Központi zár beszerelése
szerző bbb | 2006, április 16 - 13:12 |

punto VAN 55 Sok sofőr van, ki élvezi a központi zár által nyújtott lehetőségeket, és sokan vannak, kik csak irígykednek. Ezt lehet orvosolni megfelelő elszántsággal, és persze némi pénzkiadással. De hogy ne kerüljön olyan nagyon sokba ez a móka (és hogy a kárpitunk is egyben megmaradjon) íme az univerzális recept.

Elsőként ki kell választanunk a nekünk tetsző zárkészletet. Az én esetemben ez a MetroMan Elektronic Kft. univerzális négyajtós távirányítós központi zár készlete volt. Ez a csomag magában foglalja a központi vezérlőelektronikát, két távirányítót, két ötvezetékes (vezérlő) és két kétvezetékes (vezérelt) motort, a szükséges kábeleket, és a beszerelési utasítást. Ha megvan, akkor szerencsés esetben nem kell más hozzá, csak a szerszámok, és egy nagy adag türelem. :) Az én esetemben, mivel egy S szériás puntoba akartam berakni, még szükség volt az ajtóátvezető gumira, ami megvédi a kábeleket a sérülésektől. Sajnos bontókban (meg unixtradenél, meg bárdinál) nem jártam sikerrel, ezért gyárit kellett hozatni (olaszból...), ami így fele annyiba került, mint az egyész központi zár!!! (megj.: a nem jártam sikerrel azt jelenti, hogy a FIAT központon keresztül hozatnak nekem gyárit, azaz még ők is rátesznek az árra)

Miután minden fontos alkatrészünk megvan hozzá, jó alaposan át kell tanulmányozni a leírást, hogy tutira jól csináljuk. Persze ezt úgy célszerű csinálni, hogy közben nézzük a kapott dolgokat, és megpróbáljuk beazonosítani őket ;) Nekem a legszebb az volt, mikor ahhoz a ponthoz értem, hogy rögzítsük a motort úgy, hogy a zárszerkezettel párhuzamos legyen a müködési iránya. Ez kb. annyit tesz, hogy függőlegesen állítsuk be ahol nekünk tetszik :) Fontos még, hogy "a vezérlő elektronikát víztől védett helyen, lehetőleg a műszerfal alatt helyezzük el". A ránk kiszabott kábelek hossza egyébként más megoldást amúgy se tesz lehetővé...

Ami mindenképen dícséretes ennél a kiszerelésnél, hogy a bekötés szinte semmi szaktudást nem igényel, még egy (nem színtévesztő) jól beidomított majom is képes megfelelően elvégezni, hiszen a kábeleket csak színhelyesen össze kell dugni és működik a rendszer.

Célszerű az egész móka elkezdése előtt leellenőrizni, hogy működik-e minden. Ehhez mindössze egy akku kell, és össze kell dugni a kábeleket. Én riasztó nélkül vettem meg, így az ahhoz tartozó vezetékekre egyáltalán nem volt szükségem, azokat szépen feltekertem, és elrejtettem a kárpit alatt :) (mellesleg az összes vezetéket eldugtam a kárpit mögé, ahogy illik)

A készlet vezérlőmotorjait az első, a vezérelt motorokat pedig a hátsó ajtókba kell elhelyezni. Értelemszerűen háromajtós kocsinál a vezérelt motorokra nincs szükség, ha kérjük el se küldik és megspóroljuk a szállítási költséget.

Ha végre megvagyunk az alapvető előkészületekkel (ellenőrzések, szerszámok elővétele...), elkezdhetjük a fárasztó részt. Következhet az ajtókárpitok leszedése, motorok elhelyezése, drótok befűzése...

Nézzük szépen sorjában.
Ajtókárpitok levétele
bal
VIGYÁZAT A FOGODZÓ LEGFELSŐ CSAVARJÁT TAKARÓ MŰNYAG NAGYON KÖNNYEN TÖRIK!!!
jobb
Sárgával jelöltem a keresztfejű csavarok, pirossal az imbuszfejű csavarok, naranccsal a bolhák helyét. Mint láthatjátok szép kis móka az összeset leszedni :) (elektromos csavarnyúzó rulz ;)) Első lépésként ki kell csavarni az összes csavart, majd leszedni a tükörállító gumivédőjét, letekerni az alatta lévő anyát, kipattintani a műanyag takarólemezt, kiszedni az ablakemelő karját, kipattintani a bolhákat, majd felfelé nyomva le lehet húzni a kárpitot. Persze a valóságban jóval tovább tart megcsinálni, mint leírni, és valamivel kellemetlenebb is, de azért megoldható. (tipp.: a kárpit alá nyúljunk be, és az ablaknál lévő gumit alulról nyomjuk felfele, akkor könnyebben jön le, mintha húznánk felülről)

Ha jól dolgoztunk, akkor eljutottunk ide a műanyag védőfóliához. Mielőtt eszetlenül nekivágnánk, gondoljunk arra, hogy ez védi a kárpit belső felét a portól, ha pedig belevágunk, nagyobb az esély, hogy porosodni fogunk. (nem nagy, de nagyobb ;)) Meg egyébként is elég gusztustalanul néz ki, mikor szigszalaggal van összeragasztva... Szóval mi legyünk leleményesebbek (ez az a rész, ahol a hivatásos szerelő nem törődik semmivel, és többet nem látjuk viszont a fóliát). Ha csak a bolhák tartóit vágjuk körbe óvatosan, és a ragasztással együtt húzzuk le a fóliát, akkor szépen vissza tudjuk rakni úgy, hogy senki meg nem mondja első ránézésre, hogy leszedtük. A visszaragasztáshoz használjuk a bármelyik barkácsboltban kapható szilikonos tömítőt. Egy kicsit büdös, de miután megszáradt (nagyon hamar), se szaga, és látványra mindenképen jobb, mint a többi (mellesleg ha mellé is megy, akkor sem okoz semmi galibát és könnyen leszedhető legközelebb). Viszont azért ne legyünk mohók és csak annyit szedjünk le, amennyit feltétlen kell, hogy könnyebb legyen visszarakni.

Motorok elhelyezése A nehezebb rész most jön, hiszen a motort pontosan be kell állítani úgy, hogy az ajtóban már bent lévő alkatrészeket egyáltalán ne zavarja működésükben! Meg persze párhuzamosnak kell lennie a zárszerkezettel :) Ezen a téren előnyben vannak azok az emberek, akiknek kisebb kezük van, mint nekem, hiszen helyünk az nem sok van... Szerencsére minden lényeges elemet mellékelnek, így nem kell csavar után keresgélni a garázsban. Ha sikerült belőnünk a motor helyt, akkor persze ki kell fúrnunk a rögzítők helyét, mert ezt gyárilag nem csinálták meg helyettünk. Erre 4-es fúrót használtam, mert ezt még befogja a csavar feje, de még mindig van lehetőség egy kis játékra a motorral, ha véletlen a fúrót félrevezetné a lemez pár miliméterrel. itt már benne van a motor...


Miközben a motort beállítjuk természetesen hozzá is kell kapcsolnunk a zárszerkezethez, amit egy rudacskával, ill. a mellékelt rögzítővel tehetünk meg. A motort úgy kell beállítani, hogy 1-2mm még legyen a zár végállásától. Ez a feladat csak amiatt nehéz, mert nagyon szűk helyen kell meghúzni a három csavart a rögzítőn. (mutató ujj benyom a kör alakú lyukon, megtámasztja a rögzítőt hátulról, másik kézzel pedig próbál csavarni)

Ne felejtsük el rendesen meghúzni a csavarokat, mert különben hiába erőlködik a motor, nyitni/zárni nem fog!

Kábelek befűzése

Miután végeztünk a motorok beszerelésével, következhet a kábelek behúzása. Célszerű behúzás előtt kifektetni a kábeleket, hogy minél könnyebb legyen a teljes hosszukban felhasználni őket (háromajtós változatoknál, ahol hosszabb az első ajtó, szükség is van rá, mert kissé kicentizték a dolgokat). A befűzéskor figyeljünk oda, mert a kasztni belső oldalán lévő átvezető le van zárva egy gumival. Ez persze a kárpit alatt van, és csak úgy férünk hozzá, ha előtte a küszöböt leszedjük a helyéről... (ötajtósoknál amúgy is le kell szedni a küszöböt a hátsó ajtók bekábelezéséhez) Természetesen az a gumi nem nyújt nekünk annyi örömöt, hogy átfűzhessük rajta a szükséges drótokat, azt is ki kell fúrni (akkus fúróval ne is próbálkozzon senki :)). Az összes drótot el tudjuk rejteni a szőnyeg alá, és ezt érdemes is megtenni, mert ott senkit nem fog zavarni, és esztétikailag is így helyes. Miután bekábeleztük az egész kocsit jöhet az a rész, mikor megkeressük a vezérlő elektronika helyét. Mint már ezt említettem valahol a műszerfal alatt kellene elhelyezni. Ez nálam egész pontosan a biztosítéktáblák mellett a műanyagban lett :) Ami a legszebb, hogy különösebb erőszak nélkül be lehetett oda tenni úgy, hogy keményen tartson, és ne kelljen komolyabb rögzítő megoldást alkalmazni. Persze becsomagoltam szivacsba, hogy még véletlen se tudjon zörögni... bal oldali biztosítéktábla mellett meg fogjátok találni a helyét ;)

Mindezek után joggal elvárhatnánk, hogy vége legyen a megpróbáltatásoknak, de nem :( Még egyáltalán nincs bekötve a rendszer, mindössze egymással van összedugva. Valahonnan szereznünk kell neki +12V-t és egy testet, hogy használhassuk. A 12V nem lehet probléma, az akkutól el tudjuk hozni, mindössze az a gumit kell megkeresnünk, amiben az összes többi műszerhez is eljut. Persze erre a vezetékre kell neki egy 15A-s biztosíték is (az én példámban ez egész barátságosan mellékelve volt, a drótra szerelve). Másik problémás dolog lehet a test megtalálása. Ne is álmodjunk róla, hogy túl egyszerű lesz találni :) Azonban egy kicsit segítek ;) a kormány alatt találtok egy 6-os csavart...

Befejező munkálatok Lényegileg befejeztük a központi zár üzembe helyezését, csak pár dolog van hátra. Egész pontosan az ajtókárpitok visszarakása, és a kocsi kitakarítása :) Ha le tudtuk szedni a kárpitot, akkor vissza is fogjuk tudni rakni, csak be kell tartani a megfelelő sorrendet. Elsőként a porfogó fóliát ragasszuk vissza a szilikonos tömítővel, majd a kárpitot felülről csúsztassuk rá az ablaknyílásra, és rakjuk helyére a gumit. Ezután lehet a bolhákat visszaütni a helyükre, végül visszacsavarozni az egészet, és visszarakni a leszedett alkatrészeket.

utóirat - VIGYÁZZUNK A TOLVAJOKKAL :)
vajon ki rágta meg a kalapács nyelét?
Számoljuk meg az összes csavart, és minden szerszámot, hogy megvan-e, ha nincs keressük meg ;)

blogger BobbyDiece | 2017, augusztus 6 - 20:45 | (100863)

Half-court completed,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] the garage 12 points and 4 rebounds 6 aids, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 provides the upper hand slightly. But as knight defeat inside second half, even their one-on-one hit his details. In this series, OuWenBen really should have certain advantages in counterpoint, such as the finals last year, since the season of Christmas competitions, with their strong personal fortunes turned.

But today the warriors in the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] to get the rhythm. Actually, today most likely was clay - Thompson Lord Owen, although Owen hit a dead looking at him, but clay height reach or to some extent, limits the Owen's strike. In only a few times in the face of single singled out within his Arsenal, although Owen offers good performance, but also it's hard another for a knight.

Whole play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists inside the Treasury, 6 of 11 three-point [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] shots. 24 points and 3 rebounds, two assists, Owen has scored 17 points within the first half, he scored seven points in the second half. Facing the big four with the mighty, and only Eileen Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to perform better.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.keenuneeksandals.com]keen uneek[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]adidas crazy explosive[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.russellwestbrookshoes.com]russell westbrook shoes[/url] [url=http://www.airmaxnike2017.us]nike air max 2017[/url] [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdwomens.com]adidas nmd womens[/url] [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry basketball shoes[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]adidas superstar Shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier9.us]lebron soldier 9[/url] [url=http://www.adidasnmdr2.us]adidas nmd r2[/url] [url=http://www.lebron-james-shoes.us.com]lebron james shoes[/url] [url=http://www.neweracaps.us]Cheap Snapbacks[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna[/url]

blogger BobbyDiece | 2017, augusztus 6 - 20:44 | (100862)

Half-court completed,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] the garage 12 points and 4 rebounds 6 aids, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 provides the upper hand slightly. But as knight defeat inside second half, even their one-on-one hit his details. In this series, OuWenBen really should have certain advantages in counterpoint, such as the finals last year, since the season of Christmas competitions, with their strong personal fortunes turned.

But today the warriors in the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] to get the rhythm. Actually, today most likely was clay - Thompson Lord Owen, although Owen hit a dead looking at him, but clay height reach or to some extent, limits the Owen's strike. In only a few times in the face of single singled out within his Arsenal, although Owen offers good performance, but also it's hard another for a knight.

Whole play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists inside the Treasury, 6 of 11 three-point [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] shots. 24 points and 3 rebounds, two assists, Owen has scored 17 points within the first half, he scored seven points in the second half. Facing the big four with the mighty, and only Eileen Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to perform better.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.keenuneeksandals.com]keen uneek[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]adidas crazy explosive[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.russellwestbrookshoes.com]russell westbrook shoes[/url] [url=http://www.airmaxnike2017.us]nike air max 2017[/url] [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdwomens.com]adidas nmd womens[/url] [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry basketball shoes[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]adidas superstar Shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier9.us]lebron soldier 9[/url] [url=http://www.adidasnmdr2.us]adidas nmd r2[/url] [url=http://www.lebron-james-shoes.us.com]lebron james shoes[/url] [url=http://www.neweracaps.us]Cheap Snapbacks[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna[/url]

Előzmény: 100564
blogger BobbyDiece | 2017, július 27 - 03:09 | (100564)

Being a core point guard, garage along with three split the difference is he is the team recruit and organizer. In different words, he can't resemble novak on the perimeter around expecting kevin durant shoes someone else to give him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for individuals each a 3-pointer facilitates objects, and to moment, after statistics, novak found this season hit 3-pointers, 149, 146 is usually a teammate's pass and attack; Three-point shots hit the 2nd more this season Ryan - Anderson isn't exception, he hit curry shoes inside 213, has 206 will depend on your friend's passing.

The garage He each of the 3-pointer this season, you'll find 105 of 3 is not sending (272), in other words, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick from the team's star, such as flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Paul, but often because a person errs, physical strength consumption, to the number of times few, and the hit ratio is not high. But obviously is an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times seriously isn't assists quantity highest in alliance,stephen curry shoes even better compared to lebron James thrown straight into more all 3-pointers, and the shooting is in a new league all five such not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), each quality and quantity. Obtained together, the three points to be able to thrown into space is just not an easy thing, should have the forty percent three-point shots must create his own photographs, this how tired! By far the most precious is, no make any difference when and where, and how to make moves, garage has a superior percentage. It is no wonder the manager of the warriors when Bob myers not long ago told the Associated Push said: "as long while it's garage, to get the ball is reasonable. inch.

Tag: kyrie irving shoes lebron soldier 10 adidas ultra boost curry 1 asics gel kayano lebron shoes stephen curry jerseys nike pg1 hand spinner stephen curry shoes kobe 11 bape hoodie curry 3 tissot watches calvin klein underwear balenciaga shoes d rose 6 adidas yeezy boost 350 v2 zebra curry shoes

blogger BobbyDiece | 2017, július 27 - 03:09 | (100563)

Being a core point guard, garage along with three split the difference is he is the team recruit and organizer. In different words, he can't resemble novak on the perimeter around expecting kevin durant shoes someone else to give him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for individuals each a 3-pointer facilitates objects, and to moment, after statistics, novak found this season hit 3-pointers, 149, 146 is usually a teammate's pass and attack; Three-point shots hit the 2nd more this season Ryan - Anderson isn't exception, he hit curry shoes inside 213, has 206 will depend on your friend's passing.

The garage He each of the 3-pointer this season, you'll find 105 of 3 is not sending (272), in other words, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick from the team's star, such as flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Paul, but often because a person errs, physical strength consumption, to the number of times few, and the hit ratio is not high. But obviously is an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times seriously isn't assists quantity highest in alliance,stephen curry shoes even better compared to lebron James thrown straight into more all 3-pointers, and the shooting is in a new league all five such not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), each quality and quantity. Obtained together, the three points to be able to thrown into space is just not an easy thing, should have the forty percent three-point shots must create his own photographs, this how tired! By far the most precious is, no make any difference when and where, and how to make moves, garage has a superior percentage. It is no wonder the manager of the warriors when Bob myers not long ago told the Associated Push said: "as long while it's garage, to get the ball is reasonable. inch.

Tag: kyrie irving shoes lebron soldier 10 adidas ultra boost curry 1 asics gel kayano lebron shoes stephen curry jerseys nike pg1 hand spinner stephen curry shoes kobe 11 bape hoodie curry 3 tissot watches calvin klein underwear balenciaga shoes d rose 6 adidas yeezy boost 350 v2 zebra curry shoes

blogger xiaozheng6666 | 2017, július 22 - 16:51 | (100413)

2017-7-22 xiaozheng6666
christian louboutin outlet
prada outlet
mont blanc pens
kate spade bags
michael kors outlet online
kate spade handbags
canada goose jackets
moncler outlet
polo ralph lauren
mulberry uk
ralph lauren uk
christian louboutin shoes
pandora jewelry
mbt outlet
canada goose jackets
mcm bag
ralph lauren uk
coach outlet
ralph lauren
ralph lauren outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
cheap jordans for sale
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
lunette ray ban
ralph lauren
christian louboutin shoes
ralph lauren
coach outlet online
adidas outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
coach outlet online
polo shirts
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
canada goose outlet
lacoste shirts
christian louboutin
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
adidas yeezy
coach outlet
cheap ugg boots
nike shoes
nike shoes for women
cheap jordan shoes
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
moncler jackets
michael kors outlet online
valentino shoes
air jordan shoes
pandora rings
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap mlb jerseys
coach outlet online
ralph lauren outlet
kate spade outlet online store
coach factory outlet
prada outlet stores
michael kors outlet
fitflops sandals
coach outlet canada
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
jordan retro shoes
polo outlet
polo ralph lauren
fitflop sandals
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet online
nike shoes
oakley sunglasses
pandora outlet store
ugg outlet
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
adidas outlet store
polo ralph lauren
fitflops shoes
adidas outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
mulberry handbags
nike outlet
tory burch outlet
fitflops clearance

blogger xiaozheng6666 | 2017, július 22 - 16:13 | (100399)

2017-7-22 xiaozheng6666
christian louboutin outlet
prada outlet
mont blanc pens
kate spade bags
michael kors outlet online
kate spade handbags
canada goose jackets
moncler outlet
polo ralph lauren
mulberry uk
ralph lauren uk
christian louboutin shoes
pandora jewelry
mbt outlet
canada goose jackets
mcm bag
ralph lauren uk
coach outlet
ralph lauren
ralph lauren outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
cheap jordans for sale
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
lunette ray ban
ralph lauren
christian louboutin shoes
ralph lauren
coach outlet online
adidas outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
coach outlet online
polo shirts
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
canada goose outlet
lacoste shirts
christian louboutin
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
adidas yeezy
coach outlet
cheap ugg boots
nike shoes
nike shoes for women
cheap jordan shoes
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
moncler jackets
michael kors outlet online
valentino shoes
air jordan shoes
pandora rings
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap mlb jerseys
coach outlet online
ralph lauren outlet
kate spade outlet online store
coach factory outlet
prada outlet stores
michael kors outlet
fitflops sandals
coach outlet canada
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
jordan retro shoes
polo outlet
polo ralph lauren
fitflop sandals
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet online
nike shoes
oakley sunglasses
pandora outlet store
ugg outlet
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
adidas outlet store
polo ralph lauren
fitflops shoes
adidas outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
mulberry handbags
nike outlet
tory burch outlet
fitflops clearance

blogger chenjinyan | 2017, július 21 - 11:04 | (100306)

jianbin0721
nike roshe run
fred perry polo shirts
coach outlet
oakley sunglasses
hollister clothing
tory burch shoes
coach outlet
asics
lacoste soldes
ugg boots
mbt shoes
prada shoes
giuseppe zanotti outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
ugg outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
nike shoes
canada goose jackets
mbt shoes outlet
oakley sunglasses
omega watches
coach factory outlet
rolex watches
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses wholesale
burberry outlet
cheap oakley sunglasses
adidas uk
ray bans
pandora jewelry
montblanc pens
polo ralph lauren
hollister clothing
louis vuitton
coach outlet online
true religion jeans
new balance shoes
oakley sunglasses
burberry outlet
polo outlet
nfl jersey wholesale
ferragamo shoes
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses
nike foamposite
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors handbags
ysl outlet
cartier watches
nike roshe one
nike shoes
longchamp outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
air max 90
ray bans
kobe 9
kate spade outlet
nike outlet store
borse louis vuitton
juicy couture outlet
rolex watches for sale
ferragamo shoes
coach outlet online
instyler ionic styler
cheap jordans
louis vuitton handbags
replica watches
coach outlet online
true religion jeans
fitflops
michael kors outlet clearance
michael kors wallets
oakley sunglasses
herve leger outlet
coach outlet online
adidas trainers
tory burch outlet
michael kors outlet online
coach outlet store online
louis vuitton
mizuno running shoes
ray-ban sunglasses
michael kors outlet
kobe shoes
michael kors outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
mulberry handbags
soccer shoes
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
mbt shoes
oakley sunglasses
pandora charms
michael kors bags
football shirts
true religion jeans
longchamp outlet
cleveland cavaliers jersey
kobe bryant shoes
nike roshe
ralph lauren uk
louis vuitton outlet clearance
cheap ray bans
nike air max
oakley sunglasses wholesale
los angeles lakers jerseys
nike huarache
canada goose outlet
michael kors
canada goose
longchamp outlet
louis vuitton outlet clearance
air max 90
ferragamo outlet
coach outlet
coach outlet canada
pandora jewelry
ugg outlet
nike air max
thomas sabo
rolex watches
reebok outlet store
mulberry bags
louis vuitton
nike free 5
cheap jordans
michael kors handbags
ralph lauren outlet
rolex outlet
supra shoes
coach factory outlet
ralph lauren polo
oakley sunglasses
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
hollister clothing
coach outlet
adidas shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
chrome hearts
cheap jordans
louis vuitton outlet
polo outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air max uk
kate spade handbags
nike blazer pas cher
hollister clothing
mulberry sale
adidas nmd
lacoste polo shirts
coach outlet online
oakley sunglasses
adidas shoes
cartier outlet
jordan shoes
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
fitflops shoes
tory burch outlet
michael kors
tory burch outlet
louis vuitton outlet
links of london
michael kors handbags
cheap nba jerseys
pandora charms
salomon shoes
polo outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
Basketball Shoes
nike trainers
cheap nfl jerseys
ferragamo shoes
hermes bags
fitflops outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin shoes
yeezy boost
michael kors
coach factory outlet
swarovski crystal
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
gucci handbags
futbol baratas
coach handbags
ralph lauren sale
coach outlet
ralph lauren polo
puma outlet
fitflops sale
kate spade outlet
cheap jordans
air max 1
rolex watches
ferragamo outlet
yeezy boost 350
tory burch outlet
prada sunglasses
cheap mlb jerseys
coach outlet
louis vuitton
tods outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
cheap snapbacks
michael kors outlet
air max uk
birkenstock outlet
swarovski crystal
coach outlet
nfl jersey wholesale
hermes belt
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
adidas outlet store
michael kors outlet
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
kate spade outlet
borse gucci
vans shoes
adidas wings
canada goose outlet
michael kors outlet
kevin durant shoes
ralph lauren polo
ferragamo shoes
oakley sunglasses
nike shoes
ray ban sunglasses
cartier outlet
coach outlet
cheap jordans
coach outlet online
pandora outlet
oakley sunglasses
nike air force 1
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
rolex watches
hollister uk
christian louboutin uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
jordan shoes
coach outlet online
hermes birkin
true religion outlet
michael kors handbags
coach outlet online
cheap jerseys wholesale
polo outlet
fitflops
Nike Free shoes
true religion jeans
ralph lauren pas cher
soccer jerseys
ecco shoes
lebron james shoes
louis vuitton outlet stores
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
nfl jerseys wholesale
converse shoes
ralph lauren uk
ed hardy clothing
canada goose outlet
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
marc jacobs outlet
bottega veneta outlet
nike air max 2015
prada handbags
michael kors outlet
michael kors outlet online
burberry outlet
cartier watches
longchamp handbags
mlb jerseys wholesale
birkenstock sandals
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
prada outlet
louis vuitton outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton pas cher
gucci outlet
true religion jeans
mulberry outlet
fitflops shoes
burberry outlet
air max 90
louis vuitton outlet
rolex watches
michael kors outlet
coach outlet
mulberry handbags
canada goose jackets
true religion uk
longchamp handbags
polo outlet
cazal sunglasses
oakley sunglasses
swarovski outlet
louis vuitton outlet stores
pandora outlet
christian louboutin online
reebok trainers
true religion outlet
rolex watches
polo ralph lauren
replica watches
mulberry bags
gucci outlet
nike outlet store
coach outlet online
ray ban sunglasses
mac cosmetics
hollister clothing
nba jerseys
tory burch outlet
kate spade handbags
nike trainers
true religion outlet
gucci outlet
ferragamo outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
mulberry outlet store
longchamp
coach outlet
hermes outlet
coach factory outlet
nike air max
michael kors outlet online
adidas nmd runner
pandora jewelry
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
nike store uk
polo shirts
polo outlet
michael kors outlet
nike huarache
basketball shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
michael kors
true religion jeans
soccer jerseys
michael kors handbags
louis vuitton outlet
christian louboutin outlet
mulberry handbags
coach factory outlet
michael kors handbags
michael kors factory outlet
nike store
michael kors outlet clearance
valentino outlet
swarovski outlet
louis vuitton outlet
longchamp handbags
air jordan 4
mont blanc pens
swarovski crystal
air max 90
louis vuitton handbags
adidas shoes
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
pandora jewelry
gucci outlet
michael kors outlet
mcm outlet
coach outlet online
cheap snapbacks
louis vuitton handbags
swarovski crystal
oakley sunglasses
mulberry handbags
louis vuitton outlet
nike air max
true religion jeans
nike outlet
cartier watches
michael kors outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
canada goose outlet
michael kors
jordan shoes
longchamp handbags
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
michael kors outlet
lebron james shoes
coach outlet clearance
christian louboutin outlet
canada goose outlet

blogger BobbyDiece | 2017, június 17 - 09:31 | (98831)

Knight's strategy clearly, today is in order to cling to garage, don't give him any chance, and Kevin durant is always one on one with defense. But garage or under heavy defensive hunt for opportunities, such as experience stephen curry shoes low, he mobilized, make use of the other fear his perimeter ability garage easily have scored two points.

The last 80 seconds inside first half, durant skipped shots from outside, your basket three players tend to be knights, including Thompson, lebron, because of this, the Treasury rushed into the basket from the very long position, unexpectedly the offensive rebounds within the knight encirclement! Then he points ball durant, exactly who finished scores!

And your second half, knight to defensive strategy seems to be shaken, they don't have too much double again, help, oddly enough, JR in 1 with 1 against Arsenal, and directly put the garage was pushed towards ground.

Sure enough, the actual knight defensive shaken curry shoes after scoring started rising within his Arsenal, outside his or her 3-pointer by continuous, then he was given the opportunity to just like Kevin durant got chance from the first half. After three points from the database is still reach, he this section one bomb beneath the 14 points.

Today is actually June 1, the time kd shoes would be the international children's day, it seems in the "primary school" is just about the holiday today.

Small garage finish I rested a lot of the holiday to battle, he is still the contribution to the brilliant stroke, but furthermore pass a 3-pointer through Kevin durant. The very last 3 minutes, garage off prior to schedule, because the video game had no suspense.

Tag: kyrie irving shoes curry 3 kd shoes curry 2 asics shoes keen uneek sandals kyrie 1 shoes adidas terrex kyrie 2 shoes nike air presto under armour shoes lebron soldier 10 russell westbrook shoes kevin durant shoes nike lebron 14 adidas zx flux adidas nmd womens\adidas nmd nike huarache puma fenty

blogger wanglili | 2017, június 17 - 03:58 | (98823)

adidas yeezy shoes
yeezy shoes
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
cheap nike shoes
nike shoes for men
nike shoes
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses
adidas nmd r1
adidas nmd
adidas outlet online
adidas outlet store
adidas outlet
adidas outlet online
adidas outlet store
adidas outlet
adidas shoes for men
adidas shoes for women
adidas shoes
adidas yeezy boost
adidas yeezy shoes
adidas yeezy
adidas yeezy boost
adidas yeezy shoes
adidas yeezy
air jordan shoes
cheap jordans
jordan shoes
air jordan 4 retro
air jordan 4
nike air jordan 4
air jordan retro
jordan retro shoes
asics outlet
asics running shoes
asics shoes
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet store
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
air jordan shoes
cheap jordan shoes
cheap jordans
air jordan shoes
cheap jordan shoes
cheap jordans for sale
cheap jordans for sale
cheap jordans
cheap jordans
cheap mlb jerseys
mlb jerseys
cheap jerseys wholesale
cheap jerseys
cheap nfl jerseys
nfl jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap ray bans
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
cheap uggs
ugg boots
cheap ugg boots
ugg boots
ugg outlet
cheap ugg boots
cheap uggs
ugg boots
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin
christian louboutin outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
christian louboutin uk
christian louboutin
coach factory outlet
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet online
coach factory outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach factory outlet online
coach factory outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet store online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet clearance
coach outlet online
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet store online
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
ed hardy clothing
ed hardy outlet
ed hardy
fitflop sale
fitflop sandals
fitflops sale clearance
fitflop sandals
fitflops sale clearance
fitflops sale
fitflops clearance
fitflops sale clearance
fitflops sale
fred perry clothing
fred perry polo shirts
fred perry
fred perry outlet
fred perry polo
fred perry shirts
fred perry clothing
fred perry polo shirts
fred perry polo
giuseppe zanotti outlet
giuseppe zanotti shoes
hermes belts outlet
hermes outlet
hermes birkin
hermes outlet
kate spade bags
kate spade handbags
kate spade outlet
kate spade handbags
kate spade outlet online store
kate spade outlet online
kate spade outlet store
kate spade outlet store
kate spade outlet
kate spade bags
kate spade handbags
kate spade purses
lacoste clothing
lacoste outlet
lacoste polo
lacoste shirts
lacoste shoes
lebron james shoes
lebron shoes
longchamp outlet online
longchamp outlet store
longchamp outlet
longchamp handbags
longchamp outlet
longchamp
lunette ray ban
ray ban pas cher
cheap mbt shoes
mbt outlet
mbt shoes
mbt outlet
mbt shoes outlet
mbt shoes
mcm backpack
mcm bag
mcm outlet
michael kors handbags clearance
michael kors handbags sale
michael kors handbags
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors
michael kors outlet online store
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet store
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet stores
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
mlb jerseys wholesale
mlb jerseys
cheap mlb jerseys
mlb jerseys wholesale
mlb jerseys
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc
mont blanc outlet
mont blanc pens for sale
mont blanc pens
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc
mulberry bags
mulberry handbags
mulberry uk
cheap authentic nba jerseys
cheap nba jersey
nba jersey
cheap nhl jerseys
nhl jerseys
vintage nhl jerseys
nike factory outlet
nike outlet store
nike outlet
nike outlet store
nike outlet store
nike outlet
nike shoes for men
nike shoes for women
nike shoes
nike shoes on sale
nike shoes outlet
nike shoes
nike outlet store
nike outlet
nike shoes
nike outlet
nike shoes outlet
nike shoes
nike shoes
nike trainers
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
oakley sunglasses for men
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
pandora charms
pandora jewelry
pandora bracelet
pandora charms
pandora jewelry
pandora jewelry outlet
pandora jewelry sale
pandora jewelry
pandora jewelry
pandora outlet
pandora rings
pandora outlet online
pandora outlet store
pandora outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren pas cher
ralph lauren pas cher
ralph lauren polo
polo ralph lauren
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
polo ralph lauren
polo shirts
ralph lauren uk
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren
prada outlet online
prada outlet store
prada outlet
prada outlet store
prada outlet stores
prada outlet
puma outlet
puma shoes
polo outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren polo
ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren
ralph lauren polo
polo outlet
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
polo shirts
ralph lauren polo shirts
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren polo
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
ralph lauren uk
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ray ban
cheap ray bans sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses for men
ray ban sunglasses
ray bans sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses on sale
ray ban sunglasses
true religion jeans
true religion outlet
true religion
true religion jeans sale
true religion jeans
true religion outlet
true religion jeans
true religion outlet online
true religion outlet store
true religion outlet store
true religion outlet
true religion outlet
ugg outlet online
ugg outlet
uggs outlet
valentino outlet store
valentino outlet
valentino shoes
valentino outlet store
valentino outlet
valentino shoes
yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350
yeezy boost
nike outlet
yeezy boost
ray ban sunglasses
nike outlet store
yeezy boost 350
cheap ray ban sunglasses
nike shoes
adidas yeezy shoes
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
jordan retro
coach factory outlet
giuseppe zanotti sneakers
pandora bracelet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
coach outlet store online
michael kors handbags
20170617wanglili

blogger dongdong | 2017, április 28 - 04:57 | (97752)

nike huarache
true religion uk
clarks outlet
air max uk
birkenstock outlet
cat boots
vans shoes
coach outlet online
christian louboutin outlet
nike air max
salvatore ferragamo outlet
nfl jerseys
michael kors canada
north face outlet
pandora jewelry
nike free run
oakley vault
mcm outlet
kd 9 shoes
adidas yeezy boost 350
nhl jerseys
coach factory online
vans store
ray ban sunglasses outlet
reebok shoes
polo ralph lauren
new balance outlet
cheap oakley sunglasses
adidas football boots
replica watches
pandora jewelry
adidas nmd xr1
burberry handbags
polo ralph lauren
nike air max
coach factory outlet online
christian louboutin outlet
hermes bags
vans shoes
true religion jeans
nike air max
ferragamo shoes
jordan shoes
mlb jerseys
kate spade handbags
vans shoes
adidas yeezy
kobe shoes
coach outlet store online
fitflops sale clearance
calvin klein
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
converse outlet
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
le coq sportif chaussures
kobe bryant shoes
longchamp handbags
polo ralph lauren outlet
converse shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
nba jerseys
nike blazer shoes
longchamp outlet
ray ban sunglasses uk
oakley vault
kevin durant shoes
adidas ultra boost
fred perry polo
the north face
adidas nmd
coach factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors bags
supra shoes
air jordan 14
adidas stan smith
true religion
cheap snapbacks
polo ralph lauren
adidas outlet
pandora charms
polo ralph lauren outlet
nike outlet
ralph lauren shirts
coach factory outlet
michael kors uk
michael kors handbags
adidas superstar
cheap jordans
fitflops
christian louboutin shoes
longchamp outlet
coach handbags
hollister clothing
nike trainers
adidas yeezy 350 boost
michael kors outlet online
nike mercurial victory
tory burch
true religion
manolo blahnik shoes
michael kors outlet
cheap jordans
hermes birkin bag
nike running trainers
fitflops uk
adidas originals
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet online
converse outlet
coach outlet
coach outlet
oakley sunglasses outlet
adidas zx flux
nike roshe run
red bottom shoes
salvatore ferragamo
columbia outlet
michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
puma shoes
yeezy boost 350 v2
lebron 14 shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
cheap jordan shoes
converse shoes
prada outlet online
nfl jerseys wholesale
oakley sunglasses wholesale
mcm bags
ed hardy clothing
mac cosmetics
michael kors handbags
michael kors handbags
valentino boots
hermes bags
pandora jewelry
oakley vault
mont blanc pens
north face
mizuno running shoes
prada outlet
ray ban sunglasses cheap
ray ban sunglasses outlet
ysl handbags
coach outlet
christian louboutin pumps
ferragamo belt
louis vuitton outlet
pandora uk
chelsea jersey
jordan outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags outlet
asics shoes
michael kors handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap nfl jerseys
hermes outlet
christian louboutin sale
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes
adidas yeezy boost 350 v2
yves saint laurent handbags
ed hardy
coach outlet online
ray ban sunglasses uk
burberry outlet
lebron james shoes
coach factory outlet
louboutin paris
clarks shoes
oakley sunglasses outlet
adidas trainers uk
mont blanc pens
polo ralph lauren
vibram fivefingers
mlb jerseys cheap
kate spade
prada outlet
michael kors
adidas originals superstar
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors bags
ray ban eyeglasses
the north face outlet
prada shoes
gucci shoes
longchamp sac
red bottom shoes
clarks shoes
christian louboutin
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
true religion outlet
michael kors handbags
coach outlet
jordans
ray ban sunglasses
vans shoes
coach outlet
nike air max uk
le coq sportif
air jordan
tory burch
fitflops outlet
ralph lauren polo outlet
under armour
adidas originals
michael kors outlet
burberry outlet
levi's jeans
christian louboutin sale
columbia sportswear outlet
ralph lauren outlet
coach factory
nike outlet
michael kors handbags
nike outlet
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin shoes
kate spade handbags
adidas yeezy 350 v2
polo ralph lauren
coach factory outlet
lebron 13
ray ban sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach canada
ralph lauren polo shirts
nike roshe
michael kors tote handbags
oakley sunglasses
polo ralph lauren
hermes handbags
columbia shoes
michael kors outlet online
birkenstock outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet
manchester united jersey
burberry outlet
reebok shoes
air jordan shoes
nike outlet
nike running shoes
coach wallets
polo ralph lauren
true religion
coach factory outlet
pandora bracelet
christian louboutin uk
nike outlet
mlb jerseys
ecco shoes
coach factory online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
prada handbags
michael kors outlet online
canada goose sale
ray ban eyeglasses
adidas outlet
adidas nmd
nike air max 2017
longchamp handbags
adidas yeezy boost 350
fitflops
nike store
adidas adizero f50
nike outlet
birkenstock sandals
ray ban canada
ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
columbia sportswear outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
nike roshe run
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
ralph lauren
adidas outlet
michael kors canada
adidas nmd
pandora outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors outlet online
coach outlet
cheap jordans
ralph lauren
cheap pandora jewelry
polo ralph lauren
true religion jeans
coach outlet online
michael kors tote bag
coach factory outlet
kobe 12 shoes
coach handbags
nike huarache
true religion
adidas shoes
coach purses
michael kors handbags
adidas neo
coach outlet
stan smith adidas
coach outlet online
nike air max uk
under armour outlet
michael kors outlet
polo shirts
nike cortez
hermes belt outlet
nike roshe
michael jordan shoes
true religion sale
new balance sneakers
adidas shoes
nike sb
michael kors outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
adidas trainers
ray ban aviators
coach outlet
ugg boots
the north face
michael kors handbags
michael kors
nike air force 1
salomon shoes
louis vuitton
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
prada handbags
valentino sandals
air jordan shoes
christian louboutin outlet
nike air max 2017
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
supra shoes
fitflop shoes
birkenstock sandals
michael kors
cheap jordans
nike tiempo legend
new balance
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
nike air max 2016
pandora rings
polo ralph lauren outlet
20174.28wengdongdong

blogger dongbei | 2017, március 30 - 14:31 | (96913)

This year the wave of flowers is particularly fierce wave of fashion,Coach Factory Outlet fashion circles as if falling into a vast sea of ??flowers.Coach Outlet Whether it is worn on the body or in his hand,Coach Outlet Stores there is a fairy filled with elegant sense.Coach Factory Outlet Those silk clothes do not have to ask the priceMichael Kor Outlet Online , do not have to pursue the brand,Michael Kors Factory Outlet because they look very expensive! Delicate texture,Michael Kors Outlet Store Online even with the most simple cut, can wear clothing you full of stress attitude!Michael Kors Outlet No wonder they all say you are ladies,michael kors outlet onlinebecause you bring their own high tags!Ray Ban outlet We all know that the pilot jacket is the fall and winter of this year's explosion,Coach Outlet online but actually there is a jacket you want to challenge it!true religion jeans Who is such a big courage?Michael Kors Handbags Is the suede jacket!Polo Ralph Lauren Ferry section of the first to be launched is the representative of suede jacket,Coach Handbags Outlet tassel style.Will suede wild style perfect show,Michael Kors US warm tone will exaggerate a sense of convergence.nike air max Small fairies are not recently been the gods of the road too many new clothes know that there must be a sister has been deeply felt to eat soil is not easy,cheap nike shoes today to share with you a few wear skills,air jordan shoes with those who will soon enter the closetOf the winter and summer hand from the few pieces of a single product,cheap air Jordan so that you can also be in the days of the cold days of the United States is not like words.tory burch outlet stores The temperature is caught off guard,tory burch shoes wrapped in a thick coat of winter is not recommended that you put away early,oakley sunglasses dress with a hoodie, style from the winter to the early spring.oakley outlet Get rid of the length of the coat to shorten the length of one coat,ray ban sunglasses reduce the dull.Dress and light style,ray ban outlet and then cold,Coach Bags Outlet then you can also stack high-necked shirt,coach outlet store this time you do not wear a jacket is also a stylish presence.Coach Outlet Fashionable girl has a love and hate imitation fur coat,Michael Kors Outlet Store Online put on a called supermodel, wear bad is the local tyrantsTory Burch Outlet , ah ~ho word crossed,the north face Jackets this season's imitation fur coat changed the past black and white gray conservative Color,Kate spade outlet online into a richer color,Oakley Sunglasses nice to look good,north face outlet but more people do not know how to take it?kate spade outlet store Warm and why thick coat, imitation fur,Coach Outlet Online sweater is also a single product of autumn and winter evergreen,coach outlet store compared to buy a new sweater,Coach Outlet Online Store with a co-ordination of the yarn skirt may have more surprises.Michael kors outlet Profile and texture of the yarn skirt diluted feminine,Coach Outlet Storesweater yarn density and thickness,Salvatore Ferragamo Shoes so you calmly adapt to the cold season when the heat.Chop hand,polo ralph lauren first look at how many pieces of sweater in the end!Pandora Bracelet So, ah, you are in advance to wear summer clothes,Ray Ban Outlet Store and others do not envy,Michael Kors Outlet Store but also shouting clothes is not enough trouble?Polo Outlet Get these little tips,Coach Outlet do not eat soil,adidas yeezy boost 750 to be elegant. You can not big,Red Bottom Shoes you can not burst,The North Face Outlet but you can not do not have a pair of Sneaker!adidas nmd runner Who can think of soil sports shoes can also have today's fashion worth,Cheap Christian Louboutin wild all kinds of tide,cheap true religion outlet even big names are rushing to launch,Kate Spade Outlet Store the future limitless!

blogger chenlili | 2017, március 27 - 04:14 | (96753)

ray ban sunglasses
kate spade outlet store
michael kors outlet clearance
adidas yeezy shoes
coach factory outlet
kate spade outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
asics running shoes
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
adidas yeezy
mont blanc pens
adidas nmd
cheap ray bans sunglasses
kate spade handbags
oakley sunglasses wholesale
prada outlet
pandora outlet
michael kors outlet
true religion jeans
fred perry outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
air jordan 4
nike shoes
cheap jordans
nike shoes
coach factory outlet
cheap jordans
longchamp outlet
cheap mlb jerseys
nike shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses on sale
yeezy boost
true religion outlet store
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
adidas yeezy
mlb jerseys
christian louboutin outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
coach factory outlet
coach factory outlet
kate spade outlet store
adidas outlet
nike shoes
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
polo outlet
christian louboutin shoes
nfl jerseys
mbt shoes
pandora jewelry
nike outlet store
prada outlet
yeezy boost
polo ralph lauren outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
coach outlet online
christian louboutin
polo outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
nike shoes for men
adidas shoes
michael kors outlet
ray ban sunglasses
lacoste outlet
coach outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet
longchamp outlet
oakley sunglasses
ed hardy clothing
michael kors outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses
mcm outlet
true religion outlet
fitflops sale clearance
michael kors handbags
polo outlet
ralph lauren polo
true religion jeans
pandora jewelry
oakley sunglasses
air jordan shoes
michael kors outlet
mbt shoes
nike outlet
michael kors outlet clearance
chenlili20170327

blogger xukaimin | 2016, december 12 - 04:44 | (95523)

ugg australia
nike tn pas cher
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
mbt outlet store
louboutin shoes
uggs outlet
canada goose outlet online
jordan 11
gucci handbags
michael kors outlet online
gucci handbags
true religion jeans
coach outlet store online
oakley canada
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
hermes scarf
clippers jerseys
ralph lauren outlet online
bengals jerseys
warriors jerseys
michael kors handbags
pandora bracelet
chanel outlet
coach outlet store online
ugg boots
longchamp pas cher
mavericks jerseys
ray ban glasses
oakley sunglasses outlet
canada goose sale
gucci outlet online
coach handbags
prada outlet
christian louboutin shoes
abercrombie and fitch new york
nike outlet
ugg boots uk
oakley sunglasses
ugg outlet store
louis vuitton outlet online
hogan sito ufficiale
louis vuitton handbags
canada goose outlet
hermes outlet
north face outlet
michael kors outlet
supra shoes
louis vuitton handbags
replica watches
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
retro jordans
north face jackets
polo ralph lauren
louis vuitton outlet stores
ugg outlet
kate spade outlet
toms shoes outlet
coach factory outlet
christian louboutin pas cher
pandora charms outlet
hollister clothing
coach outlet online
hockey jerseys
air max 2016
ugg boots outlet
tiffany jewelry
cheap ugg boots
toms shoes uk
cheap tory burch handbags
ugg outlet
burberry handbags
michael kors handbags
louis vuitton outlet stores
ed hardy outlet
true religion
hollister kids
air max 95
coach outlet online
adidas nmd r1
cheap ugg boots
true religion outlet
christian louboutin heels
louis vuitton outlet
timberland outlet
coach factory outlet
christian louboutin shoes
michael kors handbags
tiffany jewelry
louis vuitton purses
ugg outlet
moncler coats
ugg uk
broncos jerseys
cheap jordans
polo ralph lauren outlet
cheap rolex watches
canada goose sale
louboutin outlet
rolex watches
hollister outlet
ugg uk
ray bans uk
ray ban outlet
true religion outlet
nfl jerseys cheap
toms shoes outlet
ugg boots
kate spade handbags
moncler pas cher
ray ban wayfarer
coach outlet store online clearances
louis vuitton handbags
coach outlet store online clearances
moncler coats
nike roshe run shoes
michael kors handbags clearance
fitflop shoes
oakley sunglasses
ugg boots
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
tory burch sale
adidas nmd runner
nba jerseys shop
coach outlet online
ugg australia
cheap jordans
louis vuitton outlet
kate spade outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
air jordan
gucci outlet online
adidas outlet
pandora rings
uggs sale
louis vuitton purses
celine outlet
cheap nba jerseys
canada goose jackets clearance
ugg outlet stores
jordan shoes
ray ban glasses
louis vuitton
canada goose outlet
longchamp le pliage
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
jordan retro 12
air max uk
michael kors outlet
ugg boots uk
gucci bags
true religion outlet
uggs outlet online
ugg outlet
adidas yeezy boost 750
michael kors outlet clearance
hilfiger jeans
ugg boots
fitflop sandals
gucci belts
ugg boots paris
ralph lauren polo
uggs outlet
uggs outlet
celine handbags
ugg canada
uggs on sale
celtics jerseys
mont blanc ballpoint pen
canada goose clothing
ralph lauren kids
michael kors handbags
cheap ugg boots
uggs italia
oakley vault
air jordan shoes
canada goose outlet
nike trainers uk
fitflop sale
polo ralph lauren uk
retro jordan shoes
coach outlet online
ugg pas cher
chaussures ugg
cheap jordan shoes
replica rolex watches
louis vuitton outlet online
louboutin pas cher
air jordan shoes
the north face jackets
true religion
michael kors
replica rolex watches
coach outlet store online
canada goose clothing
toms wedges
longchamp handbags
moncler outlet
adidas yeezy boost 350
louboutin sale
cheap ugg boots
polo ralph lauren
coach outlet online
timberland boots
ray ban glasses
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton
adidas originals zx flux
coach outlet
mcm handbags
kate spade sale
ray ban sunglasses outlet
cheap basketball shoes
vikings jerseys
cheap ray ban sunglasses
ugg sale
michael kors handbags
coach factory outlet
louboutin femme
rolex watches for sale
fitflop shoes
polo outlet
louboutin outlet
canada goose online
moncler outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
nike roshe run 3
hollister clothing
hollister jeans
coach outlet store online
fitflops sale clearance
abercrombie kids
timberland outlet
steelers jerseys
ugg slippers
christian louboutin sale
michael kors outlet online
fitflops shoes
seahawks jerseys
ugg outlet
canada goose outlet
oakley vault
cheap pandora jewelry
moncler sale
coach factory outlet
louis vuitton handbags
cleveland cavaliers jerseys
timberland boots outlet
louis vuitton handbags
tommy hilfiger clothing
cheap jordan retro
oakley sunglasses sale
coach factory outlet
mont blanc
prada handbags
cheap ray ban sunglasses
heat jerseys
cheap ugg boots
christian louboutin sale
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
louis vuitton bags
coach outlet online
toms outlet
uggs outlet
canada goose coats
nike shoes
tory burch sale
canada goose outlet
uggs uk
canada goose jackets
ray ban outlet
coach outlet store online
louis vuitton bags
louis vuitton outlet online
toms shoes
thunder jerseys
montblanc pen
oakley sunglasses outlet
moncler jackets
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online clearances
cheap air max shoes
louis vuitton
canada goose sale
louis vuitton outlet
cheap nhl jerseys
canada goose coats
the north face
canada goose outlet
discount rolex watches
gucci belts
adidas trainers uk
michael kors outlet online
moncler coats
coach outlet
coach factory outlet
abercrombie outlet
cheap ugg boots
fitflops sale
cheap louis vuitton handbags
ugg boots uk
discount ugg boots
tory burch outlet
michael kors bags
ugg clearance
ugg boots
ralph lauren polo shirts
canada goose sale
burberry outlet online
canada goose femme
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
toms shoes
seahawks jerseys
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
ray ban pas cher
ugg outlet store
coach outlet store online
montblanc pen
true religion jeans
chicago bulls jerseys
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet
cheap uggs
moncler sale
nike air max pas cher
mbt shoes clearance
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
pandora bracelet
cheap jordan shoes
nike roshe run shoes
kate spade outlet
spurs jerseys
cheap toms
ugg outlet
adidas yeezy
ugg boots
adidas yeezy boost 350
adidas superstar trainers
louis vuitton outlet stores
stivali ugg
canada goose outlet
ugg boots clearance
coach outlet online
adidas outlet store
ugg boots uk
ray ban eyeglasses
christian louboutin
the north face outlet
ray bans uk
ugg outlet online
cheap ugg boots
adidas shoes
christian louboutin sale
adidas outlet
ugg canada
michael kors outlet online
louis vuitton handbags
nike roshe run pas cher
uggs on sale
cheap louis vuitton handbags
ray bans
gucci handbags online
cheap jerseys
ugg boots clearance
true religion jeans
louis vuitton purses
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg boots
coach factory outlet
moncler soldes
canada goose sale
polo shirts
discount ray ban sunglasses
louis vuitton
prada handbags
patriots jerseys
michael kors outlet online
tod's shoes online
rolex watches clearance
chanel handbags
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
borse louis vuitton
louis vuitton
tiffany and co jewelry
montblanc pens
christian louboutin shoes
beats headphones
knicks jerseys
wizards jerseys
pandora charms
giuseppe zanotti sneakers
oakley vault
mlb jerseys cheap
adidas nmd
ugg slippers
michael kors outlet online sale
fitflop clearance
ugg outlet
jordan femme pas cher
2016.12.12xukaimin

Előzmény: 502
[ képek ]
blogger davadeszko | 2012, december 19 - 15:22 | (76704)

Hello. eltudnád küldeni e-amilbe a képeket, mert már nem mutatja a honlap. Köszi

Előzmény: 37849
blogger tiger1342 | 2012, november 6 - 11:55 | (75239)

Szia! Állandó 12V-ot a rádió szokott kapni, hogy ne felejtse el az eltárolt adókat, stb. Ha végképp nem találsz, akkor akku pozitívról behúzol egy kábelt. Elég favágó megoldás, de működik! :)
A másik vezeték valószínű test, ha nincs másik drót, amin testet kapna, akkor szinte biztos hogy az lesz az. (Bár járműveknél legtöbbször barna a test.)
Milyen modell? Nem lehet netről letölteni hozzá manualt?
Üdv!

Előzmény: 65637
blogger swam | 2011, október 6 - 19:07 | (65637)

Helló egy kérdés A piros És a fekete Drótot amin Keresztül áramot kap az hova kössem mert nekem elég rövd mind akét vezeték és lövésem sincs valakinek lenne valami ötlete hogy hova tudnám kötni aholvan állandó 12 V feszültség?? amásik van mégegy vezetékem amit nem tudok hogymi viszont elég hosszu ez egy zöld sérga vezeték Őlenne a Test vagy őt a riasztóra kell rákötni?? előre is köszi a segítséget

blogger punto 55 | 2010, augusztus 18 - 10:16 | (55529)

Sziasztok valaki nemtudja honnan lehettne leszedni leirást a bekötésröl és programozásrol?
Elöre is köszönöm.

blogger nhgabor | 2010, augusztus 13 - 19:27 | (55449)

Sziasztok!
A bontóban a Marea mindkét (első-hátsó) illetve az Alfa bizonyos típusai tökéletesek. (bontó)Ez az igazi.  Egyre kell figyelni, hogy a két ellendarab összetartozó legyen lehetőleg (párok gyárilag) (Lönci).
Köszönöm a pontos leírást, én is elkészítrettem a központit. Szépen működik. A hátsó ajtó szédszedése hasonló az elsőéhez. Az ablaktekerő "kicsit nehezebb" leszedni, azonkívül nem gáz. A központi vezérlésem gyárilag tartalmazza az index "villogtatásához szükséges kimenetet (Láng).
 

Előzmény: 55162
blogger csmisi | 2010, július 24 - 19:00 | (55162)

Vagy megveszed bontóból a gyárit, vagy befaragod az univerzálisat (én így csináltam). Innen rendeltem hozzá gumit: www.metroman.hu/index.php  , én a központi zár szettet is innen vettem.

Előzmény: 55161
blogger gepida | 2010, július 24 - 15:46 | (55161)

Örültem a cikknek, még ennyi idő után is! Köszönöm! De egy kis kiegészítést esetleg lehetett volna írni, hogy honnan vezessük oda a 12 voltot. Persze tudom az aksitól, de az olyan kokánynak tűnik nekem és egyből látszi, hogy útólag lett oda patkolva egy plusz szál. Nem vagyok autó villamosságis, de én a rádiónál találtam 12 voltot onnan vezettem oda. Persze lehet a biztosíték táblánál is olyan 12 volt ami, állandó, tehát a kulcs elfordítással nem szűnik meg a feszültség, de nem találtam. A szerelést meg keztem, de ekkor én is szembesültem, hogy hiányzik az ajtó és a kaszni közé való gumi. Tehát keresgélek...

[ gumi ]
blogger puntoszsolti | 2009, szeptember 20 - 20:01 | (49452)

Sziasztok! központi zárat szerelek be a kocsiba és kellene nekem az ajtó és kaszni közé való gumi. Hol találok ilyet? Segítsetek

blogger bbb | 2008, május 22 - 15:49 | (37849)

a képek ismét bekerültek a cikkbe, sokak örömére. még egy kis türelmetek kérem, és az elektromos ablakos cikkbe is visszaillesztem az összes képet, ami hiányzik (és nekem még megvan, ha nincs meg, akkor változik a cikk tartalma :P)

alairas.jpg

[ chew ]
blogger bbb | 2007, december 31 - 09:48 | (31808)

megveszed azt a modult, ami a távirányításért felel, és azt bekötöd. elvileg ha van valami vezérlő benne, akkor lesz neki olyan bemenete, amire a távirányító vezérlőjét rá lehet kötni. ha nincs, akkor még egyszerűbb a dolog. viszont hogy ez kiderüljön le kéne bontani a meglévő rendszert, azaz ki kellene deríteni jelen pillanatban mégis mi van a kocsidban.

alairas.jpg

Előzmény: 31806
blogger chew | 2007, december 31 - 08:55 | (31806)

Nekem van benne központi zár de nem táv lökös.Akkor nekem csak elvileg a távirányitó kellhet igaz.De aszt nem tudom hogy az adó ami a jelet adja az bennne van e vagy nem.Ilyenkor hogy tudom én ezt megcsinálni táv lökösre?Gondolom nekem a ajtó nyitó mehanika nem kell csak valamijen adó a mit a kábelre rá rakkok meg a távirányitó.Abba segits nekem ha az elképzelésem jó akkkór én ezt hogy tudom kivitelezni.
Légyszi írj.

[ ha ]
blogger bbb | 2006, szeptember 28 - 11:03 | (9736)

ha a központid vevőjét lehet még programozni az új jelre, akkor elvielg minden további nélkül működnie kell.
viszont én mindenképen azt ajánlom, hogy kérdezz meg egy autóvillamosságist (na jó, inkább olyat, aki direkt központizárral foglalkozik), hogy mit lehet vele kezdeni. a fiat szalonban (szervízben) tutira tudnak újat adni, csak ugye az rengeteg zseton... (bár ki tudja, lehet hogy olcsón megúszod, egy telefont mindenkép megér)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 9735
blogger bbb | 2006, szeptember 27 - 20:52 | (9727)

szia!

egyáltalán távirányítós a központizárad? ha a válasz biztosra igen, és gyárilag távirányítós, akkor alvázszám alapján csinálnak neked gyárit a fiatnál (csak szerintem piszok drága lesz)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 9725
blogger Andrewking | 2006, szeptember 27 - 19:59 | (9725)

Sziasztok!
nekem lenne egy olan kérdésem hogy hogyan tudnám megszerezni a távirányítót a központi zárhoz,mert most vettem a kocsit használtan és már nem volt meg a távirányító

blogger bbb | 2006, június 24 - 16:39 | (7919)

szia!

azt piszok egyszerű leszedni. kicsit magad felé húzod, miközben az alatta lévő műanyag "alátétet" (díszkarikát) visszatartod. ekkor észreveszel egy kis fém alkatrészt, ami azért felelős, hogy az egészet bent tartsa a helyén. ez egy patkó alakú vékony, ámde erős drótocska. ezt kell kibányásznod onnan, és utána simán lecsúszik a kar. (ehhez a művelethez nyugodtan használj vékonyabb csavarhúzókat)
és bocs, hogy csak most válaszoltam, de ez a meleg és a vizsgaidőszak nem tett jót a saját cikkekhez küldött hozzászólások olvasásának :)
--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 7605
blogger csmisi | 2006, június 13 - 22:30 | (7605)

Szia! Az ablakemelő kart hogy szedted le? Nem akarom eltörni, légyszi segíts!

blogger bbb | 2006, április 25 - 21:53 | (517)

szia!

lehet, hogy elfelejtettem írni, de a leírásból szerintem egyértelmű, hogy mit hova kell kötni :) a becsuk, kicsuk, satöbbi (narancs,rózsaszín...) drótok a riasztóhoz mennek (ha lenne benne riacs), így riasztó nélkül lóghatnak a levegőben (arra figyelj egyedül, hogy biztosan ne érintkezzenek egymással, és hogy elrejtsed őket szem elől)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 509
blogger ozoli | 2006, április 25 - 14:45 | (509)

azért egyvalamit nem ugy csináltam ahogy kellett volna.A bemenet kicsuk és becsuk ,fékpedál, bemenet gyujtás ezeket nem kötöttem sehová.Remélem nem gond.

Előzmény: 502
blogger ozoli | 2006, április 25 - 14:33 | (507)

Hello.
Na most végeztem vele király lett;).
Köszi a tippet.
Üdv Zoli.

Előzmény: 502
blogger bbb | 2006, április 24 - 11:11 | (502)

nehogy azt hidd, hogy bonyolultabb lesz beszerelni ;) mindössze a lépéseket kell követned... a beszerelés lépései úgy is majdnem minden kocsinál ugyanazok.
1. kicsomagolsz, és útmutatót olvasol
2. leellenőrzöd, hogy minden megvan-e, működik-e (pótakksi ilynekor nagy szolgálatot tesz)
3. szétszeded a kocsit
4. beteszed a motort, elektronikát...
5. összerakod a kocsit :)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 476
blogger ozoli | 2006, április 22 - 09:27 | (476)

Hali.Most rendeltem meg,remélem sikerül beszerelni igaz nem punto hanem ducato de fiat az is.:)