Névtelen blogja
szerző Névtelen | 2007, június 10 - 16:56

Sziasztok!

szerző Névtelen | 2007, január 4 - 19:01

Sziasztok!

Elöször is elkell mondanom mennyire részemmé vált a club,az aktiv tagok és mindaz amit mindez képvisel.Sok barátra leltem,a szószoros értelemben.
Mégis van vmi ami kikivánkozik belölem,mégpedig az hogy kettő azaz kettő ember alakitja,ellenörzi,kezeli a weboldalt.Nos a rengeteg tali,minitali alkalmával sokszor felmerült eme téma,de érdemben eddig nemváltozott semmi.
A lényeg: Quash,sokat tettél az oldalért a clubbért,amit nagyon becsülünk és köszönünk neked,de azthiszem hogy mint főmoderátor,vagy alapitó,már nemteszed oda magad eléggé.Ez nemis lenne baj,ha adnál olyan jogokat a moderátoroknak,vagy aktiv tagoknak,hogy az oldal zökkenőmentesebben élje az életét.Gondolok itt a puntoclubos emailcimekre stb.Legjobb tudomásom szerint két ember "vezényli" feszterg szakkolléganő és Csizi szaktárs.Nos ez kevés.

szerző Névtelen | 2007, január 3 - 17:17

Sziasztok!

gardaAttis által felvetett ötlet nyomán ugy gondoltam utána kellene járni ennek a találkozónak az összehozására, és mivel kecskeméten "szervezönek" tituláltatok (ezen felbátorodva) belefogtam BluElefantino barátommal közösen megkerestük az olasz cartársakat emailben, amit most megosztok veletek mind angolul és leforditva magyar nyelvre.

szerző Névtelen | 2006, december 18 - 18:30

Sziasztok!

Nemtudok elmenni a dolog mellett.Hogy az istenbe lehet egy elsökerekes autoval driftelni?Hogy lehet egy puntoval,behuzott kézifékkel,ilyenolyan tálcákkal a kerekek alatt,driftelésnek nevezni???Abban igazat adok hogy maga a szó a DRIFT (sodródás) megállja a helyét,de nemvéletlenlül hátsó hajtású autókkal üzik.Mivel ez egy japcsi találmány,érdekes fordulat,mert a japán márkák kevés kivétellel de fronthajtásuak.
Vmennyire otthon vagyok a témában,és épp ezért tartom mulatságosnak a dolgot.Ez az én véleményem,és mindezen sorok nem azért születtek hogy bárkit is sértsenek avagy fikázzanak,egyszerüen csak szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba.

szerző Névtelen | 2006, november 15 - 20:21

Sziasztok! Volt egy felvetésem a BAZ megyei topicban,lévén nagyon elvolt szontyolodva pár lelkes szaktárs hogy halott kezd lenni a club.Nos én ugy gondoltam összehozzuk eme két lelkes csoportot,ami nemjelenti azt hogy az ország más pontjáról ne jöhetnének.Csak bátran. Agyrém,igenis van aki foglalkozik a PuntoClubbal!Vagyunk jópáran,veled egyetemben,igy itt az alkalom hogy össze is hozzuk! Javaslatokat,tippeket,helyszint időpontot várok töletek! Mivel az idöjárás nem befolyásolja jókedvünket(ez többszörösen bizonyitott) én amondó vagyok hogy ezen a 7en találjuk meg a megfelelő időpontot!

szerző Névtelen | 2006, november 14 - 19:29

Sziasztok!

PII távirányitos kulcsaim vannak,pontosabbaan a toll kivételével.Elektronika,elem,és a ház a gumi nyomógombbal ami sokunknak okozott fejtörést honnan és miképp szerezzen be.Ha szükséged van rá keress meg.
Más.
Hibakód olvasás,törlés bármilyen Fiat tipusba.Gyári alkatrészek,jókora kedvezménnyel,ami több kategoriára van osztva,a legkevesebb 20%.Szintén minden Fiat tipushoz.Hirtelen ezek a lehetöségek vannak az eddigiek mellett.

Üdv Stu

"Allore Amici - PuntoForEver - 17coll"

szerző Névtelen | 2006, október 26 - 21:06

Sziasztok Puncisokk!

Mivel szétesett a futómüvem,elhatároztam hogy megveszem ami kell.Aki ismer tudja karlak vagyok,igy eszembe sem jutott hogy ahhoz a alkatrészeshez menjek ahol a kasztnielemeket szoktam venni.Nos minap voltam náluk és rákérdeztem mi menyibe fájna.Cakkumpakk első hátsó futómü...most figyeljetek: nemegész 80 e forint!
Ebben a következök vannak benne:

Lengőkar(2db)
Első gátló gázos(2db)
Féktárcsa(2db)
Első fékbetét garnitura
Stabilizátor szilent(4db)
Kormányösszekötő(2db)
Hátsó szilent(2db)
Hátsó gátlók gázos(2db)

Ez 8 tétel(összesen:17),amit szerintem máshol enyi pénzért a gátlókat kapnád meg.Nos már elhintettem pár keménymagos puntoszakkollégának,de itt és most a többieknek is,ha kellene bármi(szószerint bármi) bátran keressetek meg.

szerző Névtelen | 2006, szeptember 18 - 21:49

Üdvözletem minden régi és új szaktársnak!

Blogom lényege,hogy összehozzunk vmi élménydús,megyéktöl független találkózót.Jómagam pesti vagyok,de nemlenne ellenemre más megyei überfasza puntos kollégákkal egy jó kis 7végi hepajt csapni.
Ötleteket várok,mind pesti mind más székhelyü puntotagoktol.Addig kéne összehozni,mig ugymond türhetö az idöjárás.
Tessék olvasni,irni a forumba,mert halovány ez a teljesitmény amit nyújtunk.
Quash remélem a kaposújlaki tali után nem ment végérvényesen el a kedved a társaságtól!!! Gyerekek,harácsoljuk össze ujra a brigádot,elvégre ez is a lényege a clubnak!!!

szerző Névtelen | 2006, július 5 - 16:41

Sziasztok!

Nos magánakcióba fogtam szponzor felhajtása érdekében.Ugy gondolom minél többa szponzor,annál érdekesebbek lehetnek a rendezvényeink.Megkerestem a Fiat magyarországot,itt közéteszem nekik küldött levelem,majd a választ rá:

"Üdvözletem!

Elöljáróban leszögezném,nembiztos hogy megfelelő csatornát választottam
kérésem megválaszoltatására.Ha nem igy lenne megkérném önt,önöket
továbbitsák a megfelelő vezetőhöz.
A lényeg tömören.A magyarországi PuntoClub tagjaként irok önöknek.
Julius 1-2.án került megrendezésre a 3.Országos Punto Találkozó

szerző Névtelen | 2006, július 2 - 20:56

Sziasztok! Kiva barátom után szabadon,nyitottam a blogot.Amenyire nemvolt egyszerü az hogy eljussak a találkozóra,igy utána azt mondom ha kétszer ilyen nehéz lett volna akkor is megérte:) Istenien éreztem magam,nagyon,de nagyon jó volt a társaság,a szervezés egy picivel volt csak rosszabb mint a tökéletes,de egyértelmüen felejthetetlen élmény marad.Sok jó embert ismertem meg,némelyik közülök talán még barát is lett egyben.Mégegyszer csak köszönöm ezt a 7végén mindenkinek aki szervezte és annak is aki tiszteletét tette.

szerző Névtelen | 2006, június 25 - 21:39

Sziasztok!

Lehet buta irás lesz részemről,mert lusta vagyok visszakeresni a forumon hogy szerepelt e már vhol,de a talira indulás hogy fog zajlani?Az auchan parkolo stimm,de oda nem lehet szervezni,mondjuk észak pestről jövöknek egy minikaravánt?Ujpest,angyalföld,zuglo,ujpalota,Rákosszentmihályrol érkezők összepattannának vhol és kis csapatban érkeznének budaörsre.
Mit szóltok hozzá???

Üdv Stu

Allore amici - PuntoForEver

szerző Névtelen | 2006, június 23 - 21:25

Sziasztok! Tiszta gázba kerültem.Május 25.én összetört a puncim.Totálkáros lett.Ez nem lenne gond,aki ismer tudja kasztnis vagyok.Ami probléma hogy abizti még nem utalta a lovét,igy nemtudok alkatrészt rendelni és elkezdeni a javitást.Ha netán megérkezik akkor is "foltosan" mennék,mert nembiztos hogy futja az idöböl a fényezésre is,és nem akarom elkapkodni.Ha nemjön meg a lové jövö7 szerdáig akkor nemtudok elmenni a talira,pedig készültem rá.Nemakarom cserbenhagyni a szervezöket,igy ha nemtudok lemenni kaposujlakra akkor amit a jelentkezéskor kértem és vállaltam azt kifizetem,mert hiába jött ki szarul ez egy nagyon jó dolog és nemakarok a számból s.......

szerző Névtelen | 2006, május 26 - 22:48

Hello Puntok!

Elöször is azzal kezdeném hogyha mostanság lenne tali budapestieknek akkor egy más márkával gurulnék oda,lévén beverték az orrát a kicsikémnek.
Na de a blogom lényege.Azért a blogban irok a talikrol,mert a találkozók topicban nem viszitek tulzásba az irogatást,ellenben ugy érzékelem hogy lenne rá igény hogy összefussunk idönkénk.Az igény megvan a csapat is adott lenne hozzá,csak vhogy nem akarodzik sikerálni.Most itt is egy lehetöség hogy javitsunk a statisztikán.Én mint budapesti PuntoFun mondom mindezt,de bátran csatlakozhatnának az országból bárhonnan.Szóval egy időpont egy helyszin és már megis van szervezne...szerintem nem olyan nehéz ez!

Tartalom átvétel