AUTÓCENTRUM SZABÓ KFT. NYÍLT HÉTVÉGE MEGHÍVÓ !
szerző quash | 2009, szeptember 30 - 14:58 |

Az Autócentrum Szabó Kft.-nél 2009.OKTÓBER 10-11.-ÉN NYILT HÉTVÉGÉT tartunk, melyre sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját . A nyílt hétvége során minden új autóra szerződést kötő ügyfélnek AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓT VAGY TÉLI GUMI GARNITÚRÁT ADUNK.
További információk….

Vegyen részt nyereményjátékunkon ahol értékes nyeremények találnak gazdára, regisztráljon VIP kártyánkra, amellyel a későbbiekben kedvezményeket vehet igénybe szerviz szolgáltatásainkból!
Játszani szeretnék….

PUNTO EVO: Látogasson el nyílt hétvégénkre és értesüljön az elsők között a hamarosan megérkező Punto Evo-ról, a Grande Punto megújult változatáról, mely Novembertől nálunk is megvásárolható! 
Punto Evo regisztráció….

AUTÓCSERE PROGRAM: A nagy sikerre való tekintettel az egyedülálló Autócsere Program folytatódik az Autócentrum Szabó Kft-nél! Az Autócsere Programot szeptember hónapban kiterjesztettük Qubo és Doblo modellekre is!
Az 5 évesnél idősebb autók tulajdonosainak most bruttó 187.500 Ft extra támogatást nyújtunk ha új Fiat Panda, Grande Punto, Linea, Bravo, Qubo vagy Doblo gépkocsit vásárolnak.
További információk….

SZERVIZ AKCIÓ: Most minden kötelező garanciális és garancia időn túli valamint karosszéria javításhoz díjmenetesen biztosítunk a javítás idejére csereautót segítve ügyfeleink mobilitását. Ehhez nem kell mást tennie, csak regisztrálni honlapunkon!
Csereautó regisztráció….

További információkért látogasson el honlapunkra: www.autocentrumszabo.hu .

További szép napot kíván az Autócentrum Szabó Kft. csapata !