Tasser blogja
szerző Tasser | 2008, május 30 - 09:47

[b]Szia mindenki![/b]

Egy kedves ismerősöm szeretett dédelgetett járgányát megcsapták holmi rossz életűek. Nem szokásom a wiw-es üzenőfalat floodolni, ide is csak mint blogbejegyzést biggyesztem. Drukkolok neki hátha megkerül. Belegondoltam vajon milyen érzés lenne ha kinyitnám a garázs ajtaját, és NEM állna ott az én kék kisautóm...

Írt egy cikket a Totalcar -belsőség rovatábam ott olvashatjátok az egész sztoryt.
http://belsoseg.blog.hu/2008/0...

szerző Tasser | 2007, április 8 - 09:58

Hello! :D
Na kérem, túlvagyunk az első Pécsi minitalin. Ezen a helyen csak a képeket teszem közzé. Ezekért, hatalmas kiszönet MM kolegának, aki sajnos állvány híjján maga nem tudott a csoportképen jelen lenni. Tessék odagondolni! Meg az 1.9-es "olajkályha" Grandét is tessék odagondolni, amivel érkezett. ;)

[img]http://www.puntoclub.hu/tarolo/tulaj_kepek/u990/baranyapunto1.jpg[/img]
[img]http://www.puntoclub.hu/tarolo/tulaj_kepek/u990/baranyapunto2.jpg[/img]
[img]http://www.puntoclub.hu/tarolo/tulaj_kepek/u990/baranyapunto3.jpg[/img]

szerző Tasser | 2007, március 29 - 10:12

Na kérem! Megkaptam tegnap életem első (és szívből remélem utolsó) tilosban parkolásért járó szabálysértési bírságát. Én voltam a balfék, mert beálltam a rokiknak fentartott helyre. Mentségemül szolgáltjon, hogy útburkolati felfestés nem volt, a tábla pedig nem látszott egy nagydarab Ford Expedition kisbusztól. (Persze ha alaposan körülnézek miután kiszállok észrevehettem volna, de nem néztem ALAPOSAN körül) Tehát én nem tudtam hogy az rokis parkolóhely!

szerző Tasser | 2007, március 25 - 16:10

Csúnya rossz ómenekkel indultam útnak pénteken délután Veszprém irányába. Pécs után kb 15 km-rel az utasoldali légzsák kontakthibát jelzett, és hát ahogy az már PII esetében lenni szokott, "reboot" után is maradt a hibajelzés. Gyors telefonos tanácskozás után folytattam utam, fittyet hányva a piros piktogramra ;)

szerző Tasser | 2007, március 13 - 19:40

Winkler mondta a hétfői adásról:

"Ez tényleg egy szégyenletes fos volt. Benne volt a pakliban, hogy így sikerül, én reménykedtem, hogy nem, de aztán mégis igazi rémálom lett. A legszebb, hogy nem foghatjuk se a TV2-re, se senkire, teljesen jó körülmények között készítettük ezt a borzalmat. Úgyhogy majd szépen kiértékeljük, levonjuk a konzekvenciákat, oszt’ meglátjuk. Az biztos, hogy senkinek nem kötelező autósműsort csinálni.

Aki látta, attól elnézést kérek, aki lemaradt róla, az áldja a jó szerencséjét."

Karotta mondta ugyenerről:

szerző Tasser | 2007, március 3 - 22:05

Ma úgy döntöttem, hogy nem koptatom tovább a 15 fokokban a téli kereket. Feltettem a nyári papucsokat. (Remélem ezzel nem invitáltam kis hazánkba 15-20 cm havat... ;) ) Ennek kapcsán ma autóztam egy kiválót, muszáj voltam kipróbálni az új élményt, amit a 185/55 r15 sp1 esek adnak... :jawdrop: Eredetileg fotózni akartam indulni ahogy szoktam,(ez adja kép apropóját alant) de az eső úgy döntött, hogy leszakad, szóval a fotózásomnak fuccs, de az autós élmény ettől még 100% os lett.
[img]http://www.puntoclub.hu/tarolo/tulaj_kepek/u990/Tasser.jpg[/img]

szerző Tasser | 2007, február 19 - 20:47

Sziasztok! Már írtam néhány e-mailt ebben a tárgyban az info@puntoclubra, de senki "nem vette fel" a telefont. Gondolom az átalakítások és karbantartások miatt átmenetileg ez sem kapcsolható.
no sebaj, erre van a blog...

Csináltam néhány fiatos/punto-s háttérképet,
olyanokat,pl mint ez: (Theron néni és a fiat tetkó)[img]http://www.puntoclub.hu/tarolo/tulaj_kepek/u990/puntoclub_background1280x1024.jpg[/img]

Ha megjavul a rendszer és lesz pl letölthető anyagok rész, szivesen felrakok párat... Enni nem kér ;)

szerző Tasser | 2006, december 31 - 00:49

Ezt most találtam :)

Boldog új évet mindenkinek!

http://www.porkolt.com/sport/drift/fiat/punto/autó/punto-drift-by-agyrm-11982.html

:D

szerző Tasser | 2006, október 28 - 22:48

Jó estét itt "Pajtások"!

Ma este (2006 okt 28.) az a gondolatom támadt, hogy el kéne menni kocsikázni. Nemsokára úgyis a téli kerekek jönnek, jó még kihasználni az ilyen klassz időket egy kis Punto "sétáltatásra" A páromnak is kedvére volt az ötlet, nosza, elkanyarodtam érte, bepattant, és elindultunk... csak úgy este tízkor, mert miért ne? :) Ha már szülinapom van, egy kis bolondozás és élmény simán belefér! Merre menjünk kérdésemre a kedves egy bizonytalan "nem is tudom" mal válaszolt. Én döntöttem el tehát a kérdést. Elindultunk Pécsről nyugati irányban... Végül Szigetvárig gurultunk, és beszélgettünk. Szigetvárra érve pedig, -és ezért írok most bejegyzést- egy kellemes meglepivel találkoztunk:

szerző Tasser | 2006, július 25 - 21:53

Szép jó estét klubtársak!

A mai napon némi fejlesztésen esett át a "drágaszág". Csak semmi brutalizálás, nekem úgy szép ahogy van, de hát mégiscsak itt ott kiegészítettük a kedves olasz mérnökök keze nyomát.

1. új fejegység, szigorúan műszerfalmegvilágítás-borostyán szinű. Természetesen Pioneer, anno a Ferrarit is ők sponsorálták az F1 ben. (Tudása a kor követelményeinek megfelel -mp3 olvasás, távirányító -ez utóbbit adták hozzá, nemigen van haszna számomra egyelőre, de hát ki tudhatja?)

2. ablakemelő modul a riasztóhoz.(feledékenység ellen ...jobb mint a Cavinton, lehúzva felejtett ablak esetében legalábbis)

szerző Tasser | 2006, július 21 - 20:32

Nos, átavanzsáltam tulajjá. :) Négy hét vendégség után. (persze csak most lett enyém a "drágaszág")

Vágjunk is bele azonnal a lecsóba.

Az előző tulaj lelekes srác, le kalappal, szép állapotú a "drágaszág" de valahogy elkerülte figyelmét az utastér lélegeztetés... igaz ez apróság. Ezt elismerem.

A dologra úgy derült fény, hogy épp a sajátom előtt ültem egy másik PII ben, és miután helyet foglaltam a saját vezetőülésemben, elenyészőnek találtam a lég áramlását az előzőhöz képest.
Itthon egy napsütötte délelőttön pollenszűrő kiszerel. Nem csodálom hogy ezen nem jotott át szinte semmi. Autósboltokban (AZ ÖSSZESBEN!!!) sajnos "épp kifogyott" jelzést kapok. Fiat kereskedésben van gyári, ami bizonnyal remekül is működik azonban alig 3x annyit kérnek ugyanazért...Inkább megvárom a nem gyárit. Végül is a pollenszűrőn nem múlik az autó egészsége, max az enyém. Azt meg hát bátran kockáztatom amúgy sem vagyok allergiás. 3 napot csak kibirok.

Tartalom átvétel