Megérkezett a Punto EVO
szerző quash | 2009, december 1 - 12:38 |

Drive the evolution - vezesse az evolúciót! A technológia jövője. A stílus forradalma. A legújabb és "legzöldebb" motorok. A jövő biztonsága a ma útjain. Indítsd be a változást a Punto Evo-val. Már 2.390.000 Ft-tól megvásárolható készpénzes vásárlás esetén is!

Az Autócentrum Szabó Kft.-nél a személyautó modellek 25 % kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A kedvezmény készpénzes vásárlás esetén is érvényes. A 25 % kedvezmény és a 2 év gyári garancia mellett minden új autóra +1év AC Szabó Garanciát biztosítunk.

További információk….

Autócser Progam: A nagy sikerre való tekintettel az egyedülálló Autócsere Program folytatódik az Autócentrum Szabó Kft-nél! Az 5 évesnél idősebb autók tulajdonosainak most bruttó 187.500 Ft extra támogatást nyújtunk ha új Fiat Panda, Grande Punto, Linea, Bravo, Qubo vagy Doblo gépkocsit vásárolnak.
További információk….

Téli gumi akció: Készüljön fel időben a télre, vásárolja meg akár online téli gumiját! A nálunk vásárolt gumiabroncsokat ingyenesen felszereljük és tároljuk!
On-line téli gumi vásárlás…

Szervíz akció: Minden kötelező garanciális és garancia időn túli valamint karosszéria javításhoz díjmenetesen biztosítunk a javítás idejére csereautót segítve ügyfeleink mobilitását. Ehhez nem kell mást tennie, csak regisztrálni honlapunkon!
Csereautó regisztráció….

További információkért látogasson el honlapunkra: www.autocentrumszabo.hu .