M.Krisz blogja
szerző M.Krisz | 2012, november 2 - 17:41

Sziasztok!

Egy érdekes helyre bukkantam, gondoltam ezt megosztom Veletek. Nem reklámot szeretnék csinálni, csak elmesélném, mire bukkantam. ;)

Jelenlegi autómba kerestem ültetőrugót és több Fiat-os ismerős egy kis műhelyt ajánlott figyelmembe.
 - Mi bajom lehet? - gondoltam magamba és elmentem. 

szerző M.Krisz | 2010, június 15 - 20:33

Csak ülök itt a gépnél és meredek magam elé. Lezárult egy korszak. A világ ismét szegényebb lett.

 Nagy szavak ezek, sokan biztosan - a blog végigolvasása után sem értitek, miért használok ekkora szavakat. Szeretném leírni, de keresem a kifejező eszközöket.

szerző M.Krisz | 2008, szeptember 30 - 19:31

Sziasztok!

Néhányan elég régóta ismertek, tudjátok a közelmúltbéli autós történetemet. Volt egy Punto II Sportingom, most egy Cordoba Sportline-nal járok. Olasz autó után spanyol/német. Jó ez - gondoltam.

szerző M.Krisz | 2007, augusztus 10 - 13:39

Sziasztok!

Páran tudjátok, februárban eladtam szeretett Puntomat, utána vettem egy másik szuper olasz gépet, de azt is sikeresen eladtam.
Most ismét autó nélkül maradtam s keresem a megfelelő következőt, de nagyon nehéz. Járom a kereskedéseket, olvasom az újságok hirdetéseit s persze bújom az internetet is. Jó néhány autót megnéztem már személyesen is, és ismét találkoztam néhány arcpirító hazugsággal, félrevezetéssel. Ezeket szeretném egy blogba gyűjteni, ha van ilyen tapasztalatotok, osszuk meg egymással. Hátha szerzünk pár vidám pillanatot egymásnak....

 

szerző M.Krisz | 2007, május 20 - 19:48

Sziasztok!

Ma újabb élménnye gazdagodtam, hála a puntoclub.hu-nak és bbb (Bence) - nek.

szerző M.Krisz | 2006, augusztus 7 - 16:53

Sziasztok!

Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni, ami engem nagyon meglepett s nagy köszönettel tartozom a www.puntoclub.hu honlapnak és létrehozóinak, készítőinek, üzemeltetőinek.

Idén nyáron sajnos egyedül mentem nyaralni, mert párom nem kapott szabadságot akkorra amikorra én, illetve fordítva. Talán sokan elitéltek, de nagyon húzós éven vagyok túl, ezért egyértelmű volt, hogy elmegyek nélküle, akár egyedül is nyaralni. Balatonföldváron egy már bejáratott hotelben foglaltam szállást, egy kétágyas szóbát kaptam. Ennek direkt örültem, mert gondoltam, párom legalább néhány napra tud csatlakozni. Már indulóban voltam amikor kiderült, nem tud...

Tartalom átvétel