Központi zár beszerelése
szerző bbb | 2006, április 16 - 13:12 |

punto VAN 55 Sok sofőr van, ki élvezi a központi zár által nyújtott lehetőségeket, és sokan vannak, kik csak irígykednek. Ezt lehet orvosolni megfelelő elszántsággal, és persze némi pénzkiadással. De hogy ne kerüljön olyan nagyon sokba ez a móka (és hogy a kárpitunk is egyben megmaradjon) íme az univerzális recept.

Elsőként ki kell választanunk a nekünk tetsző zárkészletet. Az én esetemben ez a MetroMan Elektronic Kft. univerzális négyajtós távirányítós központi zár készlete volt. Ez a csomag magában foglalja a központi vezérlőelektronikát, két távirányítót, két ötvezetékes (vezérlő) és két kétvezetékes (vezérelt) motort, a szükséges kábeleket, és a beszerelési utasítást. Ha megvan, akkor szerencsés esetben nem kell más hozzá, csak a szerszámok, és egy nagy adag türelem. :) Az én esetemben, mivel egy S szériás puntoba akartam berakni, még szükség volt az ajtóátvezető gumira, ami megvédi a kábeleket a sérülésektől. Sajnos bontókban (meg unixtradenél, meg bárdinál) nem jártam sikerrel, ezért gyárit kellett hozatni (olaszból...), ami így fele annyiba került, mint az egyész központi zár!!! (megj.: a nem jártam sikerrel azt jelenti, hogy a FIAT központon keresztül hozatnak nekem gyárit, azaz még ők is rátesznek az árra)

Miután minden fontos alkatrészünk megvan hozzá, jó alaposan át kell tanulmányozni a leírást, hogy tutira jól csináljuk. Persze ezt úgy célszerű csinálni, hogy közben nézzük a kapott dolgokat, és megpróbáljuk beazonosítani őket ;) Nekem a legszebb az volt, mikor ahhoz a ponthoz értem, hogy rögzítsük a motort úgy, hogy a zárszerkezettel párhuzamos legyen a müködési iránya. Ez kb. annyit tesz, hogy függőlegesen állítsuk be ahol nekünk tetszik :) Fontos még, hogy "a vezérlő elektronikát víztől védett helyen, lehetőleg a műszerfal alatt helyezzük el". A ránk kiszabott kábelek hossza egyébként más megoldást amúgy se tesz lehetővé...

Ami mindenképen dícséretes ennél a kiszerelésnél, hogy a bekötés szinte semmi szaktudást nem igényel, még egy (nem színtévesztő) jól beidomított majom is képes megfelelően elvégezni, hiszen a kábeleket csak színhelyesen össze kell dugni és működik a rendszer.

Célszerű az egész móka elkezdése előtt leellenőrizni, hogy működik-e minden. Ehhez mindössze egy akku kell, és össze kell dugni a kábeleket. Én riasztó nélkül vettem meg, így az ahhoz tartozó vezetékekre egyáltalán nem volt szükségem, azokat szépen feltekertem, és elrejtettem a kárpit alatt :) (mellesleg az összes vezetéket eldugtam a kárpit mögé, ahogy illik)

A készlet vezérlőmotorjait az első, a vezérelt motorokat pedig a hátsó ajtókba kell elhelyezni. Értelemszerűen háromajtós kocsinál a vezérelt motorokra nincs szükség, ha kérjük el se küldik és megspóroljuk a szállítási költséget.

Ha végre megvagyunk az alapvető előkészületekkel (ellenőrzések, szerszámok elővétele...), elkezdhetjük a fárasztó részt. Következhet az ajtókárpitok leszedése, motorok elhelyezése, drótok befűzése...

Nézzük szépen sorjában.
Ajtókárpitok levétele
bal
VIGYÁZAT A FOGODZÓ LEGFELSŐ CSAVARJÁT TAKARÓ MŰNYAG NAGYON KÖNNYEN TÖRIK!!!
jobb
Sárgával jelöltem a keresztfejű csavarok, pirossal az imbuszfejű csavarok, naranccsal a bolhák helyét. Mint láthatjátok szép kis móka az összeset leszedni :) (elektromos csavarnyúzó rulz ;)) Első lépésként ki kell csavarni az összes csavart, majd leszedni a tükörállító gumivédőjét, letekerni az alatta lévő anyát, kipattintani a műanyag takarólemezt, kiszedni az ablakemelő karját, kipattintani a bolhákat, majd felfelé nyomva le lehet húzni a kárpitot. Persze a valóságban jóval tovább tart megcsinálni, mint leírni, és valamivel kellemetlenebb is, de azért megoldható. (tipp.: a kárpit alá nyúljunk be, és az ablaknál lévő gumit alulról nyomjuk felfele, akkor könnyebben jön le, mintha húznánk felülről)

Ha jól dolgoztunk, akkor eljutottunk ide a műanyag védőfóliához. Mielőtt eszetlenül nekivágnánk, gondoljunk arra, hogy ez védi a kárpit belső felét a portól, ha pedig belevágunk, nagyobb az esély, hogy porosodni fogunk. (nem nagy, de nagyobb ;)) Meg egyébként is elég gusztustalanul néz ki, mikor szigszalaggal van összeragasztva... Szóval mi legyünk leleményesebbek (ez az a rész, ahol a hivatásos szerelő nem törődik semmivel, és többet nem látjuk viszont a fóliát). Ha csak a bolhák tartóit vágjuk körbe óvatosan, és a ragasztással együtt húzzuk le a fóliát, akkor szépen vissza tudjuk rakni úgy, hogy senki meg nem mondja első ránézésre, hogy leszedtük. A visszaragasztáshoz használjuk a bármelyik barkácsboltban kapható szilikonos tömítőt. Egy kicsit büdös, de miután megszáradt (nagyon hamar), se szaga, és látványra mindenképen jobb, mint a többi (mellesleg ha mellé is megy, akkor sem okoz semmi galibát és könnyen leszedhető legközelebb). Viszont azért ne legyünk mohók és csak annyit szedjünk le, amennyit feltétlen kell, hogy könnyebb legyen visszarakni.

Motorok elhelyezése A nehezebb rész most jön, hiszen a motort pontosan be kell állítani úgy, hogy az ajtóban már bent lévő alkatrészeket egyáltalán ne zavarja működésükben! Meg persze párhuzamosnak kell lennie a zárszerkezettel :) Ezen a téren előnyben vannak azok az emberek, akiknek kisebb kezük van, mint nekem, hiszen helyünk az nem sok van... Szerencsére minden lényeges elemet mellékelnek, így nem kell csavar után keresgélni a garázsban. Ha sikerült belőnünk a motor helyt, akkor persze ki kell fúrnunk a rögzítők helyét, mert ezt gyárilag nem csinálták meg helyettünk. Erre 4-es fúrót használtam, mert ezt még befogja a csavar feje, de még mindig van lehetőség egy kis játékra a motorral, ha véletlen a fúrót félrevezetné a lemez pár miliméterrel. itt már benne van a motor...


Miközben a motort beállítjuk természetesen hozzá is kell kapcsolnunk a zárszerkezethez, amit egy rudacskával, ill. a mellékelt rögzítővel tehetünk meg. A motort úgy kell beállítani, hogy 1-2mm még legyen a zár végállásától. Ez a feladat csak amiatt nehéz, mert nagyon szűk helyen kell meghúzni a három csavart a rögzítőn. (mutató ujj benyom a kör alakú lyukon, megtámasztja a rögzítőt hátulról, másik kézzel pedig próbál csavarni)

Ne felejtsük el rendesen meghúzni a csavarokat, mert különben hiába erőlködik a motor, nyitni/zárni nem fog!

Kábelek befűzése

Miután végeztünk a motorok beszerelésével, következhet a kábelek behúzása. Célszerű behúzás előtt kifektetni a kábeleket, hogy minél könnyebb legyen a teljes hosszukban felhasználni őket (háromajtós változatoknál, ahol hosszabb az első ajtó, szükség is van rá, mert kissé kicentizték a dolgokat). A befűzéskor figyeljünk oda, mert a kasztni belső oldalán lévő átvezető le van zárva egy gumival. Ez persze a kárpit alatt van, és csak úgy férünk hozzá, ha előtte a küszöböt leszedjük a helyéről... (ötajtósoknál amúgy is le kell szedni a küszöböt a hátsó ajtók bekábelezéséhez) Természetesen az a gumi nem nyújt nekünk annyi örömöt, hogy átfűzhessük rajta a szükséges drótokat, azt is ki kell fúrni (akkus fúróval ne is próbálkozzon senki :)). Az összes drótot el tudjuk rejteni a szőnyeg alá, és ezt érdemes is megtenni, mert ott senkit nem fog zavarni, és esztétikailag is így helyes. Miután bekábeleztük az egész kocsit jöhet az a rész, mikor megkeressük a vezérlő elektronika helyét. Mint már ezt említettem valahol a műszerfal alatt kellene elhelyezni. Ez nálam egész pontosan a biztosítéktáblák mellett a műanyagban lett :) Ami a legszebb, hogy különösebb erőszak nélkül be lehetett oda tenni úgy, hogy keményen tartson, és ne kelljen komolyabb rögzítő megoldást alkalmazni. Persze becsomagoltam szivacsba, hogy még véletlen se tudjon zörögni... bal oldali biztosítéktábla mellett meg fogjátok találni a helyét ;)

Mindezek után joggal elvárhatnánk, hogy vége legyen a megpróbáltatásoknak, de nem :( Még egyáltalán nincs bekötve a rendszer, mindössze egymással van összedugva. Valahonnan szereznünk kell neki +12V-t és egy testet, hogy használhassuk. A 12V nem lehet probléma, az akkutól el tudjuk hozni, mindössze az a gumit kell megkeresnünk, amiben az összes többi műszerhez is eljut. Persze erre a vezetékre kell neki egy 15A-s biztosíték is (az én példámban ez egész barátságosan mellékelve volt, a drótra szerelve). Másik problémás dolog lehet a test megtalálása. Ne is álmodjunk róla, hogy túl egyszerű lesz találni :) Azonban egy kicsit segítek ;) a kormány alatt találtok egy 6-os csavart...

Befejező munkálatok Lényegileg befejeztük a központi zár üzembe helyezését, csak pár dolog van hátra. Egész pontosan az ajtókárpitok visszarakása, és a kocsi kitakarítása :) Ha le tudtuk szedni a kárpitot, akkor vissza is fogjuk tudni rakni, csak be kell tartani a megfelelő sorrendet. Elsőként a porfogó fóliát ragasszuk vissza a szilikonos tömítővel, majd a kárpitot felülről csúsztassuk rá az ablaknyílásra, és rakjuk helyére a gumit. Ezután lehet a bolhákat visszaütni a helyükre, végül visszacsavarozni az egészet, és visszarakni a leszedett alkatrészeket.

utóirat - VIGYÁZZUNK A TOLVAJOKKAL :)
vajon ki rágta meg a kalapács nyelét?
Számoljuk meg az összes csavart, és minden szerszámot, hogy megvan-e, ha nincs keressük meg ;)

blogger BobbyDiece | 2017, október 18 - 04:25 | (103707)

As a core point guard, garage as well as other three split the difference is he is the team recruit and organizer. In additional words, he can't be like novak on the perimeter around expecting [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak with a comparison, everything also - reference counted for us each a 3-pointer facilitates objects, and to time period, after statistics, novak found in 2010 hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and hit; Three-point shots hit your second more this season Ryan - Anderson is no exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] with 213, has 206 depends on your friend's passing.

The garage He all of the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 is just not sending (272), quite simply, is to create chances, nasty sto vote. This trick within the team's star, such because flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, John, but often because somebody errs, physical strength ingestion, to the number of times few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is not assists quantity highest within alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better when compared with lebron James thrown directly into more all 3-pointers, and the shooting is in the league all five such not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), equally quality and quantity. Consumed together, the three points to be able to thrown into space seriously isn't an easy thing, need to have the forty percent three-point shots need to create his own photographs, this how tired! The most precious is, no issue when and where, and how to make moves, garage has a higher percentage. It is no wonder which the manager of the enthusiast when Bob myers not long ago told the Associated Push said: "as long seeing that it's garage, to receive the ball is reasonable. ".

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.nikefreetr6.com]nike free tr[/url] [url=http://www.airjordan1.us]air jordan 1[/url] [url=http://www.lebronsoldier-11.com]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.kdshoesstore.com]kd shoes[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.lebron-13.org]lebron 13[/url] [url=http://www.stephencurry.us.com]curry shoes[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.lebronshoes.us]lebron shoes[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]adidas zx flux[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.lebron-14.com]lebron 14[/url] [url=http://www.nikeairvapormaxflyknit.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url]

blogger BobbyDiece | 2017, október 18 - 04:25 | (103706)

As a core point guard, garage as well as other three split the difference is he is the team recruit and organizer. In additional words, he can't be like novak on the perimeter around expecting [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak with a comparison, everything also - reference counted for us each a 3-pointer facilitates objects, and to time period, after statistics, novak found in 2010 hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and hit; Three-point shots hit your second more this season Ryan - Anderson is no exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] with 213, has 206 depends on your friend's passing.

The garage He all of the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 is just not sending (272), quite simply, is to create chances, nasty sto vote. This trick within the team's star, such because flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, John, but often because somebody errs, physical strength ingestion, to the number of times few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is not assists quantity highest within alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better when compared with lebron James thrown directly into more all 3-pointers, and the shooting is in the league all five such not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), equally quality and quantity. Consumed together, the three points to be able to thrown into space seriously isn't an easy thing, need to have the forty percent three-point shots need to create his own photographs, this how tired! The most precious is, no issue when and where, and how to make moves, garage has a higher percentage. It is no wonder which the manager of the enthusiast when Bob myers not long ago told the Associated Push said: "as long seeing that it's garage, to receive the ball is reasonable. ".

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.nikefreetr6.com]nike free tr[/url] [url=http://www.airjordan1.us]air jordan 1[/url] [url=http://www.lebronsoldier-11.com]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.kdshoesstore.com]kd shoes[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.lebron-13.org]lebron 13[/url] [url=http://www.stephencurry.us.com]curry shoes[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.lebronshoes.us]lebron shoes[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]adidas zx flux[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.lebron-14.com]lebron 14[/url] [url=http://www.nikeairvapormaxflyknit.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url]

blogger yaoxuemei | 2017, október 17 - 03:39 | (103641)

yaoxuemei20171017canada goose outlet
cheap uggs
ugg boots
michael kors outlet
ugg outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet
ugg boots
michael kors outlet
michael kors outlet online
canada goose outlet online
coach outlet
valentino outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet
snapbacks wholesale
canada goose outlet store
canada goose outlet store
nike shoes
valentino outlet store
valentino shoes
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet online
coach outlet store online
polo outlet
fitflops sale
kate spade handbags
asics shoes
pandora charms sale clearance
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
canada goose outlet
air jordan 4 retro
prada outlet store
pandora outlet
ugg boots
true religion outlet
michael kors outlet online
ralph lauren sale clearance
polo ralph lauren
lebron shoes
coach outlet store online
canada goose outlet online
michael kors outlet clearance
cheap ugg boots
canada goose outlet
prada outlet
michael kors outlet
coach outlet online
michael kors outlet
ugg outlet
michael kors outlet online
nike shoes
oakley sunglasses for men
polo outlet
nike outlet online
michael kors outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
christian louboutin uk
canada goose jackets
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
coach factory outlet
canada goose jackets canada
michael kors outlet clearance
ralph lauren shirts
canada goose jackets sale
ugg outlet
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
puma outlet
coach outlet online
uggs outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
ralph lauren sale
nike outlet online
ugg outlet
fitflops sale clearance
ugg outlet
ralph lauren uk
adidas nmd
coach outlet
pandora jewelry
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin sale
ugg outlet
air jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap uggs
moncler sale
lunette ray ban
michael kors outlet clearance
adidas superstar shoes
uggs outlet
adidas outlet online
coach outlet online
coach outlet canada
polo shirts
uggs outlet
coach outlet
jordan retro shoes
pandora outlet
pandora charms
longchamp outlet store
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
nike outlet
ralph lauren polo
ugg outlet
true religion jeans sale
ralph lauren shirts
canada goose jackets canada
pandora rings
canada goose outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
adidas outlet
adidas yeezy
adidas outlet
kate spade handbags
canada goose jackets
fred perry shirts
cheap ray ban sunglasses
mont blanc
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet online
coach outlet online
ugg boots
coach outlet online coach factory outlet
moncler jackets
canada goose outlet online
canada goose outlet store
ugg outlet
mulberry handbags
nhl jerseys
cheap jerseys wholesale
canada goose outlet store
canada goose jackets
canada goose
true religion jeans
ralph lauren uk
ralph lauren
mont blanc outlet
ray ban sunglasses outlet
uggs outlet online
polo ralph lauren
mulberry uk
pandora outlet
prada outlet
cheap jordans
adidas ultra boost
coach factory outlet
canada goose outlet store
nike outlet store
tory burch outlet
fitflops sale clearance
cheap mlb jerseys
polo outlet
polo outlet
mbt outlet
canada goose jackets
ray ban pas cher
uggs outlet
fred perry clothing
kate spade purses
ralph lauren polo
adidas superstar
canada goose outlet store
adidas nmd
lacoste outlet
michael kors outlet online
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren shirts
uggs outlet
clarks shoes
coach outlet store online
christian louboutin sale
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses on sale
cheap uggs
ralph lauren
michael kors outlet
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
coach outlet store online
cheap ugg boots
fred perry polo shirts
michael kors outlet store
cheap jordan shoes
true religion

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 30 - 01:11 | (103166)

Being a core point guard, garage and also other three split the difference is he is the team attract and organizer. In other words, he can't end up like novak on the perimeter around anticipating [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for all of us each a 3-pointer helps objects, and to period, after statistics, novak found in 2010 hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and strike; Three-point shots hit the second more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] inside 213, has 206 depends on your friend's passing.

The garage He all the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 is just not sending (272), in other words, is to create chances, nasty sto vote. This trick from the team's star, such while flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Robert, but often because an individual errs, physical strength usage, to the number of that time period few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is just not assists quantity highest within alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better compared to lebron James thrown directly into more all 3-pointers, as well as the shooting is in any league all five this sort of not assists free-throw shooting players on the fifth (41. 8%), each quality and quantity. Obtained together, the three points in order to thrown into space is just not an easy thing, should have the forty percent three-point shots must create his own photos, this how tired! Essentially the most precious is, no make a difference when and where, and learning to make moves, garage has a superior percentage. It is no wonder the manager of the warriors when Bob myers not long ago told the Associated Media said: "as long as it's garage, to get the ball is reasonable. ".

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]mizuno shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.asicsshoes.us.com]asics shoes[/url] [url=http://www.airjordan1.us]Air Jordan 1 Mid[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.us]kyrie 3[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]adidas porsche design shoes[/url] [url=http://www.nikepg1.us]nike pg1[/url] [url=http://www.hyperdunk2016.com]hyperdunk 2016[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd[/url] [url=http://www.rose6.us]d rose 6[/url] [url=http://www.reebokpumpfury.com]reebok pump fury[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.airjordan-31.com]air jordan 31[/url] [url=http://www.kobe-bryant-jerseys.com]kobe bryant jerseys[/url] [url=http://www.kyrie-1.com]kyrie 1[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url]

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 30 - 01:10 | (103165)

Being a core point guard, garage and also other three split the difference is he is the team attract and organizer. In other words, he can't end up like novak on the perimeter around anticipating [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for all of us each a 3-pointer helps objects, and to period, after statistics, novak found in 2010 hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and strike; Three-point shots hit the second more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] inside 213, has 206 depends on your friend's passing.

The garage He all the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 is just not sending (272), in other words, is to create chances, nasty sto vote. This trick from the team's star, such while flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Robert, but often because an individual errs, physical strength usage, to the number of that time period few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is just not assists quantity highest within alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better compared to lebron James thrown directly into more all 3-pointers, as well as the shooting is in any league all five this sort of not assists free-throw shooting players on the fifth (41. 8%), each quality and quantity. Obtained together, the three points in order to thrown into space is just not an easy thing, should have the forty percent three-point shots must create his own photos, this how tired! Essentially the most precious is, no make a difference when and where, and learning to make moves, garage has a superior percentage. It is no wonder the manager of the warriors when Bob myers not long ago told the Associated Media said: "as long as it's garage, to get the ball is reasonable. ".

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]mizuno shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.asicsshoes.us.com]asics shoes[/url] [url=http://www.airjordan1.us]Air Jordan 1 Mid[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.us]kyrie 3[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]adidas porsche design shoes[/url] [url=http://www.nikepg1.us]nike pg1[/url] [url=http://www.hyperdunk2016.com]hyperdunk 2016[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd[/url] [url=http://www.rose6.us]d rose 6[/url] [url=http://www.reebokpumpfury.com]reebok pump fury[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.airjordan-31.com]air jordan 31[/url] [url=http://www.kobe-bryant-jerseys.com]kobe bryant jerseys[/url] [url=http://www.kyrie-1.com]kyrie 1[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url]

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 29 - 23:42 | (103159)

Garage within the stephen curry shoes second dribbling is toward the start the left side with the body without any slowdown, the footsteps choiceness and rapid, soon arrived at the position you wish to go. Unlike most pitcher like the biggest market of gravity down, then struggled to jump to try and do, the garage action much more concise. Don't waste any time and energy, just jump off the soil, slightly triggered his taking pictures action instantly. "He is not only essentially the most pure great scorer, he even gave shot two words for making the definition, the whole shooting art played a revolutionary role. "The bobcats mind scout work Adam : Mr Libby said Treasury.

Kitchen counter frames in 6 units and 31 seconds, garage from his breasts slightly next point position organized the ball, the index finger in addition to middle finger instinct to discover gaps in the rubberized ball center. His arm gently lifted back, quit his palm the baseball, but still control among his fingers. His right arm into every one of the joints is close to 90 degree Angle, from the shoulder to the shoulder, from the elbow towards the wrist, from wrist to refer to, as if a restaurant waiter in carrying the tray.

Glen Davis clippers, 289 - pound ahead, curry shoes need to speed up their action within the Treasury, since the childhood to lay a solid foundation for complete to garage in any state, the right arm and shooting is able to keep perfect posture and durability. And in addition to perfect hand movements, garage features a precise shot needed an additional factor: enough deep muscle memory. Shooting touch isn't a proper adjective, anybody player, able to throw a great shooting there is but one secret to all - every single day, year after year exercise, until a set regarding complex dynamic chain implanted into parts of your muscles. Garage never resist like monks meditate boring exercise, it also helped whenever he graduated from secondary school, eventually grow into another leading little-known Davidson school NCAA elite last nine.

"Game changing, there is no time to kevin durant shoes you think about your own shooting activity is correct, " curry mentioned, "you can only depend on their daily at the courses ground building muscle memory, hit and believe that we can. We're so lots of practice in training, as a way to the game, you can make use of instinct to react. But if it is not in the right way, the game will think very strange. ".

Tag: kyrie irving shoes balenciaga shoes curry 2 kd shoes store adidas tubular nike air presto nike air max 2017 adidas nmd tissot 1853 kyrie 2 kyrie 2 shoes yeezy shoes kyrie 4 kd 10 puma suede vans sk8 hi lebron 13 kd shoes porsche design shoes

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 29 - 23:42 | (103158)

Garage within the stephen curry shoes second dribbling is toward the start the left side with the body without any slowdown, the footsteps choiceness and rapid, soon arrived at the position you wish to go. Unlike most pitcher like the biggest market of gravity down, then struggled to jump to try and do, the garage action much more concise. Don't waste any time and energy, just jump off the soil, slightly triggered his taking pictures action instantly. "He is not only essentially the most pure great scorer, he even gave shot two words for making the definition, the whole shooting art played a revolutionary role. "The bobcats mind scout work Adam : Mr Libby said Treasury.

Kitchen counter frames in 6 units and 31 seconds, garage from his breasts slightly next point position organized the ball, the index finger in addition to middle finger instinct to discover gaps in the rubberized ball center. His arm gently lifted back, quit his palm the baseball, but still control among his fingers. His right arm into every one of the joints is close to 90 degree Angle, from the shoulder to the shoulder, from the elbow towards the wrist, from wrist to refer to, as if a restaurant waiter in carrying the tray.

Glen Davis clippers, 289 - pound ahead, curry shoes need to speed up their action within the Treasury, since the childhood to lay a solid foundation for complete to garage in any state, the right arm and shooting is able to keep perfect posture and durability. And in addition to perfect hand movements, garage features a precise shot needed an additional factor: enough deep muscle memory. Shooting touch isn't a proper adjective, anybody player, able to throw a great shooting there is but one secret to all - every single day, year after year exercise, until a set regarding complex dynamic chain implanted into parts of your muscles. Garage never resist like monks meditate boring exercise, it also helped whenever he graduated from secondary school, eventually grow into another leading little-known Davidson school NCAA elite last nine.

"Game changing, there is no time to kevin durant shoes you think about your own shooting activity is correct, " curry mentioned, "you can only depend on their daily at the courses ground building muscle memory, hit and believe that we can. We're so lots of practice in training, as a way to the game, you can make use of instinct to react. But if it is not in the right way, the game will think very strange. ".

Tag: kyrie irving shoes balenciaga shoes curry 2 kd shoes store adidas tubular nike air presto nike air max 2017 adidas nmd tissot 1853 kyrie 2 kyrie 2 shoes yeezy shoes kyrie 4 kd 10 puma suede vans sk8 hi lebron 13 kd shoes porsche design shoes

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 29 - 23:35 | (103157)

Like a core point guard, garage as well as other three split the difference is he is the team bring in and organizer. In some other words, he can't resemble novak on the perimeter around awaiting kevin durant shoes someone else to provide him the ball. We take novak to your comparison, everything also - reference counted for us each a 3-pointer facilitates objects, and to moment, after statistics, novak found shock as to hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and hit; Three-point shots hit the other more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit curry shoes in 213, has 206 will depend on your friend's passing.

The garage He all the 3-pointer this season, you can find 105 of 3 isn't sending (272), put simply, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick inside team's star, such as flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Paul, but often because a person errs, physical strength intake, to the number of that time period few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is not assists quantity highest within alliance,stephen curry shoes even better as compared to lebron James thrown straight into more all 3-pointers, plus the shooting is in some sort of league all five such not assists free-throw shooting players out on the fifth (41. 8%), both quality and quantity. Obtained together, the three points to be able to thrown into space is just not an easy thing, will need to have the forty percent three-point shots should create his own images, this how tired! By far the most precious is, no make any difference when and where, and how to make simple moves, garage has a top percentage. It is no wonder which the manager of the a warrior when Bob myers not too long ago told the Associated Click said: "as long as it's garage, to have the ball is reasonable. inch.

Tag: kyrie irving shoes kyrie 4 air jordan 31 adidas crazy explosive adidas yeezy boost 350 v2 zebra asics gel kayano adidas ultra boost john wall shoes Nike air force 1 Multicolor nike free tr lebron soldier 10 stephen curry jerseys kd 10 under armour shoes hand spinner curry 2 adidas tubular kd shoes keen uneek sandals

blogger BobbyDiece | 2017, szeptember 29 - 23:35 | (103156)

Like a core point guard, garage as well as other three split the difference is he is the team bring in and organizer. In some other words, he can't resemble novak on the perimeter around awaiting kevin durant shoes someone else to provide him the ball. We take novak to your comparison, everything also - reference counted for us each a 3-pointer facilitates objects, and to moment, after statistics, novak found shock as to hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and hit; Three-point shots hit the other more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit curry shoes in 213, has 206 will depend on your friend's passing.

The garage He all the 3-pointer this season, you can find 105 of 3 isn't sending (272), put simply, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick inside team's star, such as flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Paul, but often because a person errs, physical strength intake, to the number of that time period few, and the hit ratio is just not high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is not assists quantity highest within alliance,stephen curry shoes even better as compared to lebron James thrown straight into more all 3-pointers, plus the shooting is in some sort of league all five such not assists free-throw shooting players out on the fifth (41. 8%), both quality and quantity. Obtained together, the three points to be able to thrown into space is just not an easy thing, will need to have the forty percent three-point shots should create his own images, this how tired! By far the most precious is, no make any difference when and where, and how to make simple moves, garage has a top percentage. It is no wonder which the manager of the a warrior when Bob myers not too long ago told the Associated Click said: "as long as it's garage, to have the ball is reasonable. inch.

Tag: kyrie irving shoes kyrie 4 air jordan 31 adidas crazy explosive adidas yeezy boost 350 v2 zebra asics gel kayano adidas ultra boost john wall shoes Nike air force 1 Multicolor nike free tr lebron soldier 10 stephen curry jerseys kd 10 under armour shoes hand spinner curry 2 adidas tubular kd shoes keen uneek sandals

blogger dongdong8 | 2017, szeptember 12 - 10:05 | (102645)

yeezy adidas
polo ralph lauren
christian louboutin
ugg boots
mulberry uk
pandora jewelry
adidas outlet
north face outlet
cheap uggs
ugg boots
longchamp outlet
adidas yeezy
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
north face outlet
birkenstock outlet
ugg clearance
tory burch outlet
ray ban canada
michael kors outlet
coach outlet
moncler jacket
tommy hilfiger canada
ugg slippers
under armour outlet
ralph lauren outlet
ugg boots
prada bags
ugg boots
pandora jewelry
nike running shoes
michael kors taschen
canada goose canada
christian louboutin outlet
ralph lauren polo
ugg boots
ugg sale
north face outlet
burberry scarf
chaussures christian louboutin
ugg boots
adidas trainers
nike roshe
prada handbags
mbt shoes
ugg outlet
adidas nmd
michael kors outlet
ralph lauren sale
christian louboutin outlet
manolo blahnik shoes
polo ralph lauren uk
red bottom shoes
pandora charms
sac longchamp
cheap jordans
michael kors outlet clearance
ugg boots
ugg outlet
polo ralph lauren
air jordans
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet 70% off
michael kors outlet online
nfl jerseys wholesale
rolex submariner
true religion jeans
adidas wings
longchamp outlet
kate spade outlet
uggs outlet
ugg boots
hermes handbags
moncler jacket
uggs outlet
nba jerseys
coach wallets
coach outlet
louboutin shoes
mulberry uk
louis vuitton outlet
hermes birkin bag
soccer jerseys
mlb jerseys cheap
ray ban sunglasses
discount nike
polo ralph lauren outlet
coach outlet
mont blanc pens
the north face
yeezy boost 350 kaufen
ugg outlet
adidas shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren
nike huarache
north face jackets
ray ban sunglasses
mcm outlet
fitflop sandals
ugg boots
north face outlet 70% off
louis vuitton
michael kors outlet clearance
the north face outlet
ugg boots clearance
oakley sunglasses
ugg australia
coach factory outlet
hermes outlet
coach outlet
coach canada
ugg sale
oakley sunglasses
ugg outlet
ugg outlet
jordan shoes
nfl jerseys
columbia outlet
cheap mlb jerseys
fitflop sale
rolex datejust
ray ban sunglasses
burberry outlet
superdry uk
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
pandora jewelry 70% off
ray ban solglasögon
rolex watch
air jordans
ugg australia
uggs on sale
michael kors canada
polo ralph lauren
ugg outlet
coach purses
polo ralph lauren
salvatore ferragamo shoes
nfl jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
uggs australia
ralph lauren
adidas stan smith
versace sunglasses
prada outlet
polo shirts
ugg boots
louis vuitton outlet
ray bans
christian louboutin
ugg on sale
coach factory outlet
red bottom shoes
fitflops sale clearance
burberry outlet
yeezy boost 350
canada goose clearance
ugg boots
cheap jordan shoes
coach canada
ray ban sunglasses
coach outlet
uggs clearance
supreme clothing
adidas trainers uk
michael kors uk
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
burberry uk
uggs clearance
longchamp outlet store
michael kors outlet
ray ban zonnebril
ugg boots
coach outlet
uggs classic boots
ugg boots
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
north face jackets
prada outlet
uggs outlet
christian louboutin
oakley sunglasses
ugg outlet
salvatore ferragamo
air jordan 14
michael kors handbags
michael kors tote handbags
michael kors handbags
nike outlet
chelsea jersey
moncler jacket
cheap oakley sunglasses
polo shirts
converse outlet
burberry outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren
nike air max uk
louis vuitton handbags
fitflops
coach outlet
supreme new york
adidas originals
michael kors outlet
michael kors taschen
true religion
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors canada
ferragamo belt
michael kors taschen
nike outlet
coach outlet
coach factory outlet
cheap jordans
adidas yeezy boost 350
north face clearance
adidas jeremy scott
uggs slippers
occhiali ray ban
ugg boots
ugg boots clearance
nike factory outlet
michael jordan shoes
vans shoes
coach outlet
baseball jerseys
canada goose outlet
hermes belt outlet
superdry uk
ugg boots
prada sunglasses
oakley sunglasses
nike blazer shoes
michael kors outlet
nike outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
swarovski jewelry
true religion uk
adidas soccer cleats
tory burch uk
michael kors outlet
coach factory outlet
nike huarache
supreme uk
michael kors outlet
nike air max uk
coach factory outlet
ugg outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
ugg boots
gafas ray ban
ray ban sunglasses
canada goose canada
coach outlet
burberry outlet
oakley vault
michael kors handbags
blackhawks jersey
ugg slippers
ugg sale
ray ban sunglasses uk
cheap ugg boots
nike outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
uggs outlet
coach outlet
ralph lauren uk
dior sunglasses
coach outlet
louis vuitton
jordan retro
jordan shoes
ugg boots
coach outlet online
ugg boots
ugg boots
hermes bags
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors outlet
kate spade outlet
christian louboutin uk
ugg outlet
true religion sale
fitflops uk
ralph lauren outlet
ugg outlet store
longchamp outlet
michael kors bags
polo ralph lauren outlet
coach outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren outlet
uggs uk
michael kors handbags
coach outlet
dolce and gabbana sunglasses
nfl jerseys
michael kors taschen sale
new balance outlet
montre rolex pas cher
louis vuitton
salvatore ferragamo outlet
canada goose canada
mont blanc pens
pandora rings
nhl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
canada goose canada
ugg boots
nfl jerseys
coach outlet
ugg boots
true religion
coach factory outlet
mulberry uk
coach outlet
nike factory outlet
canada goose
coach outlet
adidas shoes
prada shoes
ugg boots on sale 70% off
ray ban sunglasses
rolex watches
kate spade outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online clearances
mac cosmetics
canada goose sale
moncler uk
nike trainers
ralph lauren outlet
giuseppe zanotti
ugg outlet
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet
yeezy boost 350
louis vuitton
kate spade handbags
michael kors plånbok
louis vuitton outlet
rolex datejust
burberry outlet
mlb jerseys
coach bags
north face jackets
snapbacks hats wholesale
louis vuitton outlet
oakley vault
cheap nhl jerseys
air max
ralph lauren polo
ugg outlet
oakley canada
true religion
uggs
michael kors handbags
manchester united jersey
polo ralph lauren outlet
adidas stan smith
cheap nfl jerseys
ugg boots
oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
cheap jordan shoes
birkenstock sandals
adidas yeezy boost
north face outlet
replica watches
tory burch outlet
cheap ugg boots
ugg australia
coach factory outlet
pandora charms
burberry outlet online
ugg boots
tory burch outlet
armani sunglasses
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
pandora uk
uggs canada
the north face
oakley sunglasses
michael kors uk
ugg uk
louis vuitton outlet
louboutin shoes
michael kors outlet
ralph lauren polo
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
ugg australia
fitflops outlet
coach outlet
adidas yeezy
michael kors väska
calvin klein outlet
nike outlet store
fitflops
pandora jewelry
michael kors taschen
canada goose sale
true religion jeans
moncler jackets
true religion outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
uggs boots
oakley sunglasses
adidas outlet
ugg outlet online
cartier glasses
uggs outlet
cheap jordans
fitflop shoes
coach factory outlet
moncler outlet
ralph lauren polo
nike air max
polo ralph lauren
carrera sunglasses
cheap jordans
the north face jackets
uggs outlet
ray ban uk
ralph lauren pas cher
ray ban wayfarer
uggs outlet
20179.12wengdongdong

blogger wanglili | 2017, június 17 - 03:58 | (98823)

adidas yeezy shoes
yeezy shoes
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
cheap nike shoes
nike shoes for men
nike shoes
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses
adidas nmd r1
adidas nmd
adidas outlet online
adidas outlet store
adidas outlet
adidas outlet online
adidas outlet store
adidas outlet
adidas shoes for men
adidas shoes for women
adidas shoes
adidas yeezy boost
adidas yeezy shoes
adidas yeezy
adidas yeezy boost
adidas yeezy shoes
adidas yeezy
air jordan shoes
cheap jordans
jordan shoes
air jordan 4 retro
air jordan 4
nike air jordan 4
air jordan retro
jordan retro shoes
asics outlet
asics running shoes
asics shoes
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
canada goose jackets
canada goose outlet store
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose outlet
canada goose
air jordan shoes
cheap jordan shoes
cheap jordans
air jordan shoes
cheap jordan shoes
cheap jordans for sale
cheap jordans for sale
cheap jordans
cheap jordans
cheap mlb jerseys
mlb jerseys
cheap jerseys wholesale
cheap jerseys
cheap nfl jerseys
nfl jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap ray bans
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
cheap uggs
ugg boots
cheap ugg boots
ugg boots
ugg outlet
cheap ugg boots
cheap uggs
ugg boots
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin
christian louboutin outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
christian louboutin uk
christian louboutin
coach factory outlet
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach outlet online
coach factory outlet online
coach factory outlet
coach outlet
coach factory outlet online
coach factory outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet store online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet clearance
coach outlet online
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet store online
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
ed hardy clothing
ed hardy outlet
ed hardy
fitflop sale
fitflop sandals
fitflops sale clearance
fitflop sandals
fitflops sale clearance
fitflops sale
fitflops clearance
fitflops sale clearance
fitflops sale
fred perry clothing
fred perry polo shirts
fred perry
fred perry outlet
fred perry polo
fred perry shirts
fred perry clothing
fred perry polo shirts
fred perry polo
giuseppe zanotti outlet
giuseppe zanotti shoes
hermes belts outlet
hermes outlet
hermes birkin
hermes outlet
kate spade bags
kate spade handbags
kate spade outlet
kate spade handbags
kate spade outlet online store
kate spade outlet online
kate spade outlet store
kate spade outlet store
kate spade outlet
kate spade bags
kate spade handbags
kate spade purses
lacoste clothing
lacoste outlet
lacoste polo
lacoste shirts
lacoste shoes
lebron james shoes
lebron shoes
longchamp outlet online
longchamp outlet store
longchamp outlet
longchamp handbags
longchamp outlet
longchamp
lunette ray ban
ray ban pas cher
cheap mbt shoes
mbt outlet
mbt shoes
mbt outlet
mbt shoes outlet
mbt shoes
mcm backpack
mcm bag
mcm outlet
michael kors handbags clearance
michael kors handbags sale
michael kors handbags
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors
michael kors outlet online store
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet store
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet stores
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
mlb jerseys wholesale
mlb jerseys
cheap mlb jerseys
mlb jerseys wholesale
mlb jerseys
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc
mont blanc outlet
mont blanc pens for sale
mont blanc pens
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc outlet
mont blanc pens
mont blanc
mulberry bags
mulberry handbags
mulberry uk
cheap authentic nba jerseys
cheap nba jersey
nba jersey
cheap nhl jerseys
nhl jerseys
vintage nhl jerseys
nike factory outlet
nike outlet store
nike outlet
nike outlet store
nike outlet store
nike outlet
nike shoes for men
nike shoes for women
nike shoes
nike shoes on sale
nike shoes outlet
nike shoes
nike outlet store
nike outlet
nike shoes
nike outlet
nike shoes outlet
nike shoes
nike shoes
nike trainers
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
oakley sunglasses for men
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
pandora charms
pandora jewelry
pandora bracelet
pandora charms
pandora jewelry
pandora jewelry outlet
pandora jewelry sale
pandora jewelry
pandora jewelry
pandora outlet
pandora rings
pandora outlet online
pandora outlet store
pandora outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren pas cher
ralph lauren pas cher
ralph lauren polo
polo ralph lauren
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
polo ralph lauren
polo shirts
ralph lauren uk
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren
prada outlet online
prada outlet store
prada outlet
prada outlet store
prada outlet stores
prada outlet
puma outlet
puma shoes
polo outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren polo
ralph lauren
polo outlet
polo ralph lauren
ralph lauren polo
polo outlet
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
polo shirts
ralph lauren polo shirts
ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren polo
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
ralph lauren uk
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ray ban
cheap ray bans sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses for men
ray ban sunglasses
ray bans sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses on sale
ray ban sunglasses
true religion jeans
true religion outlet
true religion
true religion jeans sale
true religion jeans
true religion outlet
true religion jeans
true religion outlet online
true religion outlet store
true religion outlet store
true religion outlet
true religion outlet
ugg outlet online
ugg outlet
uggs outlet
valentino outlet store
valentino outlet
valentino shoes
valentino outlet store
valentino outlet
valentino shoes
yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350
yeezy boost
nike outlet
yeezy boost
ray ban sunglasses
nike outlet store
yeezy boost 350
cheap ray ban sunglasses
nike shoes
adidas yeezy shoes
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
jordan retro
coach factory outlet
giuseppe zanotti sneakers
pandora bracelet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
coach outlet store online
michael kors handbags
20170617wanglili

blogger dongdong | 2017, április 28 - 04:57 | (97752)

nike huarache
true religion uk
clarks outlet
air max uk
birkenstock outlet
cat boots
vans shoes
coach outlet online
christian louboutin outlet
nike air max
salvatore ferragamo outlet
nfl jerseys
michael kors canada
north face outlet
pandora jewelry
nike free run
oakley vault
mcm outlet
kd 9 shoes
adidas yeezy boost 350
nhl jerseys
coach factory online
vans store
ray ban sunglasses outlet
reebok shoes
polo ralph lauren
new balance outlet
cheap oakley sunglasses
adidas football boots
replica watches
pandora jewelry
adidas nmd xr1
burberry handbags
polo ralph lauren
nike air max
coach factory outlet online
christian louboutin outlet
hermes bags
vans shoes
true religion jeans
nike air max
ferragamo shoes
jordan shoes
mlb jerseys
kate spade handbags
vans shoes
adidas yeezy
kobe shoes
coach outlet store online
fitflops sale clearance
calvin klein
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
converse outlet
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
le coq sportif chaussures
kobe bryant shoes
longchamp handbags
polo ralph lauren outlet
converse shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
nba jerseys
nike blazer shoes
longchamp outlet
ray ban sunglasses uk
oakley vault
kevin durant shoes
adidas ultra boost
fred perry polo
the north face
adidas nmd
coach factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors bags
supra shoes
air jordan 14
adidas stan smith
true religion
cheap snapbacks
polo ralph lauren
adidas outlet
pandora charms
polo ralph lauren outlet
nike outlet
ralph lauren shirts
coach factory outlet
michael kors uk
michael kors handbags
adidas superstar
cheap jordans
fitflops
christian louboutin shoes
longchamp outlet
coach handbags
hollister clothing
nike trainers
adidas yeezy 350 boost
michael kors outlet online
nike mercurial victory
tory burch
true religion
manolo blahnik shoes
michael kors outlet
cheap jordans
hermes birkin bag
nike running trainers
fitflops uk
adidas originals
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet online
converse outlet
coach outlet
coach outlet
oakley sunglasses outlet
adidas zx flux
nike roshe run
red bottom shoes
salvatore ferragamo
columbia outlet
michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
puma shoes
yeezy boost 350 v2
lebron 14 shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
cheap jordan shoes
converse shoes
prada outlet online
nfl jerseys wholesale
oakley sunglasses wholesale
mcm bags
ed hardy clothing
mac cosmetics
michael kors handbags
michael kors handbags
valentino boots
hermes bags
pandora jewelry
oakley vault
mont blanc pens
north face
mizuno running shoes
prada outlet
ray ban sunglasses cheap
ray ban sunglasses outlet
ysl handbags
coach outlet
christian louboutin pumps
ferragamo belt
louis vuitton outlet
pandora uk
chelsea jersey
jordan outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags outlet
asics shoes
michael kors handbags
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap nfl jerseys
hermes outlet
christian louboutin sale
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes
adidas yeezy boost 350 v2
yves saint laurent handbags
ed hardy
coach outlet online
ray ban sunglasses uk
burberry outlet
lebron james shoes
coach factory outlet
louboutin paris
clarks shoes
oakley sunglasses outlet
adidas trainers uk
mont blanc pens
polo ralph lauren
vibram fivefingers
mlb jerseys cheap
kate spade
prada outlet
michael kors
adidas originals superstar
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors bags
ray ban eyeglasses
the north face outlet
prada shoes
gucci shoes
longchamp sac
red bottom shoes
clarks shoes
christian louboutin
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
true religion outlet
michael kors handbags
coach outlet
jordans
ray ban sunglasses
vans shoes
coach outlet
nike air max uk
le coq sportif
air jordan
tory burch
fitflops outlet
ralph lauren polo outlet
under armour
adidas originals
michael kors outlet
burberry outlet
levi's jeans
christian louboutin sale
columbia sportswear outlet
ralph lauren outlet
coach factory
nike outlet
michael kors handbags
nike outlet
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin shoes
kate spade handbags
adidas yeezy 350 v2
polo ralph lauren
coach factory outlet
lebron 13
ray ban sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach canada
ralph lauren polo shirts
nike roshe
michael kors tote handbags
oakley sunglasses
polo ralph lauren
hermes handbags
columbia shoes
michael kors outlet online
birkenstock outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet
manchester united jersey
burberry outlet
reebok shoes
air jordan shoes
nike outlet
nike running shoes
coach wallets
polo ralph lauren
true religion
coach factory outlet
pandora bracelet
christian louboutin uk
nike outlet
mlb jerseys
ecco shoes
coach factory online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
prada handbags
michael kors outlet online
canada goose sale
ray ban eyeglasses
adidas outlet
adidas nmd
nike air max 2017
longchamp handbags
adidas yeezy boost 350
fitflops
nike store
adidas adizero f50
nike outlet
birkenstock sandals
ray ban canada
ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
columbia sportswear outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
nike roshe run
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
ralph lauren
adidas outlet
michael kors canada
adidas nmd
pandora outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors outlet online
coach outlet
cheap jordans
ralph lauren
cheap pandora jewelry
polo ralph lauren
true religion jeans
coach outlet online
michael kors tote bag
coach factory outlet
kobe 12 shoes
coach handbags
nike huarache
true religion
adidas shoes
coach purses
michael kors handbags
adidas neo
coach outlet
stan smith adidas
coach outlet online
nike air max uk
under armour outlet
michael kors outlet
polo shirts
nike cortez
hermes belt outlet
nike roshe
michael jordan shoes
true religion sale
new balance sneakers
adidas shoes
nike sb
michael kors outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
adidas trainers
ray ban aviators
coach outlet
ugg boots
the north face
michael kors handbags
michael kors
nike air force 1
salomon shoes
louis vuitton
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
prada handbags
valentino sandals
air jordan shoes
christian louboutin outlet
nike air max 2017
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
supra shoes
fitflop shoes
birkenstock sandals
michael kors
cheap jordans
nike tiempo legend
new balance
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
nike air max 2016
pandora rings
polo ralph lauren outlet
20174.28wengdongdong

blogger chenlili | 2017, március 27 - 04:14 | (96753)

ray ban sunglasses
kate spade outlet store
michael kors outlet clearance
adidas yeezy shoes
coach factory outlet
kate spade outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
asics running shoes
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
adidas yeezy
mont blanc pens
adidas nmd
cheap ray bans sunglasses
kate spade handbags
oakley sunglasses wholesale
prada outlet
pandora outlet
michael kors outlet
true religion jeans
fred perry outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
air jordan 4
nike shoes
cheap jordans
nike shoes
coach factory outlet
cheap jordans
longchamp outlet
cheap mlb jerseys
nike shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses on sale
yeezy boost
true religion outlet store
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
adidas yeezy
mlb jerseys
christian louboutin outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
coach factory outlet
coach factory outlet
kate spade outlet store
adidas outlet
nike shoes
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
polo outlet
christian louboutin shoes
nfl jerseys
mbt shoes
pandora jewelry
nike outlet store
prada outlet
yeezy boost
polo ralph lauren outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
coach outlet online
christian louboutin
polo outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
nike shoes for men
adidas shoes
michael kors outlet
ray ban sunglasses
lacoste outlet
coach outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet
longchamp outlet
oakley sunglasses
ed hardy clothing
michael kors outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses
mcm outlet
true religion outlet
fitflops sale clearance
michael kors handbags
polo outlet
ralph lauren polo
true religion jeans
pandora jewelry
oakley sunglasses
air jordan shoes
michael kors outlet
mbt shoes
nike outlet
michael kors outlet clearance
chenlili20170327

blogger xukaimin | 2016, december 12 - 04:44 | (95523)

ugg australia
nike tn pas cher
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
mbt outlet store
louboutin shoes
uggs outlet
canada goose outlet online
jordan 11
gucci handbags
michael kors outlet online
gucci handbags
true religion jeans
coach outlet store online
oakley canada
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
hermes scarf
clippers jerseys
ralph lauren outlet online
bengals jerseys
warriors jerseys
michael kors handbags
pandora bracelet
chanel outlet
coach outlet store online
ugg boots
longchamp pas cher
mavericks jerseys
ray ban glasses
oakley sunglasses outlet
canada goose sale
gucci outlet online
coach handbags
prada outlet
christian louboutin shoes
abercrombie and fitch new york
nike outlet
ugg boots uk
oakley sunglasses
ugg outlet store
louis vuitton outlet online
hogan sito ufficiale
louis vuitton handbags
canada goose outlet
hermes outlet
north face outlet
michael kors outlet
supra shoes
louis vuitton handbags
replica watches
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
retro jordans
north face jackets
polo ralph lauren
louis vuitton outlet stores
ugg outlet
kate spade outlet
toms shoes outlet
coach factory outlet
christian louboutin pas cher
pandora charms outlet
hollister clothing
coach outlet online
hockey jerseys
air max 2016
ugg boots outlet
tiffany jewelry
cheap ugg boots
toms shoes uk
cheap tory burch handbags
ugg outlet
burberry handbags
michael kors handbags
louis vuitton outlet stores
ed hardy outlet
true religion
hollister kids
air max 95
coach outlet online
adidas nmd r1
cheap ugg boots
true religion outlet
christian louboutin heels
louis vuitton outlet
timberland outlet
coach factory outlet
christian louboutin shoes
michael kors handbags
tiffany jewelry
louis vuitton purses
ugg outlet
moncler coats
ugg uk
broncos jerseys
cheap jordans
polo ralph lauren outlet
cheap rolex watches
canada goose sale
louboutin outlet
rolex watches
hollister outlet
ugg uk
ray bans uk
ray ban outlet
true religion outlet
nfl jerseys cheap
toms shoes outlet
ugg boots
kate spade handbags
moncler pas cher
ray ban wayfarer
coach outlet store online clearances
louis vuitton handbags
coach outlet store online clearances
moncler coats
nike roshe run shoes
michael kors handbags clearance
fitflop shoes
oakley sunglasses
ugg boots
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
tory burch sale
adidas nmd runner
nba jerseys shop
coach outlet online
ugg australia
cheap jordans
louis vuitton outlet
kate spade outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
air jordan
gucci outlet online
adidas outlet
pandora rings
uggs sale
louis vuitton purses
celine outlet
cheap nba jerseys
canada goose jackets clearance
ugg outlet stores
jordan shoes
ray ban glasses
louis vuitton
canada goose outlet
longchamp le pliage
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
jordan retro 12
air max uk
michael kors outlet
ugg boots uk
gucci bags
true religion outlet
uggs outlet online
ugg outlet
adidas yeezy boost 750
michael kors outlet clearance
hilfiger jeans
ugg boots
fitflop sandals
gucci belts
ugg boots paris
ralph lauren polo
uggs outlet
uggs outlet
celine handbags
ugg canada
uggs on sale
celtics jerseys
mont blanc ballpoint pen
canada goose clothing
ralph lauren kids
michael kors handbags
cheap ugg boots
uggs italia
oakley vault
air jordan shoes
canada goose outlet
nike trainers uk
fitflop sale
polo ralph lauren uk
retro jordan shoes
coach outlet online
ugg pas cher
chaussures ugg
cheap jordan shoes
replica rolex watches
louis vuitton outlet online
louboutin pas cher
air jordan shoes
the north face jackets
true religion
michael kors
replica rolex watches
coach outlet store online
canada goose clothing
toms wedges
longchamp handbags
moncler outlet
adidas yeezy boost 350
louboutin sale
cheap ugg boots
polo ralph lauren
coach outlet online
timberland boots
ray ban glasses
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton
adidas originals zx flux
coach outlet
mcm handbags
kate spade sale
ray ban sunglasses outlet
cheap basketball shoes
vikings jerseys
cheap ray ban sunglasses
ugg sale
michael kors handbags
coach factory outlet
louboutin femme
rolex watches for sale
fitflop shoes
polo outlet
louboutin outlet
canada goose online
moncler outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
nike roshe run 3
hollister clothing
hollister jeans
coach outlet store online
fitflops sale clearance
abercrombie kids
timberland outlet
steelers jerseys
ugg slippers
christian louboutin sale
michael kors outlet online
fitflops shoes
seahawks jerseys
ugg outlet
canada goose outlet
oakley vault
cheap pandora jewelry
moncler sale
coach factory outlet
louis vuitton handbags
cleveland cavaliers jerseys
timberland boots outlet
louis vuitton handbags
tommy hilfiger clothing
cheap jordan retro
oakley sunglasses sale
coach factory outlet
mont blanc
prada handbags
cheap ray ban sunglasses
heat jerseys
cheap ugg boots
christian louboutin sale
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
louis vuitton bags
coach outlet online
toms outlet
uggs outlet
canada goose coats
nike shoes
tory burch sale
canada goose outlet
uggs uk
canada goose jackets
ray ban outlet
coach outlet store online
louis vuitton bags
louis vuitton outlet online
toms shoes
thunder jerseys
montblanc pen
oakley sunglasses outlet
moncler jackets
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online clearances
cheap air max shoes
louis vuitton
canada goose sale
louis vuitton outlet
cheap nhl jerseys
canada goose coats
the north face
canada goose outlet
discount rolex watches
gucci belts
adidas trainers uk
michael kors outlet online
moncler coats
coach outlet
coach factory outlet
abercrombie outlet
cheap ugg boots
fitflops sale
cheap louis vuitton handbags
ugg boots uk
discount ugg boots
tory burch outlet
michael kors bags
ugg clearance
ugg boots
ralph lauren polo shirts
canada goose sale
burberry outlet online
canada goose femme
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
toms shoes
seahawks jerseys
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
ray ban pas cher
ugg outlet store
coach outlet store online
montblanc pen
true religion jeans
chicago bulls jerseys
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet
cheap uggs
moncler sale
nike air max pas cher
mbt shoes clearance
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
pandora bracelet
cheap jordan shoes
nike roshe run shoes
kate spade outlet
spurs jerseys
cheap toms
ugg outlet
adidas yeezy
ugg boots
adidas yeezy boost 350
adidas superstar trainers
louis vuitton outlet stores
stivali ugg
canada goose outlet
ugg boots clearance
coach outlet online
adidas outlet store
ugg boots uk
ray ban eyeglasses
christian louboutin
the north face outlet
ray bans uk
ugg outlet online
cheap ugg boots
adidas shoes
christian louboutin sale
adidas outlet
ugg canada
michael kors outlet online
louis vuitton handbags
nike roshe run pas cher
uggs on sale
cheap louis vuitton handbags
ray bans
gucci handbags online
cheap jerseys
ugg boots clearance
true religion jeans
louis vuitton purses
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg boots
coach factory outlet
moncler soldes
canada goose sale
polo shirts
discount ray ban sunglasses
louis vuitton
prada handbags
patriots jerseys
michael kors outlet online
tod's shoes online
rolex watches clearance
chanel handbags
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
borse louis vuitton
louis vuitton
tiffany and co jewelry
montblanc pens
christian louboutin shoes
beats headphones
knicks jerseys
wizards jerseys
pandora charms
giuseppe zanotti sneakers
oakley vault
mlb jerseys cheap
adidas nmd
ugg slippers
michael kors outlet online sale
fitflop clearance
ugg outlet
jordan femme pas cher
2016.12.12xukaimin

Előzmény: 502
[ képek ]
blogger davadeszko | 2012, december 19 - 15:22 | (76704)

Hello. eltudnád küldeni e-amilbe a képeket, mert már nem mutatja a honlap. Köszi

Előzmény: 37849
blogger tiger1342 | 2012, november 6 - 11:55 | (75239)

Szia! Állandó 12V-ot a rádió szokott kapni, hogy ne felejtse el az eltárolt adókat, stb. Ha végképp nem találsz, akkor akku pozitívról behúzol egy kábelt. Elég favágó megoldás, de működik! :)
A másik vezeték valószínű test, ha nincs másik drót, amin testet kapna, akkor szinte biztos hogy az lesz az. (Bár járműveknél legtöbbször barna a test.)
Milyen modell? Nem lehet netről letölteni hozzá manualt?
Üdv!

Előzmény: 65637
blogger swam | 2011, október 6 - 19:07 | (65637)

Helló egy kérdés A piros És a fekete Drótot amin Keresztül áramot kap az hova kössem mert nekem elég rövd mind akét vezeték és lövésem sincs valakinek lenne valami ötlete hogy hova tudnám kötni aholvan állandó 12 V feszültség?? amásik van mégegy vezetékem amit nem tudok hogymi viszont elég hosszu ez egy zöld sérga vezeték Őlenne a Test vagy őt a riasztóra kell rákötni?? előre is köszi a segítséget

blogger punto 55 | 2010, augusztus 18 - 10:16 | (55529)

Sziasztok valaki nemtudja honnan lehettne leszedni leirást a bekötésröl és programozásrol?
Elöre is köszönöm.

blogger nhgabor | 2010, augusztus 13 - 19:27 | (55449)

Sziasztok!
A bontóban a Marea mindkét (első-hátsó) illetve az Alfa bizonyos típusai tökéletesek. (bontó)Ez az igazi.  Egyre kell figyelni, hogy a két ellendarab összetartozó legyen lehetőleg (párok gyárilag) (Lönci).
Köszönöm a pontos leírást, én is elkészítrettem a központit. Szépen működik. A hátsó ajtó szédszedése hasonló az elsőéhez. Az ablaktekerő "kicsit nehezebb" leszedni, azonkívül nem gáz. A központi vezérlésem gyárilag tartalmazza az index "villogtatásához szükséges kimenetet (Láng).
 

Előzmény: 55162
blogger csmisi | 2010, július 24 - 19:00 | (55162)

Vagy megveszed bontóból a gyárit, vagy befaragod az univerzálisat (én így csináltam). Innen rendeltem hozzá gumit: www.metroman.hu/index.php  , én a központi zár szettet is innen vettem.

Előzmény: 55161
blogger gepida | 2010, július 24 - 15:46 | (55161)

Örültem a cikknek, még ennyi idő után is! Köszönöm! De egy kis kiegészítést esetleg lehetett volna írni, hogy honnan vezessük oda a 12 voltot. Persze tudom az aksitól, de az olyan kokánynak tűnik nekem és egyből látszi, hogy útólag lett oda patkolva egy plusz szál. Nem vagyok autó villamosságis, de én a rádiónál találtam 12 voltot onnan vezettem oda. Persze lehet a biztosíték táblánál is olyan 12 volt ami, állandó, tehát a kulcs elfordítással nem szűnik meg a feszültség, de nem találtam. A szerelést meg keztem, de ekkor én is szembesültem, hogy hiányzik az ajtó és a kaszni közé való gumi. Tehát keresgélek...

[ gumi ]
blogger puntoszsolti | 2009, szeptember 20 - 20:01 | (49452)

Sziasztok! központi zárat szerelek be a kocsiba és kellene nekem az ajtó és kaszni közé való gumi. Hol találok ilyet? Segítsetek

blogger bbb | 2008, május 22 - 15:49 | (37849)

a képek ismét bekerültek a cikkbe, sokak örömére. még egy kis türelmetek kérem, és az elektromos ablakos cikkbe is visszaillesztem az összes képet, ami hiányzik (és nekem még megvan, ha nincs meg, akkor változik a cikk tartalma :P)

alairas.jpg

[ chew ]
blogger bbb | 2007, december 31 - 09:48 | (31808)

megveszed azt a modult, ami a távirányításért felel, és azt bekötöd. elvileg ha van valami vezérlő benne, akkor lesz neki olyan bemenete, amire a távirányító vezérlőjét rá lehet kötni. ha nincs, akkor még egyszerűbb a dolog. viszont hogy ez kiderüljön le kéne bontani a meglévő rendszert, azaz ki kellene deríteni jelen pillanatban mégis mi van a kocsidban.

alairas.jpg

Előzmény: 31806
blogger chew | 2007, december 31 - 08:55 | (31806)

Nekem van benne központi zár de nem táv lökös.Akkor nekem csak elvileg a távirányitó kellhet igaz.De aszt nem tudom hogy az adó ami a jelet adja az bennne van e vagy nem.Ilyenkor hogy tudom én ezt megcsinálni táv lökösre?Gondolom nekem a ajtó nyitó mehanika nem kell csak valamijen adó a mit a kábelre rá rakkok meg a távirányitó.Abba segits nekem ha az elképzelésem jó akkkór én ezt hogy tudom kivitelezni.
Légyszi írj.

[ ha ]
blogger bbb | 2006, szeptember 28 - 11:03 | (9736)

ha a központid vevőjét lehet még programozni az új jelre, akkor elvielg minden további nélkül működnie kell.
viszont én mindenképen azt ajánlom, hogy kérdezz meg egy autóvillamosságist (na jó, inkább olyat, aki direkt központizárral foglalkozik), hogy mit lehet vele kezdeni. a fiat szalonban (szervízben) tutira tudnak újat adni, csak ugye az rengeteg zseton... (bár ki tudja, lehet hogy olcsón megúszod, egy telefont mindenkép megér)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 9735
blogger bbb | 2006, szeptember 27 - 20:52 | (9727)

szia!

egyáltalán távirányítós a központizárad? ha a válasz biztosra igen, és gyárilag távirányítós, akkor alvázszám alapján csinálnak neked gyárit a fiatnál (csak szerintem piszok drága lesz)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 9725
blogger Andrewking | 2006, szeptember 27 - 19:59 | (9725)

Sziasztok!
nekem lenne egy olan kérdésem hogy hogyan tudnám megszerezni a távirányítót a központi zárhoz,mert most vettem a kocsit használtan és már nem volt meg a távirányító

blogger bbb | 2006, június 24 - 16:39 | (7919)

szia!

azt piszok egyszerű leszedni. kicsit magad felé húzod, miközben az alatta lévő műanyag "alátétet" (díszkarikát) visszatartod. ekkor észreveszel egy kis fém alkatrészt, ami azért felelős, hogy az egészet bent tartsa a helyén. ez egy patkó alakú vékony, ámde erős drótocska. ezt kell kibányásznod onnan, és utána simán lecsúszik a kar. (ehhez a művelethez nyugodtan használj vékonyabb csavarhúzókat)
és bocs, hogy csak most válaszoltam, de ez a meleg és a vizsgaidőszak nem tett jót a saját cikkekhez küldött hozzászólások olvasásának :)
--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 7605
blogger csmisi | 2006, június 13 - 22:30 | (7605)

Szia! Az ablakemelő kart hogy szedted le? Nem akarom eltörni, légyszi segíts!

blogger bbb | 2006, április 25 - 21:53 | (517)

szia!

lehet, hogy elfelejtettem írni, de a leírásból szerintem egyértelmű, hogy mit hova kell kötni :) a becsuk, kicsuk, satöbbi (narancs,rózsaszín...) drótok a riasztóhoz mennek (ha lenne benne riacs), így riasztó nélkül lóghatnak a levegőben (arra figyelj egyedül, hogy biztosan ne érintkezzenek egymással, és hogy elrejtsed őket szem elől)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 509
blogger ozoli | 2006, április 25 - 14:45 | (509)

azért egyvalamit nem ugy csináltam ahogy kellett volna.A bemenet kicsuk és becsuk ,fékpedál, bemenet gyujtás ezeket nem kötöttem sehová.Remélem nem gond.

Előzmény: 502
blogger ozoli | 2006, április 25 - 14:33 | (507)

Hello.
Na most végeztem vele király lett;).
Köszi a tippet.
Üdv Zoli.

Előzmény: 502
blogger bbb | 2006, április 24 - 11:11 | (502)

nehogy azt hidd, hogy bonyolultabb lesz beszerelni ;) mindössze a lépéseket kell követned... a beszerelés lépései úgy is majdnem minden kocsinál ugyanazok.
1. kicsomagolsz, és útmutatót olvasol
2. leellenőrzöd, hogy minden megvan-e, működik-e (pótakksi ilynekor nagy szolgálatot tesz)
3. szétszeded a kocsit
4. beteszed a motort, elektronikát...
5. összerakod a kocsit :)

--
nekem csak egy teherautó jutott :)

Előzmény: 476
blogger ozoli | 2006, április 22 - 09:27 | (476)

Hali.Most rendeltem meg,remélem sikerül beszerelni igaz nem punto hanem ducato de fiat az is.:)