DESQE blogja
szerző DESQE | 2011, március 24 - 14:49

Rég jártam erre.
Örömmel tapasztaltam, hogy működik az oldal és a profilomból is csak a kép hiányzik.
Tudom én már nem vagyok Punto tulaj, de van itt pár arc aki szintén átpártolt egyéb típusokhoz, modellekhez.
Én arra lennék kiváncsi, hogy jelenleg kik csinálják az oldalt és elegen vannak-e.....
Baráti üdv.: DESQE
 

szerző DESQE | 2008, november 25 - 23:35

Üdvözletem ismételten!

A másik fő téma a mai este az új MITO volt, sikerült is kiprobálnom a hawerét, aki kb 1,5 hete birtokolja friss szerzeményét, egy csinos érdekes piros szinű mitót!

szerző DESQE | 2008, november 25 - 23:12

Üdvözletem mindenkinek!

A minap volt szerencsém egy nagy FIAT-fun ismerősömmel eszmét cserélni! Sokmindenről volt szó és szóbakerültek más gyártású autók is. Legnagyobb meglepetésemre olyan információval szolgált az ismerősöm amit nehezen hittem el, a FIAT és a BMW tárgyalásokba kezdett egymással! A Mini gyártása a BMW-nek nem igazán gazdaságos és ezen felbuzdulva a Fiat Grande Punto padlólemezére akarják majd építeni... vagyis egy közös padlolemezre... talán még a Fiat lengyelországi gyárában fogják gyártani a Miniket! :)

szerző DESQE | 2008, november 24 - 00:40

Üdvözletem mindenkinek!

Idén agusztusban nagy fába vágtam a fejszémet. Mivel már a 190 ezer km amit megtettem a kis tédémmel a gyári lengéscsilapítóim végét jelentették, főleg a hátsók! Igaz ebben közre játszott az is, hogy pizzafutárkodtam vele majdnem 2 évet, jó magyar földutak! :) Sok töprengés és információgyűjtés után megszületett a terv!

szerző DESQE | 2008, november 21 - 02:50

Üdvözletem mindenkinek!

Mielőtt valaki félreértené a címet! Nem arra akarok utalni, hogy a puntó gáz, hanem, hogy vannak olyan olasz kis benzines masinák (punto), amiket az üzemanyagárak elleni hadjárat során felvérteztek a gazdáik csepfolyós gáz üzemmel!! :)

szerző DESQE | 2008, november 19 - 21:23

Kedves klubtársaim!

Ma ismételten volt szerencsém elbeszélgetni egy olyan emberrel aki álláspontja szerint, idézem: "Olasz autót soha ne vegyen senki!!".
A beszélgetés folyamán sikerült fényt derítenem, hogy soha nem is volt olasz autója és az elhangzott mondatot mások véleményéből kovácsolta össze! A beszélgetést kirobbantó helyzet a következő volt! Sokan tudjátok pizzafutárként dolgozok egy erre kimondottan alkalmas orosz csacsival, ami tele van matricázva, hogy www.puntoclub.hu!!:)

szerző DESQE | 2008, október 12 - 14:14

Üdvözletem minden kedves olvasónak!

Néhány pesti (és környékbeli) puntoklubbos barátommal meglátogattuk az Érden található FIAT márkakereskedést. Eme történetet mesélném el az én szemszögemből!

szerző DESQE | 2008, szeptember 18 - 09:47

Üdvözletem kedves barátaim és klubtársaim!

Idén is megrendezésre került nagyszabású kecskeméti Punto találkozónk (2008. 09. 14), szerencsére az időjárás nem mosta el! Igaz egy puntoclubbos találkozót még az időjárás sem ronthat el, akik tavasszal voltak az EX-Balcsitúrán tudják, miről van szó, szakadó esőben is jól éreztük magunkat. Sajnos én utóbbi időben ritkábban tudok elszabadulni a melóból, de azért igyekszem a nagyobb talikon képviselni magam! :)
Lássuk csak mi is történt ezen a kicsit borult, de kellemes vasárnapon.

szerző DESQE | 2008, március 22 - 03:34

Kedves clubtársaim ezt a blogot kimondottan azon személyek részére írom akik ritkán járnak vagy egyáltalán nem járnak találkozókra. Talán kicsit kedvet kapnak hozzá!!

szerző DESQE | 2008, február 18 - 20:51

Üdvözletem minden kedves barátomnak és clubtársamnak!

szerző DESQE | 2007, június 20 - 15:18

Nehezen vágtam bele. Lehet, mert kicsit lustultam. Vagy esetleg sokat melózok! Igaz az embernek arra van ideje, amire akar időt fordítani! Ennek tudatában több clubtárs és barát unszolására, megszabadultam a hátsó matricáimtól, az ő szavaikkal élve förtelemtől! :-)

szerző DESQE | 2007, május 14 - 15:00

Sziasztok, a minap volt szerencsém az egyik Puntos barátomnak segíteni első lökhárítót cserélni, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat!
Az autó ugyanaz a modell, mint az enyém, mindenben megegyezik (gondolok itt a motor típusára, futóműre, felszereltségére). Szóval ez is egy TD60-as.

szerző DESQE | 2007, április 10 - 08:51

Grill-party!

szerző DESQE | 2007, március 31 - 12:17

Szokás szerint mint mindig a megszokott helyen gyülekeztünk mi, a pesti punto fanok (no persze van aki kicsit más régióbol érkezik, de ez nem számít!). Ez a hely nem más mint a Pólus Center, szóval fogalmazhatok úgy is, hogy ez a törzshelyünk! :-) Én kicsit késve érkeztem, és meglepetten vettem észre,hogy feletébb sok Punto van, persze voltak páran akik OFF kategóriás autóval érkeztek. Ez nem baj, mert a jó társaságot a létszám is befolyásolja, szerencsére nálunk ez a pozitív irányban működik!!! Szépen gyarapodunk, mindig vannak új arcok!

szerző DESQE | 2007, március 29 - 23:40

Sajnos a Balcsitúra alkalmával a generátorom megadta magát,szerencsére sikerülthazajutnom több punto segítségének köszönhetően!Ismételten köszönöm!!!!

szerző DESQE | 2007, március 28 - 21:07

Élmény?Balcsitúra!

Szeretném előre leszögezni,hogy a Balcsitúra kiváló volt,nagyon élveztem. Köszönöm a szervezőknek,hogy áldozatos munkájukkal megszervezték ezt acsodás puntotalit!Minden elismerésem az övék!!!!Ez egy feledhetetlen élmény,ahogy körülbelül 50 darab punto végigszáguld falun völgyön keresztül!:-)

szerző DESQE | 2007, március 21 - 16:36

Mint azt néhányan tudják (leginkább azok akik járnak péntekenként a Polushoz minitalizni) én egy Mc'Donalds-ban dolgozok. Az utobbi időben egyre több kollégám dönt úgy, hogy autóvásárlásra adja a fejét,ennek több oka is van....bővül a család...unja a bkv-t...

szerző DESQE | 2007, március 6 - 10:17

Hol volt,hol nem volt.......

szerző DESQE | 2007, január 25 - 13:49

Sziasztok!

 A budaörsi tali után szoba került a helyszinkeresés,mivel a Budaörsi panziót eladták, ezért ott nem lesz több rendezvény. Sissy kérésére körbenéztem Nagykáta és környékén, sajnos nem jutottam panzió terén oriási választékhoz. De amit találtam a lehető egyik legjobb.

szerző DESQE | 2006, október 4 - 10:17

Hali!!!

Érdeklődnék, hogy kik lesznek kint EVO Gyorsulásin 2006.10.22-én?Mert ha leszünk többen akkor lehetne szó egy minitaliról is.Esetleg friss tagoknak is jó lenne ismerkedés gyanánt.Konkrét tervem nincs ezzel,csak érdekel hány Punto Fan lesz kint a Hungaroringen.

:-D Punto Racing!!! :-D

szerző DESQE | 2006, szeptember 12 - 21:43

Sziasztok!!!
Nekem egy olyan probléma jelentkezett,hogy eltünik a hűtővizem a tartályból.Ez alatt azt értem,hogy 500km megtétele után 2,5-3dl ioncserélt vizet(hűtővizet tölthetek utánna,sőt ha küldöm akkor még többet is megeszik!A gép egy 1.7-es TD Punyesz.
Először a hűtővíztartály csavaros sapkájára gyanakodtam,ugyanis megvolt repedve...vettem másikat 1900Ft-ért a Jászberényi Fiat márkakereskedőnél....sajnos nem oldodott meg a problémám,ugyanúgy eszi a vizet a gép.:-(
Gyanakszom a hengerfejre,de sajnos még nem volt idő szétszedni....vagy talán valamelyik cső esetleg a hűtöm lyukas....:-(

szerző DESQE | 2006, augusztus 12 - 10:04

Sziasztok!!
Én és egy kedves barátom,ugy gondoltuk már csak unalomüzésből kimegyünk a Hungaroringre egy kis adrenalinért...nem volt rosz. :-)
Ami nagyon pozitívan érintett,hogy voltak kint puntosok.Viszont ami elszomorított,hogy 5-ből csak egy ismerte a Clubot(volt regisztrált),beszélgettem velük és kiderült,hogy a legnagyobb gond,hogy nincs internetjük,hát így télleg nehezen gyarapszunk.A megkérdezettek szivesen vennének részt talikon,ez jó jel.Volt aki a puntoclubbos polóm miatt szólított le és volt olyan is akihez én cammogtam oda.:-)
Úgylátszik a net még mindig nincs annyira elterjedve.

szerző DESQE | 2006, július 4 - 17:49

Sziasztok!! Én és Novakpeet hawerom arra jutottunk,hogy jó lenne egy kis minitali,strandolással egybekötve.Gyömrőn a MOL benzinkútnál Vasárnap! (07.09)13:00-kor.Eredeti program szerint srandolás,ismerkedés új tagokkal.Remélem lesz érdeklődő!További információ:rolandhgt@freemail.hu vagy tel.:0620-519-5337

Tartalom átvétel