Nápolyt látni és... túlélni!
szerző gyorgyh | 2012, július 16 - 22:12

Nápolyt látni és... túlélni!

Sziasztok!

Szombaton érkeztünk haza Olaszországból, közelebbről Nápolyból (egy kis Toszkán kitérővel hazafelé). Az ok, amiért billentyűzetet ragadtam, az az olasz, de még inkább a déli nápolyi közlekedés, vagyis inkább a viszontagságok. Nem tagadom, felkészületlenül indultunk neki az útnak, legalábbis nem néztem mélyebben utána annak, ami Nápolyban és a környékén várt ránk. A legtöbb blog és netes írás kimerül annyiban, hogy menjünk autópályán, ami fizetőkapus, cserébe nem éppen olcsó, de legalább minden valamire való városhoz gyorsan és könnyen el lehet jutni. Ez teljes mértékben igaz. De kezdjük inkább az elején.

Másfél héttel ezelőtt péntek délelőtt 10 tájban indultunk útnak Szolnokról. A terv az volt, hogy Magyarországon Szolnok-Albertirsa a 4-esen, aztán 405-M5-M0 és M7 a Balaton nyugati csücskéig. Innen Zalaegerszeg, aztán fel a 8-as útra Körmend és a határon át az A2-es autópálya felé. (Miért nem Szlovénia felé mentünk? Mert látványosabbnak ítéltük Ausztriát, valamint a nyaralást 8-9 napra terveztük, az osztrák matrica 8 euróért 10 napos, míg a szlovén hét napra 15 euró, és a tervezett útvonal csak kb 50 km-rel több Ausztria felé.) Este hat tájban az olasz határ előtt lementünk az autópályáról, kerestünk olcsó benzinkutat (1.3 euró / liter volt ott a gázolajár), teletankoltunk és innentől kezdve mellékutakon nyomultunk délre, Velence után nagyjából a tengerparton. Ez volt az első hiba, mármint hogy nem autópályán mentünk. A határtól Nápolyig kb 62 euró lett volna a pályadíj, 950 km-t 9-10 óra alatt le lehetett volna nyomni. Nem. Mi mentünk inkább mellékutakon, bár néhányan figyelmeztettek, hogy piszok lassan lehet rajtuk haladni. Én balga azzal érveltem, hogy dehát szombat éjjel ki a fene lenne a mellékutakon, nincs dugó, lehet menni. Hét nem lehetett. Már az olasz pályafutásunk is rosszul kezdődött, alig pár km után megállítottak a carabinierik. (Ők nem a Polizia, azaz rendőrség, náluk több jogosultsággal rendelkeznek, akár külföldön is bevethetők, csak golyóálló mellényben láttuk őket, azért ez jelent valamit...) Szóval megálltunk, ők tudtak olaszul és németül, mi magyarul és angolul, de azért azt megértettük, hogy mind a hárman szálljunk ki a "Fiát áutó-ból" és adjuk át a dokumentumainkat. Fél órán át szobroztunk, míg leellenőriztek minket, érdekes módon a kocsi és a csomagok nem érdekelték őket. A kis közjáték után végre újra úton voltunk és... és jött a feketeleves. Hiába gyérült a forgalom valóban az est közeledtével (még a csodálatos tájban is lehet azért gyönyörködni), ha egyszer olasz barátaink amilyen jó és szép autókat képesek gyártani, olyan gyatra forgalomszervezők. Mire gondolok? Olyan érthetetlen, logikátlan és rapszódikus sorrendben voltak sebességkorlátozó táblák, hogy majd bele zöldültem. Ugya az olaszoknál 90 km/h a fő és mellékutakon a sebességhatár (autóút 110, pálya 130), például egy több km hosszú, nyílegyenes út elején 70-es tábla van, 1-2 km után 50-es majd 200 méter és 20-as, aztán jön egy nagy marha hajtűkanyar és milyen tábla van előtte? Igen, 90-es. Szeretik a veszélyt, az egyszer biztos. Mi, akik a titokban megbúvó traffipaxokhoz vagyunk szokva próbáltuk is betartani mindig a sebességhatárokat. Ez volt a 2. hiba. (Nápolyi ismerősünk, akihez igyekeztünk, már csak a megérkezésünk után mondta el, hogy annyira nem kell azokat a táblákat komolyan venni, ahogy haladsz délre, egyre inkább figyelmen kívül is hagyható).

A sebességhatároló táblák mellett az állandó előzni tilos táblák és útjelzések kísértek végig az utunkon. A taljánok persze mind megelőztek bennünket, ebből már sejtettem, itt kissé más felfogásban vezetnek. 10-ből kilencen simán előztek a záróvonalnál. Éjfél körül (még mindig vagy 600 km volt hátra) megálltunk egy parkolóban aludni egyet, persze nem sikerült, még nem voltunk annyira fárdtak, hogy sikerüljön elaludni. Így egy bő órás fetrengés után tovább indultunk, majd ráfordultunk egy csodálatosan gyorsforgalmi útra, ami Róma felé átvitt minket a hegyeken. A gyorsforgalmit itt értsétek idézőjelben, mert bár tényleg gyorsabban haladtunk, meg kikerültük a településeket, de nagyon sokszor futottunk bele útfelújításba, ahol jöttek a szokások sebességkorlátozások, amiket rajtunk kívül itt már tényleg nem vett komolyan senki. Hajnali fél négy felé aztán már tényleg annyira fáradtak voltunk, hogy megálltunk egy parkolóban és szinte azonnal elaludtunk. Hat, fél 7 felé felkeltünk, kitöröltük a csipát, ittunk egy jó olasz kávét és tűz tovább. Ezek a "bis" jelzésű gyorsforgalmik, bár elég kevés van belőlük az autópályákhoz viszonyítva, azért tényleg meggyorsítják valamelyest az utazást, főleg akkor, amikor tényleg 110-el lehet haladni a 2x2 sávos úton. A városokat körülölelő autópálya szakaszok ingyenesek, de aki nem friss GPS térképpel tájékozódik, az könnyen rossz le- vagy felhajtóra tévedhet. Az útirányt jelző táblákat pedig az olaszok valami furcsa késztetés miatt elég érdekesen telepítik, egy oszlopra akár 8-10 tábla is felkerül, nem ritán még több, ember legyen a talpán, aki 1-2 másodperc alatt elolvassa mindet és még a helyes irányba is tart.

A római körgyűrű után ismét mellékutak jöttek, szombat délelőtt lévén azért már forgalom is volt jócskán. Elég jól jöttünk, amikor már csak 150 km volt hátra, de a GPS szerint ez 3 órát vesz igénybe. Nem akartam elhinni, de végül így lett. A vége szakasz már tengerparti településeken vezetett át, minden előnyével, szépségével és átkával együtt. Nápoly közelében már a mi mentalintásunknak szokatlan módszerrel vezetnek az olaszok. Nagy-nagy szerencsénkre dél körül értünk Nápoly elé úgy 100 km-re, ami ugye a szieszta kezdete, kissé felhígult a forgalom is. De ez csak annyit jelentett, hogy nem 10-20 centik voltak az autók között az úton, hanem mondjuk szűk méter, de mindenképpen szellősebb volt. Viszont nagyon káoszosnak tűnt az egész. Az indexet nem ismerik, vagy ha véletlenül használják, akkor amíg oda nem érnek a céljukhoz vígan indexlnek jobbra-balra, vagy akár vészvillogtatva is. A dudát annál inkább használják, később kitérek arra is, hogy miért. Aki ki akar fordulni egy utcából, csak akkor fog sikerülni, ha kitolja a kocsi orrát és szemtelenül, vagy inkább erőszakosan benyomul a forgalomba. A motorosok, a millió robogós, na ez külön történet, ők tényleg arra mennek amerre akarnak és annyival, amit bír a moci. Akár hárman is felülnek egy kis gépre, sisak nélkül és repesztenek. És még nem is voltunk Nápolyban, csak a közelében, de érezhetően nőtt a feszültség, legalábbis bennem. Hogy fogja ezt a kis autónk túlélni egy karcolás nélkül? És mi?

Az uticélunk Nápoly egyik külvárosa, Monte Di Procida volt, ami tulajdonképpen egy félsziget, nagyon szép, és nagyon forgalmas. És tele van körforgalommal, ami egyébként szerintem egész Olaszországra igaz. Viszont itt a félszigeten, minden egyes körforgalomban ránk dudáltak, később kiderült miért. Az egész világon szerintem, de legalábbis Európa azon részén, ahol eddig jártam (igen, Olaszországban is mindenhol) annak van elsőbbsége, aki a körforgalomban benn közlekedik. Itt Nápolyban és a környéken nem. Bár a hivatalos szabály az ellenkezője, itt annak van elsőbbsége, aki BE akar hajtani a körforgalomba! Hát ezért dudált ránk mindenki. Természetesen az indexet itt sem ismerik. Ami nagyon lelombozott, az az autók átlagos állapota volt, szinte nem volt ép, karcolás és törésmentes elemű autó. Tudtam, hogy valami ilyesmi lesz, de nem számítottam ennyire durvára.

Négy stációra bontottam az egész közlekedést.
1. a döbbenet, hogy "jé, ilyen létezik?"
2. a felháborodás, hogy "nem, ilyen nincs!"
3. a beletörődés, hogy "de igen, van..."
4. az alkalmazkodás, ha túl akarod élni.

Egy-két nap alatt jutottam el a 4. stációig. Mit is mondhatnék? Van a káoszban rendszer. Hihetetlen, de igaz. Hogy minden autó meg van zúzva vagy törve? Használati tárgyként tekint rá az átlag nápolyi (akik magukat nem olasznak, hanem napoliteanonak tartják). Gyorsan eljutni valahova? Használj robogót. Nem engednek ki egy kapubejáróból? Ez természetes, told ki az orrát a kocsinak (ne indexelj, nehogy megtudják merre indulnál el), ha szerencséd van csak egy karcolást kapsz, ha nem akkor egy horpadással lesz az autó gazdagabb, de 10-ből 9-szer megúszod gond nélkül, mert mindenki így csinálja. Told ki az orrát, előbb-utóbb úgyis kénytelen megállni valaki, mert már nem tud kikerülni és nem is megy neked (hacsak el nem babmult vezetés-telefonálás-olvasás(!) közben). Egy kétsávos útból simán csinálnak 3-4 sávosat is, ahány autó csak elfér egymás mellett, maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret. Ha pedig nem fér be valahova mégsem, akkor addig megy a szembe sávban, míg valahol be nem tud csúszni, igaz a szembejövők ezt már tényleg nem tolerálják annyira:)

Duda. Nem azért dudálnak legtöbbször, amiért nálunk. Ha itthon rám dudálnak, azt sokszor magamra veszem, sértésnek, hogy "na nehogy má' rám dudájjá". Nápolyban jeleznek vele, hogy jönnek, nem fognak megállni, a piros lámpánál (még piros jelzésnél), hogy ne aludj be, hanem indulj, és így tovább. Elképesztő mennyiségű autó és robogó van az utcákon. Rengeteg kisautó, Punto, Panda, Smart, Chevy Spark, Mini, Nissan Micra érdekes, hogy Suzuki, Opel kisautó alig. Tetszett, hogy pick-up és városi terepjáró szinte semmi, 1-2 X5-ös és Q7-es. Minden korosztályú kocsi fut, és nagy része már kapott néhány pofont.

Körforgalomra visszatérve. Szóltam már a fordított elsőbbségről. Láttam még egy érdekes dolgot. Több olyan körfogralom létezik, amiben nem csak körbe fut a sáv (akár 2-3 is), hanem keresztben is! Tehát ha a szembe levő kihajtónál akarsz lemenni, akkor fogod és egyenesen áthajtasz a körforgalmon. Egy pizzeriaban ülve fél órán át áhitattal néztem ezt a körforgalmat. Itthon úgy 10 másodperc múlva súlyos baleset lenne, de Nápolyban nem, olyan szépen lüktetett a forgalom keresztül-kasul a körforgalmon, hogy öröm volt nézni. A poén az egészben az, hogy a körforgalomban fel is vannak festve a keresztező sávok is, nem csak a körsávok... A kedvencem azonban mégis az a körforgalom volt, ahol ugyanez a módszer, körforgó sávok, átmenő sávok is felfestve, valamint jelzőlámpa a körforgalmon belül két helyen is, nyilván ott már sok volt az olaszoknak is a dolog.

Parkolás. Tudni kell, hogy az alvilág, a camorra ott van mindenhol, így a parkolókban is. Négy típusú parkoló létezik:
1. Ingyenes
2. Ingyenes, de ott lebzsel egy maffiás fickó, akinek elmenetelkor adni kell úgy 1-1,5 eurót
3. Fizetős, parkolóórát kell használni, ha az nem működik, újságostól lehet venni ilyen kaparós sorsjegy szerűt, amin le kell kaparni a parkolás kezdetét, általában 1 euró 1 óra
4. Ugyanaz, mint a 3-as, kiegészítve a camorrás pasival, tehát autómatába is dobsz, meg a fickónak is. Ha nem dobsz autómatába a város szállíttatja el a kocsit, ha a faszinak nem adsz, akkor meg ők. Jó nem? Kérdeztem a vendéglátónkat, hogy mi van akkor, ha nem adsz a pasasnak. Azt mondta ez az opció nem létezik. Ha idegen vagy és egyszer megállsz valahol,
és "elfeljtesz" tejelni, akkor megúszhatod, de ha több nap is oda állsz, netán helyi vagy, akkor a sarcot ki kell fizetni.

Nápolyban és a vonzáskörzetében az útra festett jelzések, a kresz táblák mind-mind csak tájékoztató jelleggel vannak felfetve és kirakva. Senki nem tartja a sebességhatárt, az előzni tilost (a rendőrautót is simán megelőzik a tilosban), a STOP táblát, egyszerűen semmilyen szabály nincs, csak a körforgalmas, hogy a behajtót be kell engedni (de ezt tényleg komolyan veszik, hisz ez fordított szabály, csak náluk van így), na meg a piros lámpa, amit figyelembe vesznek, de ez sincs mindig így. Egy példa: Álltunk egy kereszteződésben a pirosnál, a vendéglátónk kocsijában ülve. 3 sáv volt, kettő egyenesen előre, mi a jobbra kanyarodóban. Hátunk mögül nagy dudálás, aztán halljuk, amint egy hátulról jövő autó becsúszik mellénk úgy, hogy az ő tükre végighúzta az autónkat (nem lett nagy baja), átordított valamit nekünk aztán egyenesen át a piroson elinalt, kb 1 másodpercen múlt, hogy a keresztező forgalom nem kapta telibe. Ha ez Budapesten történik például, nem lett volna elintézve egy anyázással, ebben biztos vagyok.

Elkísértük a barátunkat egy futóversenyre, míg ő futott, mi nézelődtünk. A városka neve San Marzano, nem messze Nápolytól, híres a paradicsomjáról. A verseny alatt ismét érdekes dologra figyeltünk fel. Egy körforgalomban (hol máshol:) volt egy rendőr, aki megállította (volna) a forgalmat a futók áthaladásának idejére. Több civil is beszállt a játékba, mindenkinek jutott egy kihajtó a körforgalomban, rettentően élvezték, hogy most ők irányítanak, mindenki főnöknek érezte magát. Aztán ugye egyre nagyobb lett a sor, a futók még mindig nem érkeztek meg csak a felvezető autó. A rendőr előtti autó megunta és szépen csorgott befelé a körforgóba. A rendőr előbb kitette a kezét, aztán ordított, végül felfeküdt a motorháztetőre, hogy álljon már meg az a szerencsétlen. Miután a futók elmentek, az autós elhajtott, a rendőr is túlélte. Haverunk mondta, hogy nem sok becsülete van a vidégi rendőrnek, hát ez ebből látszott is. Magyarországon minimum kirángattak volna a kocsiból egy ilyen eset után, nálul simán belefér.

Nem autós téma, de érdekes: a szemét. Ne szemét hegyekre gondoljatok (pár éve voltak olyanok is, mert a camorra keresztbe tett a városnak és nem engedték elszállítani a szemetet), hanem arra, hogy mindenfelé csikk, papír, műanyagpalack, csomagolópapír, meg ilyenek. A tengerpart dettó, a homokban is figyelni kell, nehogy használt drogos fecskendőbe lépj, az áramlás meg olyan, hogy a tengerből is oda vetődik ki az autógumitól a hűtőgépig minden. Igazi mocsok, 1-2 napig nagyon lázadtam, de aztán már megszoktam, itt csak a 3. stációig jutottam el, alkalmazkodni nem akartam, így még a csikkeket sem dobáltuk szét. Igaz kukák sincsenen sehol az egész városban az utcákon, tehát gyűjtöttük napközben a szemetünket. A lakásokból, akinek nincs kuka vásárolva (ők a nagy többség) a kerítésre akasztják ki bevásárlószatyrokban a szemetet, amit hajnalban kis 1 tonnás szemetesautók gyűjtenek be. A Vezúv oldalán is láttunk el-el dobott kólásdobozt, de ott már azért sokkal jobb volt a helyzet, viszont az aluljárókban, fás-bokros területeken tényleg óriási a dzsuva. Haver mondta, hogy egy-egy nagyobb eső szokott takarítani, ami levisz mindent a mélyebben fekvő területekre, de hogy onnan hova lesz, nem tudom, nyilván a tengerbe kerül és után vissza a homokos partra. Igazi körforgás.

Nápolyi tartózkodásunk végén indultunk Firenzébe, 500 km. Autópályán mentünk, elegem volt a mellékutakból. Fizetőkapus, mint a horvátoknál, a fizetés módja lehet készpénzes a kezelőnél (ez a legtutibb), készpénzes az autómatánál (gyűrött papírpénzt kidobja), bankkártyás (rizikós), előre vásárolt feltöltőkártyás (mi van ha épp nincs annyi rajta, amennyit le kéne emelnie? Baj!) Felhajtásnál kell jegyet húzni, ha nem ad a gép oda kell csapni egy jó nagyot a piros gombra. Ahogy mentünk vissza északra, úgy normalizálódott a helyzet, lett "európai" a közlekedés. Toszkána és Firenze gyönyörű amúgy, és mivel frissen pattantam ki a kocsiból még élveztem is. Rend, tisztaság, a közlekedési káosznak nyoma sincs, betartják a szabályokat, szinte furcsa volt Nápoly után. Toszkánai kitérőnk után ismét autópálya, fel Tarvisioig, majd Ausztria A2-es és vissza, ahogy jöttünk. Reggel 8.40-kor indultunk, többszöri megállással, tankolással, éjjel fél 12-re értünk Szolnokra.

Tankolás, pihenők. Autópályán 20-30 km-ként van benzinkutas pihenő, egész kultúráltak, az üzemanyag árakban azonban hatalmas eltérések vannak. Ha saját magad tankolsz, akkor olcsóbb, de ez csak bizonyos kútfejre igaz, ha a kezelő tankol akkor az 20 eurócenttel is drágább lehet, meg vannak a pénzbedobós kutak, amiket nem akartam kipróbálni. Mellékutakon a városok, falvak között nagyon ritka a benzinkút, viszont a településeken sokszor 500 méterenként van egy kút. Itt is igaz, minél forgalmasabb egy kút (autópályán), annál drágább. Az átlag dízel ár 1.6-1.8 euroig terjed, benzin kb 10.15 centtel drágább, de márciusban pl még 2 euro volt a gázolaj is. Szinte a legkisebb, legócskább kúton is van hidraulikus kocsiemelő, ha hirtelen olajcserét akarsz, éjjel viszont a legtöbb tele van kurvákkal, nem szívesen álltunk meg ilyen helyeken.

Az autópályán az információs rendszer fényévekkel előtte jár a mienknek, sűrűn vannak elektronikus kijelzők, amik (igaz olaszul) előre, akár 40-50 km-re is ad forgalmi vagy dugótájékoztatást. Segélytelefonok szinte kilométerenként vannak, mint ahogy 1-2 autós vészkiálló helyek is. Északon és az ország gerincén végighúzódó hegyek tele vannak alagutakkal, nincs sebességkorlátozás, csak megkérnek a lassításra, ha a helyzet megkívánja, míg pl. az osztrákoknál mindig le kell lassítani 100-ra. Nem találkoztunk sebességméréssel (vagy jól elbújtak), de haverom azt mondja, ha nem állítanak meg, akkor nem fognak utólérni, legalábbis egyenlőre, mert előbb-utóbb itthon is behajthatók lesznek a külföldön beszedett büntetések. A haverom haverja is Nápolyban él, ő most kapott egy 3000 eurós csekket, szépen összeszedte az évek alatt, és mivel vagy három éve olasz rendszámot tetetett a kocsira, így őt meg is találták. Kötelező biztosítás egy kis 1000 cm3 kocsira egy évre vagy 400 euró, de inkább több, és minél nagyobb az autó úgy emelkedik. Ezt komolyan veszik a rendőrök, minden autó ablakába ki van ragasztva az igazolás.

És most a számok:
- 3603 km-t mentünk oda-vissza, ennek kb 60%-a autópálya, kb 30% fő- és mellékút, kb 10% város
- 164,5 liter gázolaj fogyott el
- 4,56 l/100 km-es átlagfogyasztás (3 személy, csomagok, 70% klímahasználat)

Az autó remekül dolgozott, nagyon jó fogyasztással (autópályán 130-as átlag mindig megvolt). Köszi a figyelmet, remélem hasznos kis írás volt (bocs a hosszáért)

blogger linmangmu | 2017, október 19 - 08:20 | (103855)

tory burch shoes
michael kors uk
longchamp handbags
kobe 11
adidas ultra boost
adidas tubular
michael kors
kobe byrant shoes
michael kors outlet
jordan shoes
air max 2018
adidas nmd
michael kors handbags
tory burch shoes
adidas ultra boost
reebok shoes
longchamp outlet
links of london
nike air max
michael kors handbags
michael jordan shoes
nike air force
yeezy shoes
nike roshe run
yeezy boost 350 v2
nmd
retro jordans
adidas gazelle
yeezy
chrome hearts online
michael kors outlet
adidas nmd
vans outlet
kobe shoes
vibram five fingers
adidas ultra boost uncaged
yeezy boost
roshe run
moncler jackets
reebok outlet
hogan outlet online
yeezy shoes
goyard handbags
new england patriots jersey
kd shoes
chrome hearts
true religion outlet
lebron 14
yeezy boost 350
chrome hearts
pandora jewelry
true religion
basketball shoes
nike polo shirts
longchamp bags
air max
air jordan shoes
yeezys
adidas online shop
nike air max 2017
lebron shoes
nike basketball shoes
nike polo
michael kors outlet online
lacoste outlet
air jordan 13
adidas tubular
adidas ultra
cheap jordans
golden goose sneakers
nike zoom
jordan 12
goyard bags
michael kors outlet online
golden goose
yeezy boost
michael kors outlet
lebron 13
louboutin shoes uk
timberland outlet
jordan retro 12
true religion
jordan shoes
nike air zoom
yeezys
kobe shoes
led shoes
adidas online shop
nike air zoom
led shoes
longchamp outlet
lacoste polo
adidas stan smith shoes
nike mercurial
nike huarache
michael jordan shoes
ysl handbags
adidas stan smith
led shoes for kids
gucci belts
true religion jeans
curry 3 shoes
adidas shoes
lebron james shoes
michael kors handbags
adidas nmd
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
golden goose
falcons jersey
kobe basketball shoes
kyrie 4
nike air force 1
lacoste outlet
air jordans
gucci belt
curry 4
jordan retro
kyrie irving shoes
cheap basketball shoes
michael kors outlet online
pandora charms
timberland boots
nike huarache
fitflops
asics running shoes
kyrie 3 shoes
hermes handbags
hermes belt
adidas tubular shadow
yeezy shoes
asics shoes
balenciaga shoes
jordan 11
nike roshe uk
http://www.kobebasketballshoes.us.com
lacoste online shop
longchamp bags
jordan 13
ysl bags
jordan 11 retro
adidas outlet online
nike air max 90
fitflops
100% real jordans for cheap
converse outlet store
yeezy boost 350
air max 90
dior sunglasses
michael kors outlet
longchamp bags
chrome hearts
hermes birkin
cheap jordans
adidas outlet
air jordan
tory burch outlet
adidas outlet online
dior glasses
kobe 9
links of london
cheap nfl jerseys
longchamps
hermes belts for men
kobe 9
nike air max 2018
tom ford eyewear
james harden shoes
roshe shoes
hermes belts
cheap jordans
moncler outlet
100% real jordans for cheap
adidas yeezy boost
cheap jordans
prada glasses
adidas tubular
louboutin shoes
yeezy boost 350 v2
nike roshe one
michael kors factory outlet
vans shoes
longchamp
air force 1
kyrie shoes
nike air max 90
nike dunks
vans shoes
adidas nmd
golden goose sneakers
curry 3
air max 90
nmd
lebron 14 shoes
yeezy boost 350
kyrie 3
yeezy boost 350
nike zoom running shoe
calvin klein outlet
longchamp handbags
pandora bracelet
air yeezy
jordan 6
curry 4
ferragamo belt
adidas tubular shadow
nhl jerseys
vibram fivefingers
chrome hearts online
golden goose
adidas nmd runner
basketball shoes
pandora jewelry
atlanta falcons jersey
harden shoes
golden goose outlet
kate spade outlet
kobe sneakers
ultra boost
jordan shoes
nmd
patriots jersey
michael kors factory outlet
yeezy boost 350
yeezy boost
michael kors outlet store
air force 1
jordan retro 6
birkin bag
jordan shoes
adidas superstar shoes
nike huarache
adidas outlet
af1
nike air huarache
nike football boots
converse shoes
yeezy boost
http://www.kobeshoes.uk
adidas stan smith sneakers
nike zoom
adidas superstar shoes
stephen curry shoes
yeezy boost 350 v2
mlb jerseys
light up shoes
nike roshe run
yeezy boost 350
kobe shoes
yeezy shoes
air jordan shoes
air max 2017
nike foamposite
balenciaga sneakers
adidas yeezy
yeezy boost 350 v2
cartier bracelet
links of london outlet store
kevin durant shoes
birkin bag
yeezy boost
converse outlet
prada sunglasses
adidas neo
retro jordans
kyrie 4
kobe basketball shoes
links of london sale
nike air huarache
brady jersey
air max 2016
nike air force
longchamp
birkin bag
adidas superstar
calvin klein outlet online
jordan shoes
authentic jordans
adidas nmd r1
kate spade handbags
adidas ultra boost
van cleef arpels
adidas outlet
air jordan
nike dunk shoes
cheap jordans
michael kors outlet
cheap jordans
yeezy boost 350
hermes belt
longchamp
converse outlet
kobe 11
hogan outlet
ferragamo belts
Kanye West shoes
curry shoes
tom ford sunglasses
jordan 4
kate spade handbags
longchamp longchamps
hermes belt
lebron 13 shoes
fitflops sale clearance
van cleef
longchamp sale
pandora charms
adidas nmd
longchamp bags
adidas tubular
retro jordans
michael kors outlet
nfl jerseys
real jordans for sale cheap
nike air max
adidas superstar
adidas stan smith
adidas store
nike air force 1

blogger yaoxuemei | 2017, október 17 - 03:36 | (103626)

michael kors outlet
true religion outlet store
nike outlet
michael kors outlet online
canada goose parka sale
coach factory outlet
polo outlet
canada goose jackets
moncler outlet
polo ralph lauren outlet online
adidas shoes
polo ralph lauren
nike outlet store
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren outlet
pandora outlet
pandora jewelry
ugg boots australia
michael kors outlet online
mlb jerseys
ugg boots
jordan retro
tory burch shoes
ralph lauren outlet
air jordan 4
true religion jeans
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
coach outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren
nike air jordan 4
ugg outlet
ugg outlet online
canada goose outlet
michael kors outlet online
canada goose outlet online
asics outlet
true religion jeans
ralph lauren
cheap jordans
kate spade outlet store
canada goose jackets
uggs outlet
air max 90
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
lacoste shirts
ralph lauren polo
cheap jerseys
polo ralph lauren
canada goose outlet store
polo ralph lauren
fred perry polo
adidas outlet store
polo outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
kate spade outlet store
pandora bracelet
coach outlet store online
kate spade bags
canada goose outlet
ugg outlet
canada goose jackets
canada goose outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
mulberry bags
ugg outlet
canada goose
kate spade handbags
ugg outlet
michael kors outlet clearance
pandora charms
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap ugg boots
coach outlet online
oakley sunglasses
mbt shoes
canada goose outlet online
canada goose parka
ugg boots outlet
canada goose outlet
ugg boots
michael kors outlet
ugg outlet
hermes outlet
giuseppe zanotti shoes
coach outlet online
ugg outlet
nba jersey
michael kors outlet online
coach outlet online
cheap snapbacks
adidas yeezy
cheap oakley sunglasses
puma shoes
coach outlet
canada goose
canada goose outlet
coach outlet
fred perry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
cheap ugg boots
canada goose outlet
nike outlet
christian louboutin
michael kors outlet online
ugg boots
nike shoes
coach outlet online
canada goose outlet online
true religion outlet online
canada goose outlet store
coach factory outlet
canada goose outlet
mcm bag
coach outlet online
pandora jewelry
canada goose outlet
oakley sunglasses
fred perry polo
ugg outlet online
ray ban sunglasses
yeezy boost 350
canada goose jackets
canada goose outlet
hermes birkin
ralph lauren outlet
canada goose jackets
pandora outlet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet online
tory burch outlet
polo ralph lauren
canada goose
michael kors outlet
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
cheap ray bans
fitflops clearance
canada goose jackets
kate spade outlet online store
michael kors handbags
michael kors handbags sale
fitflops outlet
pandora jewelry
michael kors handbags clearance
pandora bracelet
michael kors outlet online
moncler coats
cheap jordans for sale
canada goose outlet store
polo ralph lauren factory store
michael kors outlet clearance
coach outlet
ralph lauren uk
pandora charms
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet
mbt outlet
cheap uggs
canada goose outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
moncler jackets
ray ban
adidas yeezy boost
canada goose outlet online
canada goose outlet
mbt shoes outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
nike shoes for men
coach factory outlet
moncler jackets
canada goose outlet
fitflop sandals
michael kors outlet
longchamp bags
canada goose jackets
kate spade outlet
cheap ugg boots
christian louboutin shoes
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
hermes belts outlet
coach outlet online
fitflops sale
coach factory outlet
polo ralph lauren
yaoxuemei20171017

[ aaaa ]
blogger Andada | 2017, szeptember 27 - 07:58 | (103100)

jacksonville jaguars jersey
nike shoes
polo ralph lauren
new england patriots jerseys
michael kors outlet clearance
mlb jerseys
bengals jersey
polo ralph lauren outlet
cheap ray bans
texans jerseys
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
redskins jerseys
cheap oakley sunglasses
cheap nba jerseys
new york knicks
michael kors uk
ralph lauren outlet
fitflops
polo ralph lauren
coach handbags
polo outlet
nike shoes
coach outlet
rolex watches
arizona cardinals jerseys
nike sale
michael kors handbags
skechers outlet
converse shoes
ralph lauren polo
michael kors handbags outlet
air jordan shoes
coach outlet store online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
true religion outlet store
nike tn
true religion outlet
chicago bulls jersey
gucci outlet
seattle seahawks jerseys
coach outlet
san diego chargers jerseys
tennessee titans jersey
yeezy boost 350
coach factory outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
green bay packers jerseys
ray ban sunglasses outlet
nike outlet
true religion jeans
fitflops sale
ray ban sunglasses
fitflops sale
skechers shoes
true religion jeans
cheap ray bans
broncos jerseys
michael kors bags
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
air huarache
nike outlet
ralph lauren shirts
adidas yeezy
cheap nike shoes
coach outlet
boston celtics jersey
clippers jersey for sale
ralph lauren polo
coach outlet
nike outlet
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
cleveland cavaliers
air jordan
new york giants jerseys
chicago bulls
nike tn pas cher
ralph lauren uk
moncler jackets
cheap nike shoes
jerseys wholesale
kate spade outlet
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nhl jerseys
rolex replica
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap ray bans
cheap jerseys for sale
ray ban sunglasses
miami heat jersey
ralph lauren shirts
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
longchamp handbags
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
new york knicks jersey
ray ban sunglasses
cardinals jersey
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
tn pas cher
ralph lauren outlet
cincinnati bengals jerseys
kate spade sale
omega watches
bears jerseys
polo ralph lauren
nike free run
jimmy choo shoes
coach outlet online
skechers factory outlet
coach outlet online
longchamp sale
nike outlet store
air huarache
longchamp outlet
nfl jerseys
ecco shoes
omega watches sale
nike roshe one
san francisco 49ers jerseys
michael kors outlet store
dolce and gabbana
nike roshe
mbt shoes clearance outlet
mlb jerseys wholesale
louboutin shoes
boston celtics
polo ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
ralph lauren uk
nike factory outlet
kate spade handbags
cleveland browns jerseys
coach outlet online
san antonio spurs jerseys
ray ban sunglasses
pittsburgh steelers jersey
michael kors outlet
coach handbags
cheap ray ban sunglasses
dallas cowboys jerseys
minnesota vikings jerseys
cheap snapbacks
true religion outlet
cheap ray ban sunglasses
air jordan uk
yeezy shoes
ray ban sunglasses
packers jerseys
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
nike free
49ers jersey
replica watches
coach outlet online
miami heat
chicago bears jerseys
indianapolis colts jerseys
jordan shoes
coach factory outlet
nike blazer pas cher
nike roshe run
cheap ray bans
nike outlet
ralph lauren outlet
kate spade sale
michael kors handbags
michael kors handbags
air jordan 4
michael kors bags
fitflops sale clearance
prada shoes outlet
michael kors handbags outlet
air jordan 8
nike trainers
oklahoma city thunder
browns jerseys
kate spade outlet
salvatore ferragamo shoes
ralph lauren outlet
baltimore ravens jerseys
oakley sunglasses
coach outlet store online
gucci borse
houston texans jerseys
oakland raiders jerseys
ecco outlet
ferragamo shoes
oakley sunglasses
falcons jersey
fitflop shoes
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
true religion outlet store
converse trainers
golden state warriors jerseys
coach outlet
jaguars jersey
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
cheap jerseys
jordan 4
nike factory store
nike factory store
patriots jerseys
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
air jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
nike huarache
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags sale
montblanc pens
mont blanc pens
nike air huarache
michael kors outlet online
nike outlet
coach outlet
coach outlet store
vikings jerseys
replica watches
oakley sunglasses wholesale
michael kors uk
converse all-stars
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
nike outlet store
air jordan
denver broncos jerseys
michael kors handbags
new york jets jerseys
bills jerseys
hugo boss sale
omega outlet
air jordan
titans jersey
hugo boss outlet
saints jerseys
true religion outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
jordan 8
coach outlet online
nike trainers
carolina panthers jersey
giants jersey
golden state warriors
true religion jeans
nhl jerseys wholesale
michael kors
jordan shoes
oklahoma city thunder jerseys
fitflops sale clearance
jordan shoes
cheap jordans
coach outlet store online
prada shoes
coach outlet
christian louboutin outlet
los angeles lakers jerseys
moncler outlet store
miami dolphins jerseys
michael kors outlet
true religion jeans
new orleans saints jerseys
nike factory store
fitflops sale
kate spade handbags
jordan shoes
coach outlet store online
polo ralph lauren
fitflop shoes
nike outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
cowboys jerseys
snapbacks wholesale
kate spade handbags
nike shoes
moncler outlet
dolce and gabbana outlet
nike air huarache
louboutin shoes
mont blanc outlet
polo ralph lauren
chiefs jersey
gucci outlet
gucci shoes
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
nike outlet
michael kors handbags
nike shoes
cheap ray ban sunglasses
air jordan 4
nike outlet store
michael kors uk
air jordan
polo ralph lauren
washington redskins jerseys
nike free 5.0
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren outlet
snapbacks
coach factory outlet
coach outlet
nike blazer
mont blanc outlet
air jordan shoes
hugo boss suits
true religion outlet store
coach outlet
kate spade sale
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet online
raiders jerseys
rolex replica watches
true religion outlet store
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
eagles jerseys
christian louboutin sale
nike blazer low
mont blanc pens
mbt shoes
cheap jordan shoes
coach factory outlet
michael kors bags
polo ralph lauren
nike shoes outlet
rolex replica watches
ferragamo outlet
mont blanc pens outlet
nike outlet
buffalo bills jerseys
kansas city chiefs jerseys
ravens jerseys
ecco shoes online
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors handbags
prada outlet
nba jerseys
louboutin shoes
michael kors handbags
nike shoes
michael kors outlet
air jordan shoes
cheap oakley sunglasses
los angeles lakers
kate spade outlet
michael kors uk
ralph lauren uk
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
nike huarache
colts jerseys
san antonio spurs
steelers jerseys
chargers jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
jimmy choo outlet
nike factory outlet
dolce and gabbana shoes
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes outlet
coach outlet
rolex replica
nike shoes
cheap oakley sunglasses
nba jerseys wholesale
replica rolex
ralph lauren shirts
cheap nfl jerseys
detroit lions jerseys
michael kors outlet
atlanta falcons jerseys
philadelphia eagles jerseys
ray ban sunglasses
clippers jersey
nike air jordan
jordan 4
gucci handbags
coach handbags
christian louboutin outlet
true religion outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses
replica rolex
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
lions jerseys
coach purses
coach outlet
christian louboutin outlet
coach factory outlet
jets jersey
cheap mlb jerseys
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach bags
carolina jerseys
nfl jerseys wholesale
nike store
seahawks jersey
coach outlet store online
dolphins jerseys
michael kors handbags
gucci sito ufficiale

blogger dongdong8 | 2017, szeptember 12 - 10:00 | (102642)

yeezy adidas
polo ralph lauren
christian louboutin
ugg boots
mulberry uk
pandora jewelry
adidas outlet
north face outlet
cheap uggs
ugg boots
longchamp outlet
adidas yeezy
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
north face outlet
birkenstock outlet
ugg clearance
tory burch outlet
ray ban canada
michael kors outlet
coach outlet
moncler jacket
tommy hilfiger canada
ugg slippers
under armour outlet
ralph lauren outlet
ugg boots
prada bags
ugg boots
pandora jewelry
nike running shoes
michael kors taschen
canada goose canada
christian louboutin outlet
ralph lauren polo
ugg boots
ugg sale
north face outlet
burberry scarf
chaussures christian louboutin
ugg boots
adidas trainers
nike roshe
prada handbags
mbt shoes
ugg outlet
adidas nmd
michael kors outlet
ralph lauren sale
christian louboutin outlet
manolo blahnik shoes
polo ralph lauren uk
red bottom shoes
pandora charms
sac longchamp
cheap jordans
michael kors outlet clearance
ugg boots
ugg outlet
polo ralph lauren
air jordans
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet 70% off
michael kors outlet online
nfl jerseys wholesale
rolex submariner
true religion jeans
adidas wings
longchamp outlet
kate spade outlet
uggs outlet
ugg boots
hermes handbags
moncler jacket
uggs outlet
nba jerseys
coach wallets
coach outlet
louboutin shoes
mulberry uk
louis vuitton outlet
hermes birkin bag
soccer jerseys
mlb jerseys cheap
ray ban sunglasses
discount nike
polo ralph lauren outlet
coach outlet
mont blanc pens
the north face
yeezy boost 350 kaufen
ugg outlet
adidas shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren
nike huarache
north face jackets
ray ban sunglasses
mcm outlet
fitflop sandals
ugg boots
north face outlet 70% off
louis vuitton
michael kors outlet clearance
the north face outlet
ugg boots clearance
oakley sunglasses
ugg australia
coach factory outlet
hermes outlet
coach outlet
coach canada
ugg sale
oakley sunglasses
ugg outlet
ugg outlet
jordan shoes
nfl jerseys
columbia outlet
cheap mlb jerseys
fitflop sale
rolex datejust
ray ban sunglasses
burberry outlet
superdry uk
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
pandora jewelry 70% off
ray ban solglasögon
rolex watch
air jordans
ugg australia
uggs on sale
michael kors canada
polo ralph lauren
ugg outlet
coach purses
polo ralph lauren
salvatore ferragamo shoes
nfl jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
uggs australia
ralph lauren
adidas stan smith
versace sunglasses
prada outlet
polo shirts
ugg boots
louis vuitton outlet
ray bans
christian louboutin
ugg on sale
coach factory outlet
red bottom shoes
fitflops sale clearance
burberry outlet
yeezy boost 350
canada goose clearance
ugg boots
cheap jordan shoes
coach canada
ray ban sunglasses
coach outlet
uggs clearance
supreme clothing
adidas trainers uk
michael kors uk
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
burberry uk
uggs clearance
longchamp outlet store
michael kors outlet
ray ban zonnebril
ugg boots
coach outlet
uggs classic boots
ugg boots
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
north face jackets
prada outlet
uggs outlet
christian louboutin
oakley sunglasses
ugg outlet
salvatore ferragamo
air jordan 14
michael kors handbags
michael kors tote handbags
michael kors handbags
nike outlet
chelsea jersey
moncler jacket
cheap oakley sunglasses
polo shirts
converse outlet
burberry outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren
nike air max uk
louis vuitton handbags
fitflops
coach outlet
supreme new york
adidas originals
michael kors outlet
michael kors taschen
true religion
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors canada
ferragamo belt
michael kors taschen
nike outlet
coach outlet
coach factory outlet
cheap jordans
adidas yeezy boost 350
north face clearance
adidas jeremy scott
uggs slippers
occhiali ray ban
ugg boots
ugg boots clearance
nike factory outlet
michael jordan shoes
vans shoes
coach outlet
baseball jerseys
canada goose outlet
hermes belt outlet
superdry uk
ugg boots
prada sunglasses
oakley sunglasses
nike blazer shoes
michael kors outlet
nike outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
swarovski jewelry
true religion uk
adidas soccer cleats
tory burch uk
michael kors outlet
coach factory outlet
nike huarache
supreme uk
michael kors outlet
nike air max uk
coach factory outlet
ugg outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
ugg boots
gafas ray ban
ray ban sunglasses
canada goose canada
coach outlet
burberry outlet
oakley vault
michael kors handbags
blackhawks jersey
ugg slippers
ugg sale
ray ban sunglasses uk
cheap ugg boots
nike outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
uggs outlet
coach outlet
ralph lauren uk
dior sunglasses
coach outlet
louis vuitton
jordan retro
jordan shoes
ugg boots
coach outlet online
ugg boots
ugg boots
hermes bags
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors outlet
kate spade outlet
christian louboutin uk
ugg outlet
true religion sale
fitflops uk
ralph lauren outlet
ugg outlet store
longchamp outlet
michael kors bags
polo ralph lauren outlet
coach outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren outlet
uggs uk
michael kors handbags
coach outlet
dolce and gabbana sunglasses
nfl jerseys
michael kors taschen sale
new balance outlet
montre rolex pas cher
louis vuitton
salvatore ferragamo outlet
canada goose canada
mont blanc pens
pandora rings
nhl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
canada goose canada
ugg boots
nfl jerseys
coach outlet
ugg boots
true religion
coach factory outlet
mulberry uk
coach outlet
nike factory outlet
canada goose
coach outlet
adidas shoes
prada shoes
ugg boots on sale 70% off
ray ban sunglasses
rolex watches
kate spade outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online clearances
mac cosmetics
canada goose sale
moncler uk
nike trainers
ralph lauren outlet
giuseppe zanotti
ugg outlet
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet
yeezy boost 350
louis vuitton
kate spade handbags
michael kors plånbok
louis vuitton outlet
rolex datejust
burberry outlet
mlb jerseys
coach bags
north face jackets
snapbacks hats wholesale
louis vuitton outlet
oakley vault
cheap nhl jerseys
air max
ralph lauren polo
ugg outlet
oakley canada
true religion
uggs
michael kors handbags
manchester united jersey
polo ralph lauren outlet
adidas stan smith
cheap nfl jerseys
ugg boots
oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
cheap jordan shoes
birkenstock sandals
adidas yeezy boost
north face outlet
replica watches
tory burch outlet
cheap ugg boots
ugg australia
coach factory outlet
pandora charms
burberry outlet online
ugg boots
tory burch outlet
armani sunglasses
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
pandora uk
uggs canada
the north face
oakley sunglasses
michael kors uk
ugg uk
louis vuitton outlet
louboutin shoes
michael kors outlet
ralph lauren polo
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
ugg australia
fitflops outlet
coach outlet
adidas yeezy
michael kors väska
calvin klein outlet
nike outlet store
fitflops
pandora jewelry
michael kors taschen
canada goose sale
true religion jeans
moncler jackets
true religion outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
uggs boots
oakley sunglasses
adidas outlet
ugg outlet online
cartier glasses
uggs outlet
cheap jordans
fitflop shoes
coach factory outlet
moncler outlet
ralph lauren polo
nike air max
polo ralph lauren
carrera sunglasses
cheap jordans
the north face jackets
uggs outlet
ray ban uk
ralph lauren pas cher
ray ban wayfarer
uggs outlet
20179.12wengdongdong

blogger dongdong8 | 2017, június 29 - 07:54 | (99643)

chenyingying20170629
michael kors purses
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sneakers
ray ban sunglasses wholesale
levi's jeans
adidas nmd xr1
oakley vault
ecco boots
valentino shoes
montblanc pen
cheap ray ban sunglasses
birkenstock sale
hermes belt
adidas zx flux uk
nike air max
rolex submariner
michael kors bags
michael kors outlet online
le coq sportif shoes
coach outlet
coach outlet online
adidas nmd r1
coach bags
michael kors handbags
yeezy boost 350 online
kobe bryant shoes
nike shoes
nike air max 90
supra shoes
cheap nfl jerseys
pandora charms
coach factory outlet
fitflops sale clearance
cheap jordan shoes
gucci outlet
coach outlet online
ralph lauren polo shirts
ralph lauren t shirt
michael kors outlet clearance
nike trainers women
ralph lauren polo
adidas yeezy boost
yeezy boost 350 køb
true religion jeans
prada handbags
oakley sunglasses outlet
converse sneakers
adidas originals nmd
michael kors handtaschen
michael kors factory outlet
lebron james shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
polo shirts
michael kors outlet
jordan 14
oakley sunglasses wholesale
adidas nmd
longchamp bags
michael kors purses
prada handbags
burberry sale
pandora charms
michael kors
mont blanc pens
michael kors purses
michael kors bags
vans shoes
nike blazer mid
true religion kids
oakley vault
ray ban wayfarer
true religion outlet
ray ban sunglasses cheap
pandora charms
kate spade handbags
michael kors canada outlet
michael kors outlet clearance
michael kors tote bags
vibram shoes
nike magista cleats
moncler outlet
michael kors geldbörse
michael kors outlet
christian louboutin shoes
michael kors canada outlet
roshe run
columbia shoes
mac cosmetics
fred perry polo shirts
converse outlet
rolex submariner date
longchamp handbags
true religion outlet
michael kors veske
stan smith shoes
louis vuitton handbags
tory burch handbags
michael kors handbags
canada goose outlet
hermes bags
adidas yeezy
coach outlet
rolex oyster perpetual datejust
mizuno shoes
mcm backpack
nike air max
prada bags
north face outlet
oakley sunglasses outlet
kd 7 shoes
montre rolex homme
kate spade new york
pandora jewelry
le coq sportif pas cher
vans outlet
ralph lauren outlet
converse sneakers
ray ban solbriller online
yeezy boost 350
true religion jeans
lebron 13 shoes
coach outlet online
salomon boots
mcm handbags
lebron 13 low
ralph lauren outlet online
columbia outlet
pandora charms
tory burch
kate spade outlet
ray ban wayfarer
michael kors outlet online sale
ralph lauren outlet
coach outlet
air max 2016
ed hardy clothing
coach factory outlet online
adidas yeezy boost
the north face outlet
nike roshe run
new balance shoes
ugg boots clearance
oakley sunglasses outlet
fitflops
tory burch sale
coach outlet
polo outlet
new balance sneakers
nike cortez shoes
yeezy boost 350 v2 zebra
louis vuitton outlet
coach handbags
polo ralph lauren
nfl jerseys
ralph lauren shirts
pandora bracelet
coach outlet online
oakley sunglasses cheap
true religion jeans
polo ralph lauren pas cher
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin sale
fitflop shoes
yeezy 350 v2
ferragamo handbags
ferragamo belts
the north face outlet
polo ralph lauren outlet online
ralph lauren polo shirts
nike roshe run shoes
christian louboutin pas cher
ralph lauren polo shirts
cheap jordans
birkenstock sandals
prada handbags
pandora jewelry
polo ralph lauren
ray ban outlet
john terry jersey
ray ban wayfarer sunglasses
nike sb shoes
air jordans
ray ban uk
valentino heels
adidas nmd
coach outlet online
nike free running shoes
christian louboutin shoes
adidas nitrocharge
adidas ultra boost men
adidas shoes
coach outlet online
caterpillar boots
michael kors outlet store
pandora rings
the north face outlet
supra shoes store
ralph lauren outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
adidas trainers men
fitflops shoes
michael kors handtaschen
tory burch handbags
adidas originals uk
coach outlet store online clearances
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren shirts
coach outlet
cheap jordan shoes
christian louboutin sale
mk väska
coach outlet
nike air max 1
jordan shoes
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
true religion jeans
burberry outlet
fitflops sandals
nfl jerseys wholesale
nike running trainers
ed hardy clothing
michael kors bags
red bottom heels
tory burch handbags
michael kors outlet
north face outlet
nfl jerseys
nike huarache uk
kevin durant shoes
yeezy 350 v2
ralph lauren outlet
michael kors plånbok
kobe 11 shoes
michael kors handbags uk
canada goose
ferragamo outlet
jordan shoes
nike jordan shoes
mbt outlets
michael kors handbags
michael kors outlet
nike huarache shoes
pandora outlet
vans outlet
christian louboutin outlet
yeezy boost 350 v2
coach outlet store online
prada outlet
polo ralph lauren shirts
michael kors handbags
coach factory online
coach outlet store online
calvin klein outlet
burberry handbags
air jordan shoes
polo outlet
coach factory online
burberry handbags
michael kors bags
christian louboutin sneakers
michael kors outlet online
nike outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
kate spade
birkenstock sale clearance
michael kors outlet online
ray ban online
kate spade sale
nike air max
mlb jerseys wholesale
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
fitflops uk
adidas outlet clearance
michael kors outlet
adidas nmd runner
michael kors handbags
coach purses
adidas trainers uk
michael kors outlet
gafas de sol ray ban
michael kors bags uk
christian louboutin
burberry scarf
oakley sunglasses outlet
adidas stan smith shoes
cheap oakley sunglasses wholesale
clarks shoes outlet
adidas outlet
cheap mlb jerseys
ralph lauren outlet
coach factory outlet online
coach outlet online
Ugg støvler
ralph lauren outlet
birkenstock shoes
reebok outlet
nike air max uk
air jordan retro
michael kors outlet
snapbacks hats
longchamp sale
coach factory outlet
cheap jordan shoes
replica rolex watches
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
coach outlet online
coach outlet
michael kors outlet
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
adidas nmd shoes
christian louboutin shoes
true religion kids
ralph lauren shirts
adidas originals
longchamp bags
michael kors online
michael kors online
kate spade handbags
adidas superstar
oakley outlet
air jordans
polo shirts
vans outlet
converse sneakers
christian louboutin shoes
rolex datejust 2
prada outlet
new balance 574
coach outlet
salvatore ferragamo outlet
under armour clearance
jordan retro 12
columbia clothing
asics running shoes
oakley sunglasses cheap
coach outlet store online
air max uk
clarks shoes
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet
nike air force 1 low
yeezy boost 350 v2
mbt outlet
nhl jerseys wholesale
adidas yeezy boost 350
nike outlet
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses sale
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
coach handbags
nike outlet
christian louboutin sale
adidas yeezy boost 350 v2
fitflops sale
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
hermes outlet
adidas f50
polo ralph lauren sale
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses outlet
nike factory outlet
hermes birkin handbags
adidas shoes
adidas neo shoes
ferragamo shoes
nike factory outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses outlet
fitflop outlet
adidas yeezy boost 350
christian louboutin sale
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys cheap
ray ban zonnebril dames
oakley sunglasses
under armour outlet
ray ban glasses
nike hyper venom
fitflops shoes
manolo blahnik shoes
hermes handbags
christian louboutin outlet
longchamp pas cher
clarks shoes outlet
michael kors outlet
nike air max 2017
cheap nfl jerseys wholesale
cheap jordans
adidas yeezy
cheap jordan shoes
columbia outlet online
nike roshe run
cheap nba jerseys
polo ralph lauren
ysl handbags
coach bags
cheap ray ban sunglasses
ysl outlet
reebok outlet
chaussures louboutin
wayne rooney jersey
polo outlet
chenyingying20170629

blogger dongdong8 | 2017, június 23 - 04:31 | (99462)

prada outlet
coach outlet
christian louboutin sale
ray ban eyeglasses
ray ban sunglasses uk
yeezy boost 350 v2
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
ugg boots
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
michael kors tote bag
mbt shoes
reebok shoes
adidas superstar
coach handbags
ray ban solglasögon
polo ralph lauren
adidas yeezy boost 350
christian louboutin
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin shoes
kobe shoes
ray ban sunglasses
true religion
nike air max 2017
true religion
coach outlet
polo ralph lauren
adidas nmd
michael kors canada
canada goose jakke
fitflop sandals
true religion outlet
manolo blahnik shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
ray ban canada
cheap ray ban sunglasses
michael kors veske
adidas yeezy
red bottom shoes
christian louboutin
chaussures christian louboutin
yeezy boost 350
true religion jeans
new balance outlet
valentino boots
ray ban zonnebril
longchamp handbags
mont blanc pens
kate spade sale
adidas nmd
adidas yeezy 350 boost
nike mercurial victory
coach purses
polo ralph lauren
chelsea jersey
north face
pandora jewelry
nike huarache
coach canada
fitflops uk
converse shoes
hermes belt outlet
mac cosmetics
hermes handbags
adidas originals superstar
adidas ultra boost
the north face outlet
adidas trainers uk
gucci shoes
nike roshe run
christian louboutin shoes
adidas yeezy boost
clarks outlet
yeezy adidas
christian louboutin pumps
louis vuitton outlet
coach outlet
nike roshe
ralph lauren shirts
birkenstock outlet
nba jerseys
polo ralph lauren
vans shoes
oakley sunglasses
nike running trainers
adidas yeezy 350 v2
kate spade outlet
le coq sportif
michael kors outlet online
michael kors taschen
nike tiempo legend
cheap pandora jewelry
cheap jordan shoes
cheap nfl jerseys
prada shoes
michael kors plånbok
nfl jerseys cheap
jordan shoes
ray ban sunglasses cheap
polo ralph lauren
air jordan shoes
nike huarache
true religion jeans
ysl handbags
polo shirts
birkenstock outlet
kobe bryant shoes
adidas trainers
coach factory outlet
columbia outlet
michael kors
Ugg støvler
longchamp outlet
clarks shoes
cheap snapbacks
adidas nmd
fitflop shoes
nike sb
cheap nhl jerseys
pandora uk
polo ralph lauren
oakley sunglasses
kate spade handbags
fitflops
adidas outlet
michael jordan shoes
burberry sale
oakley sunglasses
adidas originals
coach handbags
coach wallets
coach outlet
michael kors handbags
lebron james shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
salomon shoes
michael kors bags
oakley sunglasses
michael kors taschen sale
polo ralph lauren
michael kors taschen
air jordan 14
michael kors handbags
coach outlet
coach factory outlet
pandora bracelet
ralph lauren outlet
louboutin shoes
prada bags
michael kors handbags outlet
replica watches
adidas soccer shoes
burberry handbags
nike blazer shoes
manchester united jersey
coach outlet online
hermes bags
coach factory online
michael kors outlet
hermes outlet
coach factory outlet online
michael kors handbags outlet
supra shoes
michael kors handbags
adidas zx flux
pandora charms
north face outlet
michael kors outlet
ecco shoes
coach outlet
tory burch outlet
polo ralph lauren
michael kors handbags
coach outlet online
michael kors
jordan retro
pandora rings
nike air max
tory burch outlet
converse outlet
adidas originals
ralph lauren sale
columbia shoes
oakley vault
adidas neo
yeezy boost 350 kaufen
burberry outlet
cheap jordans
air jordan
coach factory outlet
mcm bags
ferragamo shoes
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
nike trainers
valentino sandals
christian louboutin outlet online
michael kors outlet
michael kors
nike air max 2016
michael kors outlet
cheap jordans
coach outlet online
ferragamo belt
ray ban solbriller
coach outlet
nike roshe
adidas stan smith
birkenstock sandals
salvatore ferragamo outlet
nike cortez
rolex datejust
vans store
under armour outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
prada handbags
nike air max
fitflops sale clearance
ed hardy clothing
michael kors outlet clearance
longchamp sac
mlb jerseys wholesale
new balance sneakers
red bottom shoes
adidas nmd xr1
kate spade outlet
converse outlet
coach factory outlet
christian louboutin shoes
lebron 14 shoes
michael kors outlet online
air jordan shoes
coach factory outlet
yeezy boost 350
coach factory outlet
nike outlet
tory burch
cheap nfl jerseys
nike air max
pandora jewelry
le coq sportif chaussures
polo ralph lauren
nike outlet
michael kors väska
adidas stan smith sneakers
occhiali ray ban
michael kors handbags
adidas outlet
mlb jerseys cheap
adidas shoes
louis vuitton
mont blanc pens
prada outlet
nike air force 1
adidas yeezy
michael kors outlet clearance
vans shoes
air max
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
burberry outlet online
vibram fivefingers
ugg boots
coach outlet
rolex datejust
michael kors handbags
mlb jerseys
kate spade
nike air max 2017
ray ban sunglasses
michael kors tote handbags
fitflops
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
salvatore ferragamo shoes
true religion sale
adidas outlet
under armour
the north face
nike roshe run
cat boots
columbia sportswear outlet
nike outlet
louboutin paris
christian louboutin sale
cheap jerseys
salvatore ferragamo
michael kors canada
coach factory outlet online
ralph lauren
mbt shoes
adidas nmd r1
kd 9 shoes
nhl jerseys
kevin durant shoes
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet
christian louboutin outlet
ed hardy
michael kors taschen
michael kors handbags
ray ban wayfarer
nike outlet
yeezy boost 350
oakley sunglasses outlet
michael kors outlet
nike air max uk
adidas football boots
hermes birkin bag
michael kors handbags
adidas shoes
polo ralph lauren outlet
kate spade handbags
christian louboutin uk
calvin klein
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
rolex submariner
burberry outlet
ray ban sunglasses outlet
coach factory
nfl jerseys wholesale
rolex watch
reebok shoes
fitflops outlet
tory burch outlet
michael kors outlet
pandora outlet
nike air max uk
mizuno running shoes
ralph lauren outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses
true religion
ralph lauren polo
vans shoes
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
lebron 13
longchamp outlet
true religion
moncler jacke
mcm outlet
michael kors taschen
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors outlet online
oakley sunglasses
gafas ray ban
coach factory outlet
christian louboutin shoes
michael kors handbags
true religion uk
nike free run
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet
nike running shoes
prada handbags
new balance
coach outlet
supra shoes
christian louboutin sale
kobe 12 shoes
michael kors bags
ray ban sunglasses
fred perry polo
yves saint laurent handbags
fitflop sale
polo outlet
ralph lauren
oakley vault
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
pandora jewelry
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
converse shoes
cheap jordan shoes
ralph lauren polo shirts
oakley sunglasses outlet
fitflops sale clearance
levi's jeans
canada goose sale
coach outlet store online
columbia sportswear outlet
asics shoes
jordans
ralph lauren pas cher
michael kors outlet
nfl jerseys
nike outlet
clarks shoes
michael kors outlet online
the north face
oakley vault
jordan retro 11
michael kors uk
montre rolex pas cher
tory burch flats
ralph lauren outlet
michael kors handbags
adidas yeezy boost 350
20176.23wengdongdong

blogger dongdong | 2017, április 28 - 04:55 | (97749)

nike huarache
true religion uk
clarks outlet
air max uk
birkenstock outlet
cat boots
vans shoes
coach outlet online
christian louboutin outlet
nike air max
salvatore ferragamo outlet
nfl jerseys
michael kors canada
north face outlet
pandora jewelry
nike free run
oakley vault
mcm outlet
kd 9 shoes
adidas yeezy boost 350
nhl jerseys
coach factory online
vans store
ray ban sunglasses outlet
reebok shoes
polo ralph lauren
new balance outlet
cheap oakley sunglasses
adidas football boots
replica watches
pandora jewelry
adidas nmd xr1
burberry handbags
polo ralph lauren
nike air max
coach factory outlet online
christian louboutin outlet
hermes bags
vans shoes
true religion jeans
nike air max
ferragamo shoes
jordan shoes
mlb jerseys
kate spade handbags
vans shoes
adidas yeezy
kobe shoes
coach outlet store online
fitflops sale clearance
calvin klein
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
converse outlet
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
le coq sportif chaussures
kobe bryant shoes
longchamp handbags
polo ralph lauren outlet
converse shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
nba jerseys
nike blazer shoes
longchamp outlet
ray ban sunglasses uk
oakley vault
kevin durant shoes
adidas ultra boost
fred perry polo
the north face
adidas nmd
coach factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors bags
supra shoes
air jordan 14
adidas stan smith
true religion
cheap snapbacks
polo ralph lauren
adidas outlet
pandora charms
polo ralph lauren outlet
nike outlet
ralph lauren shirts
coach factory outlet
michael kors uk
michael kors handbags
adidas superstar
cheap jordans
fitflops
christian louboutin shoes
longchamp outlet
coach handbags
hollister clothing
nike trainers
adidas yeezy 350 boost
michael kors outlet online
nike mercurial victory
tory burch
true religion
manolo blahnik shoes
michael kors outlet
cheap jordans
hermes birkin bag
nike running trainers
fitflops uk
adidas originals
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet online
converse outlet
coach outlet
coach outlet
oakley sunglasses outlet
adidas zx flux
nike roshe run
red bottom shoes
salvatore ferragamo
columbia outlet
michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
puma shoes
yeezy boost 350 v2
lebron 14 shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
cheap jordan shoes
converse shoes
prada outlet online
nfl jerseys wholesale
oakley sunglasses wholesale
mcm bags
ed hardy clothing
mac cosmetics
michael kors handbags
michael kors handbags
valentino boots
hermes bags
pandora jewelry
oakley vault
mont blanc pens
north face
mizuno running shoes
prada outlet
ray ban sunglasses cheap
ray ban sunglasses outlet
ysl handbags
coach outlet
christian louboutin pumps
ferragamo belt
louis vuitton outlet
pandora uk
chelsea jersey
jordan outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags outlet
asics shoes
michael kors handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap nfl jerseys
hermes outlet
christian louboutin sale
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes
adidas yeezy boost 350 v2
yves saint laurent handbags
ed hardy
coach outlet online
ray ban sunglasses uk
burberry outlet
lebron james shoes
coach factory outlet
louboutin paris
clarks shoes
oakley sunglasses outlet
adidas trainers uk
mont blanc pens
polo ralph lauren
vibram fivefingers
mlb jerseys cheap
kate spade
prada outlet
michael kors
adidas originals superstar
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors bags
ray ban eyeglasses
the north face outlet
prada shoes
gucci shoes
longchamp sac
red bottom shoes
clarks shoes
christian louboutin
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
true religion outlet
michael kors handbags
coach outlet
jordans
ray ban sunglasses
vans shoes
coach outlet
nike air max uk
le coq sportif
air jordan
tory burch
fitflops outlet
ralph lauren polo outlet
under armour
adidas originals
michael kors outlet
burberry outlet
levi's jeans
christian louboutin sale
columbia sportswear outlet
ralph lauren outlet
coach factory
nike outlet
michael kors handbags
nike outlet
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin shoes
kate spade handbags
adidas yeezy 350 v2
polo ralph lauren
coach factory outlet
lebron 13
ray ban sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach canada
ralph lauren polo shirts
nike roshe
michael kors tote handbags
oakley sunglasses
polo ralph lauren
hermes handbags
columbia shoes
michael kors outlet online
birkenstock outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet
manchester united jersey
burberry outlet
reebok shoes
air jordan shoes
nike outlet
nike running shoes
coach wallets
polo ralph lauren
true religion
coach factory outlet
pandora bracelet
christian louboutin uk
nike outlet
mlb jerseys
ecco shoes
coach factory online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
prada handbags
michael kors outlet online
canada goose sale
ray ban eyeglasses
adidas outlet
adidas nmd
nike air max 2017
longchamp handbags
adidas yeezy boost 350
fitflops
nike store
adidas adizero f50
nike outlet
birkenstock sandals
ray ban canada
ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
columbia sportswear outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
nike roshe run
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
ralph lauren
adidas outlet
michael kors canada
adidas nmd
pandora outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors outlet online
coach outlet
cheap jordans
ralph lauren
cheap pandora jewelry
polo ralph lauren
true religion jeans
coach outlet online
michael kors tote bag
coach factory outlet
kobe 12 shoes
coach handbags
nike huarache
true religion
adidas shoes
coach purses
michael kors handbags
adidas neo
coach outlet
stan smith adidas
coach outlet online
nike air max uk
under armour outlet
michael kors outlet
polo shirts
nike cortez
hermes belt outlet
nike roshe
michael jordan shoes
true religion sale
new balance sneakers
adidas shoes
nike sb
michael kors outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
adidas trainers
ray ban aviators
coach outlet
ugg boots
the north face
michael kors handbags
michael kors
nike air force 1
salomon shoes
louis vuitton
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
prada handbags
valentino sandals
air jordan shoes
christian louboutin outlet
nike air max 2017
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
supra shoes
fitflop shoes
birkenstock sandals
michael kors
cheap jordans
nike tiempo legend
new balance
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
nike air max 2016
pandora rings
polo ralph lauren outlet
20174.28wengdongdong

blogger qqqqqing | 2017, április 5 - 09:38 | (97154)

qqqqqing20170405dior sunglasses
michael kors outlet online
beats headphones
michael kors outlet online
ed hardy clothing
polo ralph lauren
hollister clothing store
louis vuitton
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
nike foamposite
ray ban sunglasses
swarovski crystal
louis vuitton
louis vuitton outlet online
fitflops sale clearance
prada outlet online
louis vuitton handbags
swarovski jewellery
polo ralph lauren
adidas outlet
ray ban sunglasses
michael kors handbags clearance
cartier outlet
fitflops
beats by dre
tory burch outlet online store
tory burch outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet store
mulberry handbags
swarovski outlet
borse louis vuitton
louis vuitton outlet stores
converse shoes sale
michael kors handbags
ray ban sunglasses
cheap jordans
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
rolex watches
longchamp outlet
cheap snapbacks
christian louboutin online
louis vuitton handbags
louis vuitton
christian louboutin
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
nba jerseys
louis vuitton uk
mizuno running shoes
cheap nfl jerseys
coach outlet
air max 90
nike store uk
nike air huarache
cheap jerseys wholesale
iphone case
michael kors outlet
nike uk store
swarovski outlet
longchamp handbags
true religion canada
mlb jerseys
herve leger outlet
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton pas cher
converse shoes
michael kors outlet clearance
ralph lauren pas cher
lebron shoes
ralph lauren polo
rolex watches for sale
michael kors outlet clearance
cleveland cavaliers jersey
cheap ray ban sunglasses
coach handbags outlet
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
coach outlet clearance
air max uk
coach outlet online
michael kors uk
polo ralph lauren
fitflops sale clearance
swarovski crystal
coach outlet
versace sunglasses on sale
rolex watches outlet
oakley sunglasses
rolex watches
christian louboutin outlet
mont blanc pens
ferragamo outlet
true religion uk
coach factory outlet
nike air max 90
fitflops shoes
coach outlet online coach factory outlet
gucci borse
ferragamo outlet
prada shoes
michael kors uk
pandora outlet
nfl jerseys
ralph lauren polo shirts
cheap jordans
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
kate spade uk
louis vuitton outlet
polo ralph lauren outlet
louis vuitton handbags
ralph lauren polo
gucci outlet
cheap ray bans
hermes outlet
michael kors outlet
kobe 9
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
nike trainers
coach outlet
burberry outlet store
louis vuitton outlet stores
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
air max 90
coach outlet store online
coach outlet store
ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren polo
michael kors
swarovski crystal
michael kors outlet
true religion jeans
coach handbags
louis vuitton handbags
true religion jeans
longchamp outlet
chrome hearts outlet
longchamp handbags
hermes outlet store
michael kors outlet
coach outlet
longchamp outlet
louis vuitton uk
cazal outlet
chrome hearts outlet
michael kors outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
nike huarache
cheap ray ban sunglasses
tory burch shoes
yeezy boost
burberry outlet sale
true religion jeans
kd shoes
louis vuitton
polo ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
ysl outlet
fred perry polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap nike shoes
oakley sunglasses
hollister sale
coach factory outlet
tory burch outlet online
nike shoes
tory burch outlet
ray ban sunglasses wholesale
michael kors
pandora jewelry
michael kors factory outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jersey
ferragamo shoes
burberry outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet
nike roshe run
michael kors handbags
michael kors handbags
polo outlet online
coach outlet online
swarovski uk
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
lebron james shoes
louis vuitton outlet clearance
michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
air max 2015
adidas shoes
hollister uk
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
cheap jordans
football shirts
cartier outlet
hermes belts
hollister clothing
ray ban sunglasses
mcm backpack
vans shoes
true religion outlet
cheap ray bans
mulberry bags
oakley sunglasses
michael kors uk
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
hermes bags
cheap ray ban sunglasses
hollister shirts
ralph lauren outlet
swarovski crystal
adidas nmd runner
oakley sunglasses
lacoste pas cher
polo outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
cartier watches
cheap oakley sunglasses
burberry outlet
tory burch outlet online
cheap football shirts
michael kors outlet clearance
coach outlet online
rolex watches
louis vuitton outlet
christian louboutin uk
michael kors outlet
polo shirts
jordan 4
swarovski jewelry
michael kors handbags
michael kors outlet
ralph lauren outlet
lacoste polo shirts
replica watches
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
thomas sabo
oakley sunglasses wholesale
cheap nhl jerseys
salomon shoes
burberry outlet
michael kors outlet stores
polo outlet
nike free running
michael kors outlet clearance
omega outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet online
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
asics
oakley sunglasses sale
adidas shoes
tory burch outlet online
louis vuitton online
cheap jordan shoes
adidas trainers
ralph lauren uk
longchamp outlet
fitflops
polo outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren
lebron james shoes
kate spade handbags
cartier watches
soccer jerseys
ralph lauren polo
puma shoes
coach outlet online
cheap ray ban sunglasses
air max 90
ferragamo shoes sale
borse gucci
louis vuitton outlet
coach outlet store
true religion sale
cheap oakley sunglasses
mulberry handbags sale
nike free 5
michael kors handbags
coach outlet
michael kors outlet clearance
mcm outlet
nike outlet store online
coach factory outlet online
michael kors wallets for women
coach outlet
basketball shoes
louis vuitton outlet
hermes birkin
ralph lauren
cazal sunglasses
gucci outlet
polo ralph lauren
fitflops sale clearance
beats headphones
louis vuitton outlet online
cheap oakley sunglasses
nike huarache
christian louboutin outlet
coach outlet online
valentino shoes
hollister clothing
mulberry outlet
nike roshe run
nike outlet online
coach factory outlet
polo outlet store
michael kors handbags
ray ban sunglasses
nhl jerseys
michael kors outlet clearance
burberry canada
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo outlet
coach outlet online
cheap ray bans
coach outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
air force 1 shoes
nike mercurial
mac cosmetics sale
coach outlet online
louis vuitton borse
mac cosmetics
michael kors outlet
salomon outlet
reebok trainers
louis vuitton
qqqqqing20170405

blogger kellychen | 2017, március 11 - 05:11 | (96416)

1
Cheap MLB Snapback hats
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport Snapbacks
Cheap NCAA College Hats
Cheap NBA hats
Cheap NFL hats
cheap nba caps
tisa snapback

2

Cheap MLB Snapback
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport Snapbacks
Cheap NCAA College Hats
Cheap NBA Snapback
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback

3
Cheap MLB Snapback
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport Snapbacks
Cheap NCAA College Hats
Cheap NBA hats
Cheap NFL hats
cheap nba caps
tisa snapback
4

Cheap MLB Snapback
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport Snapbacks
Cheap NCAA College Snapback
Cheap NBA Snapback
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback

5
Cheap MLB hats
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport hats
Cheap NCAA College hats
Cheap NBA hats
Cheap NFL Snapback hats
cheap nba caps
tisa snapback
6

Cheap MLB Snapbacks
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport Snapbacks
Cheap NCAA College Snapbacks
Cheap NBA Snapbacks
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback
7
Cheap MLB hats
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Sport hats
Cheap NCAA College hats
Cheap NBA hats
Cheap NFL hats
cheap nba caps
tisa snapback

8
Cheap MLB Snapbacks
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Snapbacks
Cheap NCAA College Snapbacks
Cheap NBA Snapbacks
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback

9
Cheap MLB Snapbacks
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Snapbacks
Cheap NCAA College Snapbacks
Cheap NBA Snapbacks
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback
10

cheap jordans
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan12
Cheap Air Jordan 11
11

cheap jordans
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11

12
cheap jordans
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

13
cheap jordans
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

14
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

15
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
16
Cheap MLB Snapbacks
Cheap Snapback hats
Cheap Snapbacks
Cheap NHL Snapbacks
Cheap NCAA College Snapbacks
Cheap NBA Snapbacks
Cheap NFL Snapback
cheap nba caps
tisa snapback
17
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
18
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

19
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
20

cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
21
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

22
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
23
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

24
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

25
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

26

cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes
27
cheap jordans
cheap jordans for sale
Cheap Air Jordans
cheap retro jordans
cheap jordan shoes
cheap jordans free shipping
cheap jordans online
cheap air jordans for sale
Cheap Air Jordan 12
Cheap Jordan 11
wholesale jordan shoes

blogger RayBanzz | 2016, december 5 - 01:39 | (95482)

This is an UGG Outlets example post Nike Roshe Run Pas Cher in your phpBB3 installation. Coach OutletEverything seems to be working. North Face Outlet You may delete this post Michael Kors Outlet if you like and continue to Louis Vuitton set up your board. North Face Outlet During the installation process Michael Kors Handbags your first category and your Longchamp Outlet first forum are assigned an Tory Burch Shoes appropriate Nike Air Max Pas Cher set of permissions Kate Spade for Prada Outletthe predefined UGG Outlet Store usergroups administrators, Balenciaga Handbags bots, North Face Jackets Clearance global moderators, guests, Coach Purses registeredTrue Religion users and Toms Outlet registered COPPA users. Stuart Weitzman Boots If you also choose to Moncler Jackets delete your Michael Kors Outlet first category and your first forum, Kate Spade Outlet do not forget to Ugg Outlets assign permissions for all Red Bottom Shoes these usergroups for all new categories North Face Outlet and forums you Uggs Outlets create. Balenciaga Handbags It is recommended to rename Salomon Shoes your first category and your Giuseppe Shoes first forum Fendi Handbags and copy The North Face Jackets permissions from ED Hardy Outlet these while Nike Air Max Outlet creating new categories and forums. North Face Outlet Have fun! coach outlet usa 2012 When North Face Outlet you work with a North Face Jackets professional website for freelancers, Kate Spade Outlet you are offered a guarantee that you will get Michael Kors Outlet paid to write Christian Louboutin Outlet articles without any problem, Michael Kors Outlet these sites work is to help you secure, Michael Kors Outlet Store accurate and available. Cheap Jordans easy to get the money Kate Spade Outlet for all articles The North Face Outlet written by you.Christian Louboutin Shoes coach outlet usa 2012 If you Coach Black Friday find a number of disputes, Kate Spade Outlet while writing articles for various Nike Roshe Run websites and Red Bottom Shoes freelancing Burberry Outlet professional servicers in Ray Ban Outlet resolving disputes without mess. Coach Outlet Store Online To earn money UGG Boots OutletUGG Bailey Button through online works, Stephen Curry Shoes you need to provide quality products to North Face Outlet meet customer needs.Coach Outlet Online If you are able to Nike Air Max get your ideas across in Prada Handbags a coach outlet usa 2012 Coach Outlet clear and North Face Outlet accurate manner, UGG Boots 2016 you are likely to succeed as a writer, Coach Factory the article received. Moncler Outlet You need to engage Coach Factory Outlet your readers through your writing. Coach Factory Outlet Some customers Kate Spade Outlet want to Prada Outlet interact with the Kate Spade Outlet interesting article in Louis Vuitton Outlet the mind of North Face Outlet the Gucci Outlet reader can make. Buty Nike Air Max Online businessNorth Face OutletIt is very easy to write, Burberry Scarf easy to access and you can access many options Ralph Lauren Outlet when searching North Face Outlet Store and browsing the internet. Toms Shoes However, Coach Outlet it is always good to North Face have a professional website to Hermes Belt facilitate employment Timberland Outlet opportunities for UGG Outlet a large numberGucci Shoes of freelancers. Louis Vuitton Outlet Writing articles is just Tory Burch Outlet a marketing North Face Outlet and advertising,Nike Roshe RunVersace Beltcoach outlet usa 2012 Tiffany Outlet product reviews, Cheap Timberland Boots ?informative articles, Kate Spade Outlet and other similar applications Hollister Clothing. The U.S. Salomon Outlet jobless fee edged lower in April, UGG Boots Black Friday ?but the government explained North Face Jackets Friday that task development within the worlds Cheap Jordans biggest economy was modest. Ferragamo ShoesThe Labor NFL Jerseys Department North Face Outlet said the unemployment UGG Outlet fee fell a Skechers Shoes tenth of North Face Outlet a percentage point Skechers Shoes from March to . Tiffany Outlet percent last month. Marc Jacobs Outlet But for the secondNorth Face Outlet straight month, Marc Jacobs Handbags much more Jimmy Choo Shoes workers Toms Outlet left the labor Nike Hoodies marketplace and Guess Factorytherefore Coach Factory Outlet have been Coach Outlet Online not counted in the U.S.North Face Outlet employment Hugo Boss survey. Coach Purses At the Nike Air Maxsame time, Michael Kors Outlet ?employers Kate Spade Outlet added one more , workers Toms Outlet to their Christian Louboutin Shoes payrolls ?Chan Luu Sale last month, but that was nicely beneath Toms Outlet the , North Face Outlet figure that Coach Outlet economists North Face Jackets had predicted.Hollister Jeans The AprilValentino Shoesfigure also Burberry Outlet fell beneath The North Face Outlet the , Beats By Dr DreCoach Outletjobs additional Michael Kors Outlet in March andTommy Hilfiger signaled that firms Jimmy Choos have markedly True Religion Outlet slowed their hiring. The American ED Hardy OutletNorth Face Outlet market Burberry Belt had additional Louis Vuitton Belt practically , Salvatore Ferragamo jobs a month early inside True Religion Outlet the 12 months. Marc Jacobs Handbags The U.S.Lululemon Outlet has recovered Coach Outlet Online only little by little from its deep Stephen Curry Jersey recession in and , Vans Outlet its worst Adidas Outletdownturn due to the Michael Kors OutletCoach Outlet fact the Kevin Durant ShoesGreat Red Bottoms Depression of your New Balance Outlet s.The state of the U.S. Ugg Boots Sale financial UGGS For Women system Adidas Yeezy Boost has emerged Adidas Yeezy as being Skechers Go Walk the dominant Adidas NMD issue during Coach Outletthe countrys Ralph Lauren Outlet presidential election campaign, North Face Outletheading to your vote in November.U.S. Polo Outlet President Barack Obama, Puma Outleta Democrat, is running Ralph Lauren Outletfor a further Under Armour Outlet fouryear phrase. Though he Under Armour Hoodies stays personally well known, Herve LegerMCM Beltquite a Nike Air Max few votersLouboutin Heels have questioned his oversight from the nations economy. Earlier during the yr, he touted the labor Jordan Retro 11markets Coach Outlet robust career Salomon Shoes development. True Religion Outlet But now occupation development Converse Outlet has tailed New Balance Outlet off sharply.His presumptive Republican challenger, onetime Nike Roshe Run venture capitalist Skechers ShoesMitt Romney, Nike Outlet has attacked Mr. Obamas White Home North Face Outlettenure as being Air Jordan Pas Chera failed presidency, specially his managing on the market. UGGS Outlet Romney has termed for much less authorities Red Bottom Shoes regulation of Adidas Originals corporations and lower taxes to improve Adidas Outlet the economic climate. Lebron James Shoes Jones-Drew decided that this offseason was the perfect opportunity to take Sac Longchamp care of some New Jordans of his Coach Factory Outlet final requirements. Air Max 90 He is recovering from surgery to Air Max Pas Cher repair a Lisfranc North Face Jackets fractureNorth Face Outlet in his left foot,so in addition coach factory Chaussures Louboutin citadel outlets to studying he was receiving treatment from Keds Shoes UCLA's medical staff. "So much has changed, " he told Sports Illustrated. "When I Asics Shoes first came back everyone was taking notes on laptops and iPads.

[ roma ]
blogger nemethf | 2012, november 3 - 20:51 | (75179)

mi is voltunk a nyaron romaban kocsival.oda-vissza 3100km.

mikor beertem romaba kerdem en,nem tudnak ezek vezetni?borzaszto.

6-7 auto egy savban ami a navin 2 sav.

aki amerre akar menni arra megy.parkolni a korforgalom kozepen-termeszetes.

pici duda hogy jovok.

mondjuk leparkoltunk colosseumnal a kocsit egyik este,fel is tortek.

rendorseg szarott rank.masnap tudtunk csak papirt kerni az esetrol.

voltunk nagyonsok bontoban de pont egy hatso-oldalso ablakot nem talaltunk a doblora.

gazolaj nagyon draga volt.

blogger Piet | 2012, július 29 - 21:20 | (72526)

Találóbb nem jutott eszembe. :-) Bár mondjuk érdekes hogy magukra adnak, de az autóik meg szemétdomb.

Előzmény: 72518
blogger gyorgyh | 2012, július 29 - 08:35 | (72518)

"a bozótlakó népekre jellemző autótartási kultúra" hihetetlen jó szöveg:) Amúgy találó, ha csak az autózási kultúrájukat nézzük. Egyébként meg (főleg a férfiak) rettentő piperkőcök, olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy majd' rosszul lettem tőlük. És ilyen édes, nehéz illatokkal pumpálják magukat. Csicsásan is öltöznek, lehet náluk ezt divatosnak hívják. A nők... Hát sok nápolyi szépséget láttam, de olyat, mint Monica Belluci, sajnos csak plakáton:)

Előzmény: 72413
blogger Piet | 2012, július 24 - 22:13 | (72413)

Akkor engem biztos hülyének néznének mert ahogy tesóm mondaná: én az autóról eszem annyira tisztán tartom. Emlékszem még használtautó értékesítő korszakomból, amikor begördült a kereskedésbe a tréler rajta az egyenesen Olaszországban felrakott kocsikkal, hááát mit ne mondjak. Ahogy Te is írtad kész szemétdomb. A márkaszervíz meg ugye nagyon sok autónál smafu, ezért is van már pár évesen egyik-másik olyan műszaki állapotban hogy arról jobb nem is beszélni. Kicsit olyan a bozótlakó népekre jellemző autótartási kultúra. Meg a bekerült használt autók java része, legalábbis a papírok alapján az északibb (Reggio Emilia Provincia, Treviso, Udine, Piacenza és még sorlhatnám), max a csizma közepe tájáról való volt. Lényeg a lényeg, nekünk autószerető embereknek furcsa ezt látni.   

Előzmény: 72412
blogger gyorgyh | 2012, július 24 - 21:51 | (72412)

Hello!

Szerintem az, hogy használati tárgyként tekintenek az autóikra, a mentalitásukból fakad. Elég lazán élnek, igazából a közlekedésen kívül nem hiszem, hogy sietnének valahova. Haverom szerint Nápolyban a munkanélküliség kb 35%-os, lehet ezért is vannak annyian az utcán. Egyébként kb 300 euróért kapni olyan üzemképes, forgalombahelyezett kocsikat, amiket lehet ütni-vágni meg szétbombázni. Nagyon sok helyen van Nápolyban autószerelő, karosszériás, mindig tele is vannak, bár ezen nem csodálkozom. Nem csak a járműveiket nem kímélik, de tisztán sem tartják, talán ha 2-3 havonta mosatják le, a belsejük meg kész szemétdomb.

Van Nápolynak egy Scampia nevű kerülete, na azt is el kell széles ívben kerülni, nem csak autóval, hanem gyalog is, régebben erről láttam egy dokufilmet, napi 3 halott a minimum, bandaháborúk, drog, kurvák, meg ami kell.

Ami még érdekes volt: minél délebbre megyünk, annál több olasz gyártmányú autó fut az utakon, ugye millió Fiat, egész sok Lancia és Alfa, míg északon nem hittem a szememnek, de a Carabinieri és a Polizia autóin kívül csak mutatóba láttam olasz gyártmányt! Észak jóval gazdagabb, de úgy tűnik cserébe nem is annyira támogatják a helyi gazdaságot, mert rengeteg Ford, Citroen, Toyota meg dél-korei autó van, olasz csak mutatóba.

Előzmény: 72398
blogger BluElefantino | 2012, július 24 - 13:06 | (72404)

Köszi az élménybeszámolót, érdekes volt! yes

blogger bepörgésgátló | 2012, július 24 - 11:44 | (72399)

A tenger teszi :-) ! Montenegróban hasonló a helyzet...

Köszönjük, hasznos!

blogger Piet | 2012, július 24 - 08:53 | (72398)

Szép kis írás. Azt gondoltam hogy az Olasz közlekedési morál egy picit érdekes, de hogy ennyire azt már nem. Nekem is furcsa hogy az Olasz pusztán használati tárgyként tekint az autóra, ellentétben pl. velünk Magyarokkal (jó itt is vannak kivételek). Jól tükrözi a kinti és az itthoni gazdasági különbségeket. Amíg mi még a 10-15-20 éves autóinkra is vigyázunk addig odakint már az ilyen korban lévő kocsik egy része már bontóban várja a végzetét. Ami a Camorra-t illeti, hallottam egy olyan városról (Casal di Principe) aminek a meglátogatását nem igazán ajánlják a külföldinek mert ott aztán méginkább virágzik a maffia. A Nat Geo-n volt róla egy dokumentum film, direkt megnéztem Olasz vonatkozása miatt.